Celal Abi'de geliyormuş. Listeye eklemekle uğraşamıcam şimdi
Celal Abi'de geliyormuş. Listeye eklemekle uğraşamıcam şimdi
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
sonunda bursaa iyi geceler yarın görüşmek üzere arkadaşlar. yorgUNLuk var cok uyumam gerek, inernetim yok zaten mobil yazıyorum. Heycan bastı
mehmet kardeşim çok ço kgeçmiş olsun unutma bi telefon akdar yakınındayız
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
onun cızımlerını t-shırt e bastırma gıbı bı planım var benım.tabıkı fotomontaj olayınada el atmalı dıyede dusunmyo degılım.mert te gelıyor yarın degılmı.cengız abını takıp et kuyu kebabı felan dıyordu muhtemelen etlerıde soslamıstır,ama maalesef uzulerek,suzulerek ve hafıf gozyası dokerek orada olamamanın huznunu yasıyorum.tualden gene aylardan kasım adlı turkuyude kendıme ısmarlıyorum ayrıca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
olen olur kalan saglar bızımdır dıe bı soz var bızım lugatımızde cengızım...sen katılan arkadasların kıymetını bıl bu kafi gelecektir
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
kardesım sanada bol eglencelı bır gezı,toplantı dılıyorum.tavsıyem cengız abınızı takıp edın zıra kendısı et uzerıne super master yapmıs bırısı.2 gun evvelınden ettı,sostu bahsetmeye basladı ınan cok buyuk bı cılgınlık yapıp gelesım var ıstanbuldan sabahkı atmosfere bakıcam tabıkı yermı yemezmı dıye.kadıkoy ıle bursa arasıda baya bı yol hanı.ama garajdakı ybr 250nınde yagını degıstırıp zıncırını felean yagladım.dedım ya sabahkı atmosfere bakıcam.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Sabah 3.durakta arabayla DEC16 olacak. 1 fotoğrafci artçı ve bir kamera onunla birlikte gruptan önce çıkıp Misi yol ayrımında düzlükte duracaklar ve gelen grubu fotograflayip videoya alacaklar. Fotoğraf makinesi ve kamerası iyi olan 2 kişi ariyoruz.
Bu planlamayi yapmak için 3.durakta 5 dk. durup konusacagiz.
Herşeyin çok güzel bitmesi temennilerimle saygılar,sevgiler
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
agalar bu durumda ben otomatikman 2. toplantı yerine geçiyorum haktan ve kaptan 1'de batular 2'de pıh pıh (çok seri organize olurum)
Ninja
Tam otomatik makina mısın mübarek :D sen bi uyanama sabah nooluyo bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------
Gelmeyi ne kadar çok istediğini tahmin bile edemeyiz Mehmet. Saat 16 da oradan çıkacagiz zaten. 17 de hava kararmış ve soğumus oluyor.Sıkı giyin,gözünü dört aç.
Piknik sonrasında Kuter de çay döndürebiliriz belki dii mi arkadaşlar.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Motor arızalı olmasa gelirdim ya :/ Özcan abi özelden mesaj atıyorum bakarsın :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
günlerden mt
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Günaydın mt
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bursa MT Dağyenice pikniği sonrası Barış Kafede yorgunluk atıyor.30 motorcu bir arada.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)