http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3175883
EWET HAKLISIN ORHAN ABI UFAK BI DETAYI ATLAMIŞISIZ
bu arada msn ıcın gonderdım ama onaylamadın
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Herkese günaydın hayırlı işler.
Orhan abi ;sucukları ben yaktım ihtiyar işi bu kadar olur desene abi.
Çok güzel bir hafta sonuydu teşekkürler herkese.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Günaydın iyi haftalar,
valla sucukla köfteyi aynı anda koyduk sucuk haşlandı
Güzel bir gün geçirdik gelenlere teşekkürler,gelemiyenlere inşallah bir daha ki sefere.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
herkese günaydın hayırlı işler kolay gele ..........
dünkü piknik hakikaten güzel bol bol temiz hava,baraj manzarası,motor sürüş eğitimi (sevil'e),güseldi keşke daha kalabalık olabilseydik neyse bölede iyi vakit geçirdik herkese tek tek çok çok teşekkürler.......
BU ARADA benim fotomdan sonra yanık sucuk fotosunu BİLEREK ORHAN ABİ KOYMUŞ herhalde MANGALDAKİ SUCUKLARI BEN YAKMADIM ORHANNN ABİİİİ İTİRAF ET açık açık AYIP OLUYOOOO...........
ORHAN ABİ ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA FOTOLAR VE PİKNİKTEKİ UĞRAŞLARIN İÇİN SAOL VAROL
Volkan gönderiyorum adresini yukarıdan silebilirsin
Yeni teknoloji sucuklar yağsız oluyor onun için haşlanıyor,bir daha ki sefere kasaptan yağlı sucuk alırız.
Izgara için yağlı yağlı olacak,cıııızz cııııııızzzzz edecek ki kurumasın.
Hatta arada bir yağları ziyan olmasın diye ehmeh banacaaaan,bandıra bandıra yiiiiiceeeen.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hahaha VAlla mangal olayında üstüme tanımam ama işte gelemedim...Valla motorlara yeşillenmeden motorcular ile birlikte pek birlikte olmak istemiyorum kalbim buna izin vermiyor...
Ama yok ondan gelmemezlik yapmadım babam ile birlikte işim vardı da o yüzden izin vermezdi gelmeme sizin ile birlikte...
AKIN FİDAN
herhalde pikniğin top oynama tavla da pul çalma zar tutma kır havası alma kısımları çok güzeldi ama ne yazıkkı pıknığın en keyıflı kısmı olan mangalda kırmızı et olayı bazı arkadaşların gazabına uğramış gibi
ne dersin volkan?
havalar artık ıyıce soğudu yaw artık sadece kurye ve paket servisçilerin motorları gozukecek gıbı yollarda ha bıde arda abı
benımde motorum olsa bende cıkacam ama henuz alamadım belkı eskı bır gs 500 var onu alırım
çın motoru fiyatına
onu alıp biraz da teknıkerlık kısmımı suzukı ustunde yapmayı duşunuyorum
ne de olsa cın motorları ozellıkle cruıserler hakkında baya bı deneyım sahıbı oldum.motorun bi motor bloğunu sokmemıştım :=)
bırazda capon oğreneyım ne de olsa onların teknolojısı ılerı
gerı kalmamak lazım dımı?
sonra da G kore mallarına geçmeyı duşunuyorum.
sonra çekık gozlerden uzaklaşıp kendımi alamanların elıne verebelırım
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
KAYKAY ABİ BAK MUTLAKA MANYAK TEMİZ ER-5 ANKARDAN....
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2897587
ACİL ACİLLLL ACİLLLLL
volkancım ben bursa da 7000 ytl ye 1500 km de 2005 model er-5 buldum
ankaradakını boşver
param olsa ah ahhhhh
Ne o millet kimse yok? Selam herkese hayırlı işler.
Hocam sen deme bari.sucukla köfte aynı anda ateşe girdi ama sucuk yağsız olunca yandı yanındaki köfte daha yeni ısınıyordu.
Fotoğraf makinamın pilleri bitti yoksa daha çekecektim.bayağı oturduk orada hava zifir kararmıştı çaylarımızı da içtik oooohhh
Ateşi söndürüpte geldik ondandır,hatta en son karanlıkta 20 litre su doktüm üzerine sönsün diye.
volkan naber abicim msn de problem var açılmıyo mesajı alırsan çağrı at
bi motorum bile yok kahretsin geçtiğimiz yaz istediğim kadar motorum vardı şimdi bisikletim bile yok ..... yaza inşallah
ABİ HOŞ GELDİN ARAMIZA
HAKOBAY BENİM ÖZ ABİM BİLGİNİZE
selamın aleyküm hayırlı işler herkese ..................
yiyip içtiklerinizi boşverin gezip gördüklerinizi anlatın...
Hoşgeldiniz kardeşimizin kardeşi yani bizimde kardeşimiz.
Çorba etmedim değilmi?
Çorba dedim de aklıma çorba geldi. Şööööyle tekmil kelle paça iskembe.
herkese selam bende bursa motorcularındanım tekerleğiniz düz bassın....
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)