ben hacı hoca adamım abı.. ne ışım olur..bekar arkadaşlara çalışmalarında başarılar dılerız
kuyu kebabı katılım lıstesı kuzu eti...
1 cngzmn
2 duhast
ben hacı hoca adamım abı.. ne ışım olur..bekar arkadaşlara çalışmalarında başarılar dılerız
kuyu kebabı katılım lıstesı kuzu eti...
1 cngzmn
2 duhast
BURSA KARACABEY LONGOZ ORMANI. Hani hoşuna giden olursa burayı da bir değerlendirebiliriz.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
mekan on numara .. ne dıyon özcan abı
Bi Aralık gideriz oraya da Organizasyonu yapın siz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Batular ve Haktan siz yol güvenliğini sağlayabilir misiniz? Ancak unutmayın ki resmi bir kortej vs. olmadığı için kırmızı ışıklarda durmak zorundayız
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Sedici YKM ye gelecek nasıl olsa, 1. grup yola çıkarken saat 10:30'da (inşallah bi aksilik olmaz) Madv ı arayacağım,hazırlanmaları için. Oradan geçerken yavaşlayacağız ve 2. grup bize katılacak. Paşa çiftliğine geldiğimizde Sedici hızlanarak gruptan ayrılacak ve 3. gruba geldiğimizi haber verecek. Opet e yaklaştığımızda yavaşlayacağız ve 3. grup ta bize katılacak. Carrefour lambalarında kırmızıya takılan olursa Opet te bekleme yapabiliriz. Bildiğim kadarıyla kayariki nin artçılığı iyi kabul ederse bu görev de onun olsun.
abi bu ne yaaa maşşallah işte budur. gelmeyi çok isiyorum ama ankaradan misafirlerim var. bu pazar sesimi çıkaramıyorm. ya nasip diyelim. ercan sen neden artçısınki ne oldu senin siyah, at,a. nalımı düştü gelemessemde öncelikle katılımcı bütün arkadaşlara kazasız belasız bir gezi diliyorum. aman dikkat edin cengizin kebap için kazdığı kuyuya düşmeyin. heeee..
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Tavsiyemdir :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03377854/detay
ben de 3. grubun buluşma yerini göstermek isterdim ama şimdi upload et siteye koy falan oohooo, siz zaten biliyosunuz orayı gelin işte yola çıktığımızda telefonla ulaşmamız sorun olacağı için e ykmden çıkarken arasak montla kaskla bizi beklemeniz sıkıntı olacağı için ben önden gelicem 3. grubun buluşma yerine hazırlanır giyinirsiniz ekleniriz ana grubun peşine
ben kimmiyim, imzam aşağıda
Ninja
[QUOTE=Madv;2867959]Sanırım 2 tane sipariş vericez bro.[/QUOTE
3 olsun o 3
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
1. gurubun düzeni bende ;)
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)