motorların yanladığı video kimde arkadaşlar
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Tebrikler Bursa Mt kısa ancak bol katılımlı bir toplantıya imza atmışız,ancak içerisinde muhtemelen yüzde 10 alkol olduğu açıklanan cola şişelerini fotoğraflarda boy boy sergilemenizi hiç tasavip etmiyorum yanlış hemde çok yanlış.(Kusur bulucam illa bişeylere kızıcam ya hıh)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
........
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Benim motoru verelim bari ;)
Facebook'da videoda gördüm; bir ara çarşı karışmış, herkes pistteydi
Btw, borç morç yok Özcan, ayıpsın..
makarada obıcımmıs vallahı...yarebbım benı mt den ayırma,kalabalık gezıler hossohbetler nasıp eyle amın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Baktım karşıdan Ercan abi geliyo atarlı atarlı..
Cesaret hapı yutmuş,
Dedimm oğlumm bak adam ol ...
İndir o elinii dedim.. İndirr aşağıyaaa ..
İkidir bana zıtt gidiyosunn .. bak dedimmmm..
Nasıııı içkiliyimm amaaa fazla kaçmış
Designer & Economist
Kalk yerine yat, bilgisayar başında sızma
selam arkadaşlar. epey uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım, şifremi bile hatırlamadım o derece.
bugün uzun zamandır yapamadığımız bir şey gerçekleşti. isteyip de yapamıyorduk; türlü sebeplerden. ama sonunda oldu. başta özcan'a teşekkür ederim, hem organizasyon için hem kusursuz kaptanlığı için hem de beni katılmaya ikna ettiği için. haktan da sağolsun haber verdiği için. ve siz arkadaşlar; bugün orada bulunup "eklenecek fotolardan da cümle alemin göreceği gibi" kalabalık ama adam gibi bir gezi olmasını sağladığınız için size de teşekkürler.
bazılarınızla 2 kelimeden fazla laflayamadık ama olsun devamı gelecek nasılsa, çünkü bugün şeytanın bacağını kırdık. forumdan, gruptan hatta neredeyse motosikletten soğumuş insanlar; bir zamanların görkemli bursa-mt grubunu tekrar bulmuş gibi oldum. inşallah yakında eski arkadaşlardan da dönenler olur bakalım görücez.
30 motor çok şükür sorunsuz gidip döndü. şahane yenildi içildi. (cengiz kardeşimin yemek tutkusuna hayran oldum belirteyim) alkol olayı nerden çıktı bilmem; var mıydı farketmedim bile. acaba BCC üyesiyim diye mutlak alkolik tavrı mı yapılıyor diyecem ama neyse gerek yok. kim ne yedi-içti kendisini ilgilendirir; nerdeyse herşey ortada paylaşıldı. kimse kafayı bulmadı kırmadı uçmadı; neymiş? sorun yok!
fazla uzatmayayım, artık mt foruma tekrar girmek için bahane oldu bu olay. bundan sonra da kolay kolay bırakmam burayı; burası hepimizin, birlikte yaşatacağız!
eklemek isteyenler için; https://www.facebook.com/profile.php?id=744873392
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Hoş geldin tekrar abi
Hakkatten ne yorulmuşuz ha. düğünü yarıda bıraktımda geldim eve Artık kar yağdığındada bi uludağ yaparız
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Kolalarda alkol falan yoktu hocam bu nasıl bir hayal gücü bilmiyorum ama bu şekilde söylemler yeni katılacak katılmayı düşünen insanların önünü keser yaşı küçük olanlar var velisinden izin alıp gelenler var onlar bize emanet o ailelerde buraya girip yazılanları okuyorlar bir kişi bir bira içti diye hepimizi birden alkolik sorumsuz kuralsız başı boş memleket sevgisi bilmeyen Allah Kuran bilmeyen diye ilan etmek kul hakkına girer herkeskola içti rastgele şişelerden ve öyle birşey yok.Gurubu yıpratıcı çalışmalardan herkes uzak dursun fikrini kendine saklasın.Kapımız herkese açık ordada bu dile getirildi.Katılmak istediğinizi biliyorum kapımız sizede açık tüm olanlara rağmen zeko gökhan harika insanlar gruba emek vermiş smsler atmış renkli insanlar ben onlarıda yanımızda görmek isterdim.İstiyorum.Birsonraki gezimiz 30 değil 40 olması 50 olması dileğiyle.Yeni katılacak arkadaşlar bu yazılardan etkilenmesinler lütfen herkes on numara insanlar ben gördüm herkes gördü keşke gelmek isteyen herkes gelip onlarda görselerdi.
Dostum bende alkol
içen varmı yokmu bilemem ki ben içmedim.Ha aileler okuyorsa da yazayım.Ateist adamım Allah Kuran'ı çok çok iyi biliyorum.(okumak başa bela)insan sevgisi yoksa insanda vatan sevgisine sahip olup olmaması anlamsızdır.Peki beni Allah,Kuran bilmeyen bir adam olarak nasıl görünüyorum(öyle ahlaksızım ki herşeyi mahvettim misal).Bu liseli ergen ateistler insanlarda nasıl bir ön yargı oluşturmuşsa artık.Ayrıca orada gayet mütevazi bir şekilde kim eğlencesi yapıyorsa o insanda Allah,vatan sevgisi gibi değerlere bakmam adamlığına bakarım.Birileri bizi naslı görüyor bilmiyorum ama gelenler ortamı gördü ki muhtemelen daha da kalabalık olur ilerleyen günlerde... ha birde isteyen ne içiyorsa içsin ki içki içmek sorumsuzluk falan değildir ölçü bilindiği sürece...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)