Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    bluesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99 Modenas Kriss I
    Hay Allah razı olsun!!

Alıntı oguz1327 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

edit.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah be abi keşke vermeseydin cebinden para çakal geldi makara yaptı motora bindi gitti.. biz nası olsa buluruz onu orda
    Salla yaw, 3 kuruş için laf söyletmeye değmez
    özcan1980 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    motorların yanladığı video kimde arkadaşlar
    DALGIC_800 ve özcan1980 bunu beğendiler.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Tebrikler Bursa Mt kısa ancak bol katılımlı bir toplantıya imza atmışız,ancak içerisinde muhtemelen yüzde 10 alkol olduğu açıklanan cola şişelerini fotoğraflarda boy boy sergilemenizi hiç tasavip etmiyorum yanlış hemde çok yanlış.(Kusur bulucam illa bişeylere kızıcam ya hıh)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    ........
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Madv, DALGIC_800, kirlisakal16 ve 8 diğerleri bunu beğendiler..
    Ninja

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı bluesman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada kapıdaki hacı cavcav parayı beğenmedi.. 50 motormuşuz falan..
    "15'i geçmez. 5 de benden, 20 olsun.. Al şu 60 TL'yi" dedim..
    "Bir ara gidip bakacağım" falan dedi, umarım problem çıkarmamıştır.
    Ah be abi üstünü verme dedim o kadar, geleceğini biliyordum, geldi de. Muhabbeti görünce çakıldı o da bize, hakkını helal etti güzellikle.Üzerini eklediğin benim sana borcumdur, ilk buluşmada veereceğim. Bu arada ona 1,5 - 2 bin liralık bişeyler bakıcaz. :d

bluesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99 Modenas Kriss I

Benim motoru verelim bari ;)

Facebook'da videoda gördüm; bir ara çarşı karışmış, herkes pistteydi

Btw, borç morç yok Özcan, ayıpsın..
    özcan1980 bunu beğendi.

orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Adam yamaha gebere istiyodu
    özcan1980, sedici ve Ahmanamra bunu beğendiler.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honda gebere Orkun lütfen :D
    özcan1980 bunu beğendi.
    Ninja

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    makarada obıcımmıs vallahı...yarebbım benı mt den ayırma,kalabalık gezıler hossohbetler nasıp eyle amın.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

DuHast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Baktım karşıdan Ercan abi geliyo atarlı atarlı..
    Cesaret hapı yutmuş,
    Dedimm oğlumm bak adam ol ...
    İndir o elinii dedim.. İndirr aşağıyaaa ..
    İkidir bana zıtt gidiyosunn .. bak dedimmmm..

Nasıııı içkiliyimm amaaa fazla kaçmış
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Designer & Economist

Motosikleti
    KLE 500
    Kalk yerine yat, bilgisayar başında sızma
    Ahmanamra bunu beğendi.

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    selam arkadaşlar. epey uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım, şifremi bile hatırlamadım o derece.

bugün uzun zamandır yapamadığımız bir şey gerçekleşti. isteyip de yapamıyorduk; türlü sebeplerden. ama sonunda oldu. başta özcan'a teşekkür ederim, hem organizasyon için hem kusursuz kaptanlığı için hem de beni katılmaya ikna ettiği için. haktan da sağolsun haber verdiği için. ve siz arkadaşlar; bugün orada bulunup "eklenecek fotolardan da cümle alemin göreceği gibi" kalabalık ama adam gibi bir gezi olmasını sağladığınız için size de teşekkürler.

bazılarınızla 2 kelimeden fazla laflayamadık ama olsun devamı gelecek nasılsa, çünkü bugün şeytanın bacağını kırdık. forumdan, gruptan hatta neredeyse motosikletten soğumuş insanlar; bir zamanların görkemli bursa-mt grubunu tekrar bulmuş gibi oldum. inşallah yakında eski arkadaşlardan da dönenler olur bakalım görücez.

30 motor çok şükür sorunsuz gidip döndü. şahane yenildi içildi. (cengiz kardeşimin yemek tutkusuna hayran oldum belirteyim) alkol olayı nerden çıktı bilmem; var mıydı farketmedim bile. acaba BCC üyesiyim diye mutlak alkolik tavrı mı yapılıyor diyecem ama neyse gerek yok. kim ne yedi-içti kendisini ilgilendirir; nerdeyse herşey ortada paylaşıldı. kimse kafayı bulmadı kırmadı uçmadı; neymiş? sorun yok!

fazla uzatmayayım, artık mt foruma tekrar girmek için bahane oldu bu olay. bundan sonra da kolay kolay bırakmam burayı; burası hepimizin, birlikte yaşatacağız!

eklemek isteyenler için; https://www.facebook.com/profile.php?id=744873392
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hoş geldin tekrar abi

Hakkatten ne yorulmuşuz ha. düğünü yarıda bıraktımda geldim eve Artık kar yağdığındada bi uludağ yaparız
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 motor çok şükür sorunsuz gidip döndü. şahane yenildi içildi. (cengiz kardeşimin yemek tutkusuna hayran oldum belirteyim) alkol olayı nerden çıktı bilmem; var mıydı farketmedim bile. acaba BCC üyesiyim diye mutlak alkolik tavrı mı yapılıyor diyecem ama neyse gerek yok. kim ne yedi-içti kendisini ilgilendirir; nerdeyse herşey ortada paylaşıldı. kimse kafayı bulmadı kırmadı uçmadı; neymiş? sorun yok!
    Herkes adam gibi adam olduğu için abi ,ufaktan içen vardı ama farkedilmedi bile .Öyle sağlam adamlardı yani gelen herkes.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25

bluesman, Madv ve DALGIC_800 bunu beğendiler.

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar. neymiş? sorun yok!
    Abi iyi misin? Herhangi bişeyden şikayet etmeyecek misin?

Sen bile memnun kaldıysan başka bişey demiyorum.

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    Kolalarda alkol falan yoktu hocam bu nasıl bir hayal gücü bilmiyorum ama bu şekilde söylemler yeni katılacak katılmayı düşünen insanların önünü keser yaşı küçük olanlar var velisinden izin alıp gelenler var onlar bize emanet o ailelerde buraya girip yazılanları okuyorlar bir kişi bir bira içti diye hepimizi birden alkolik sorumsuz kuralsız başı boş memleket sevgisi bilmeyen Allah Kuran bilmeyen diye ilan etmek kul hakkına girer herkeskola içti rastgele şişelerden ve öyle birşey yok.Gurubu yıpratıcı çalışmalardan herkes uzak dursun fikrini kendine saklasın.Kapımız herkese açık ordada bu dile getirildi.Katılmak istediğinizi biliyorum kapımız sizede açık tüm olanlara rağmen zeko gökhan harika insanlar gruba emek vermiş smsler atmış renkli insanlar ben onlarıda yanımızda görmek isterdim.İstiyorum.Birsonraki gezimiz 30 değil 40 olması 50 olması dileğiyle.Yeni katılacak arkadaşlar bu yazılardan etkilenmesinler lütfen herkes on numara insanlar ben gördüm herkes gördü keşke gelmek isteyen herkes gelip onlarda görselerdi.
    Madv, bluesman, Ahmanamra ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Alıntı alphertunga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolalarda alkol falan yoktu hocam bu nasıl bir hayal gücü bilmiyorum ama bu şekilde söylemler yeni katılacak katılmayı düşünen insanların önünü keser yaşı küçük olanlar var velisinden izin alıp gelenler var onlar bize emanet o ailelerde buraya girip yazılanları okuyorlar bir kişi bir bira içti diye hepimizi birden alkolik sorumsuz kuralsız başı boş memleket sevgisi bilmeyen Allah Kuran bilmeyen diye ilan etmek kul hakkına girer herkeskola içti rastgele şişelerden ve öyle birşey yok.Gurubu yıpratıcı çalışmalardan herkes uzak dursun fikrini kendine saklasın.Kapımız herkese açık ordada bu dile getirildi.Katılmak istediğinizi biliyorum kapımız sizede açık tüm olanlara rağmen zeko gökhan harika insanlar gruba emek vermiş smsler atmış renkli insanlar ben onlarıda yanımızda görmek isterdim.İstiyorum.Birsonraki gezimiz 30 değil 40 olması 50 olması dileğiyle.Yeni katılacak arkadaşlar bu yazılardan etkilenmesinler lütfen herkes on numara insanlar ben gördüm herkes gördü keşke gelmek isteyen herkes gelip onlarda görselerdi.
    Dostum bende alkol
    içen varmı yokmu bilemem ki ben içmedim.Ha aileler okuyorsa da yazayım.Ateist adamım Allah Kuran'ı çok çok iyi biliyorum.(okumak başa bela)insan sevgisi yoksa insanda vatan sevgisine sahip olup olmaması anlamsızdır.Peki beni Allah,Kuran bilmeyen bir adam olarak nasıl görünüyorum(öyle ahlaksızım ki herşeyi mahvettim misal).Bu liseli ergen ateistler insanlarda nasıl bir ön yargı oluşturmuşsa artık.Ayrıca orada gayet mütevazi bir şekilde kim eğlencesi yapıyorsa o insanda Allah,vatan sevgisi gibi değerlere bakmam adamlığına bakarım.Birileri bizi naslı görüyor bilmiyorum ama gelenler ortamı gördü ki muhtemelen daha da kalabalık olur ilerleyen günlerde... ha birde isteyen ne içiyorsa içsin ki içki içmek sorumsuzluk falan değildir ölçü bilindiği sürece...
    Madv, özcan1980, Ahmanamra ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

DuHast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet yeni Logomuz Hazır :D

özcan1980, Ahmanamra, oguz1327 ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
    Designer & Economist

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler