Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ozcan abı bak karacabeyden katılımlarda artıyo hernekadar gelemesemde.
    DALGIC_800 ve özcan1980 bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    benim çalıstığım fabrikadanda bi kaç kişi bizde geliriz dediler dün hatta cep telefonlarıyla foruam bakıyolardı 3. durakta olucaklarını söledıler
    KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Bursada ilki düzenlenen 1. dağyenice göleti festivali nasıl ama
    Madv, özcan1980 ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    zaten geziden çıktı bu mehmett festival oalcak böyle giderseee
    KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)

DuHast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende bir arkadaşa söyledim. belli değil durumu. gelebilir de gelmeyebilir de...

cengiz abiye nasıl ulaşabilirim ? telefonu olan bana özel mesaj atabilir mi ? yemek durumu ile konuşmam gerek fakat siteyede girmiyo, burdan yazdm ama cevp yok
    Designer & Economist

MertAksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR
    Amatör telsiz ehliyeti olmadan telsiz kullanmanın malesef cezaları var.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    inegöl mt eyüp kt125
    inegöl mt oğuz cbf 150
    hamsasımsek (hamza - cross)
    Bu kadro inegölden gelicek hertürlü geç kalma ihtimaline karşı en geç 11 de Merinosta olmaya calışacağız olduda geç kaldık lütfen rotayi bilen bir arkadaş bizi beklerse seviniriz benim numaram bu 5062367296
    cengiz abi sen özcan abiyle gittin beklersen beraber gideriz kimse kaybolmamış olur görüşmek üzere...

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inegöl mt eyüp kt125
    inegöl mt oğuz cbf 150
    Bu kadro inegölden gelicek hertürlü geç kalma ihtimaline karşı en geç 11 de Merinosta olmaya calışacağız olduda geç kaldık lütfen rotayi bilen bir arkadaş bizi beklerse seviniriz benim numaram bu 5062367296
    cengiz abi sen özcan abiyle gittin beklersen beraber gideriz kimse kaybolmamış olur görüşmek üzere...
    10:30 da oradayız. 535 645 16 86 benim numaram olmadı ara beni ona göre hareket edelim dostum )
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    inegöl mt eyüp kt125
    inegöl mt oğuz cbf 150

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inegöl mt eyüp kt125
    inegöl mt oğuz cbf 150
    Geç kalmamak için hızlı gelmeye çalışmayın, erken çıkın yavaş,sakin gelin. He bi problem olur, geç kalırsanız da telefonlaşırız.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    erken cıkmak problem degil 40 dklık yolu 1.5 saatte gelebiliyoruz sis yolların ciğden islanmış halini bir önceki hafta yaşadık ve benim max hızım 80 km en erken 10 de kent meydanında olmayı planlıyarak cıkmamız gerekiyor güvenlik acısından...
    Cengiz abi alişveriş falan yapıp bizi 11.30 kadar beklicek ama en geç 11.30 da gölün orda olmayı planlıyoruz geç kalan geç gelmek isteyen arkadaşlar merinos metrosunda cengiz abiyle buluşup beklesin lütfen...

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı DuHast adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bir arkadaşa söyledim. belli değil durumu. gelebilir de gelmeyebilir de...

cengiz abiye nasıl ulaşabilirim ? telefonu olan bana özel mesaj atabilir mi ? yemek durumu ile konuşmam gerek fakat siteyede girmiyo, burdan yazdm ama cevp yok
    0554 819 38 73 cengızın numarası
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Yamaha
    Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama yarın ki geziye kaza yaptıgım için katılamıyorum. 3bucuk civarında işe giderken gemlik çıkışında yaptım kazayı.. araba servisin önünden fırlayınca önüme, direk çarptım arabaya sol tarafından :( motor şuan serviste yürücek durumda değil sürekli sola çekiyor maşalar çapraz yamuk .. sadece çarptıgım anda motorun arkası kalktı ve kaputa dogru fırlarken geri düştüm tekrar .. ve mucize olan şey ise kırık yok çıkık yok sadece sağ kaval kemiğimde bir morluk var fakat önemsenilcek bir durumu yokmuş ağrı artarsa tekrar gidicem..bu kazadan şunu anladım ki FULL KORUMA şart.. iyiki üşenmeyip eve tekrar çıkmışım o pantalonu giymişim . eğer korumalar olmasaydı %100 ya dizkapağım yada kaval kemiğim kırılırdı :( koruma oldugu halde bile morluk var ne yazıkki buna da şükür ....

Bu arada gemlikten bursaya gidecek olan varsa artçı olarak gelebilirim

Kaza yaptıktan sonra da gerek hastane işleri gerekse karakol işleri için yanımdan ayrılmayan güzel insan mehmet_gemliğe de teşekkürler

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı DALGIC_800 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama yarın ki geziye kaza yaptıgım için katılamıyorum. 3bucuk civarında işe giderken gemlik çıkışında yaptım kazayı.. araba servisin önünden fırlayınca önüme, direk çarptım arabaya sol tarafından :( motor şuan serviste yürücek durumda değil sürekli sola çekiyor maşalar çapraz yamuk .. sadece çarptıgım anda motorun arkası kalktı ve kaputa dogru fırlarken geri düştüm tekrar .. ve mucize olan şey ise kırık yok çıkık yok sadece sağ kaval kemiğimde bir morluk var fakat önemsenilcek bir durumu yokmuş ağrı artarsa tekrar gidicem..bu kazadan şunu anladım ki FULL KORUMA şart.. iyiki üşenmeyip eve tekrar çıkmışım o pantalonu giymişim . eğer korumalar olmasaydı %100 ya dizkapağım yada kaval kemiğim kırılırdı :( koruma oldugu halde bile morluk var ne yazıkki buna da şükür ....

Kaza yaptıktan sonra da gerek hastane işleri gerekse karakol işleri için yanımdan ayrılmayan güzel insan mehmet_gemliğe de teşekkürler
    Kardeşim büyük geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın. Herhangi yapabileceğimiz bişi olursa haberimiz olsun. Motorda umarım fazla sıkıntı çıkarmaz :(
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    Yamaha
    sagol ercan abi 300 tl gibi bi masraf var ama işin kötü tarafı adamın arka koltukta yaşlı bir hastası vardı .. tutanak tutmadık karakolda da mobesalardan kaza anı gözüküyor ama plaka okunmuyor bakalım nasıl bulcaz adamı karakola da bildirdim inş. bulunur .. en azından plakayı alsaymışım diyorum..
    Ahmanamra bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    Sende bişey olmamasına çok sevindim, Kaza yapmış olmana çok üzüldüm. Yapabileceğim bişey olursa hazırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

sagol ercan abi 300 tl gibi bi masraf var ama işin kötü tarafı adamın arka koltukta yaşlı bir hastası vardı .. tutanak tutmadık karakolda da mobesalardan kaza anı gözüküyor ama plaka okunmuyor bakalım nasıl bulcaz adamı karakola da bildirdim inş. bulunur .. en azından plakayı alsaymışım diyorum..
    Kaçtı mı adam bi de

Motosikleti
    Yamaha
    yok özcan abi kaçmadı da ben bırakmak zorunda kaldım arka koltukta yaşlı bi teyze vardı onu görünce bi motora baktım bi ona içime sinmedi adamın zaman kaybetmesi ... ama telefon yok plaka yok mobese kayıtlarında da hersey var ama plaka gözükmüyor nasıl bulcaz adamı bilmiyorum ..bulamasamda cepten yaptırıcam mecbur .. kullanılcak durumda da değil sürekli sola çekiyor motor :(

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN sana bisey olmamasi cok sevindirici
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    Ninja

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R

Sende birşey olmadığı için çok sevindim usta. Mal yerine gelir.Geçmiş olsun bununla
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Motosikleti
    KLE 500
    25.11.212 Pazar Günü Dağyenice göleti gezisi.

1. Buluşma Yeri : 10:10 (YKM ÖNÜ)- 10:30 Hareket.
    2. Buluşma yeri : 10:20 (Merinos Parkı Kapısı) - 10:40 Hareket
    3. Buluşma Yeri : 10:30 ( Misi yolu Opet) - 10:50 Hareket

Rota Kaptanı : Özcan1980

Katılacak arkadaşlar ;

1) özcan coşkun rota kaptanı kle 500
    2) mehmet dalgıc gemlik gurubu ybr 125 + ÇAYDANLIK
    3) kirlisakal 16 gtr 250
    4) madv gtr 250
    5) sedici zxr 250 ninja
    6) ümit ybr
    7) ahmet yamaha wr125 cross
    8) ahmanamra (Artçı )
    9) baklawah dragstar 650
    10) inegöl mt eyüp kt125
    11) inegöl mt oğuz cbf 150
    12) oguz1327 honda activa + 1 artçi
    13) DuHast (Artçı )
    14) MertAksoy tvs 150
    15) Espaniole Honda cb 125e
    16) cngzmn (cengiz honda activa)
    17) Orkun Yildirok kawasaki en 500 (dogru mudur)
    18) MhmtcnKoral (Artçı )
    19) poseidon71 (Sahil abi-kawasaki vn800-belki)
    20) umut-(cbr 250r)
    21) berk-(ybr125-belki)
    22) murat(cbr)
    23) hamsasımsek (hamza - cross)
    24)selim aladağ (aladağ ybr 125)
    25) alphertunga
    26) Falco34
    27) Deniz
    28) Ramonrojo + 3 motor daha

1. Grup 10:30 da yola çıkacak, çıkarken 2.grup güvenliği Madv (Batuhan) ı arayarak hazırlanmalarını rica edeceğim. Oradan geçerken yavaşlayacağız ve 2. gurp 1. grubun arkasından yola çıkacak. Paşa çiftliği nde Sedici (Batuhan) hızlanıp gruptan ayrılarak 3. gruba geldiğimizi haber verecek ve yola çıkmaya hazırlanmanızı rica edecek. Onlar da gruba katıldıktan sonra Bütünlük sağlanmış olacak.

Misi yolu girişine kadar Fermuar düzeninde gideceğiz. Misi yolundan girdiğimizde yol gidiş geliş olduğundan tek sıra devam edeceğiz. Birbirinize çok yaklaşmayın ve çok uzaklaşmayın.

Sabah ola hayrola
    sedici, DALGIC_800 ve Madv bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler