Şapır şupur yağmurda 3 Araba,1 motor toplandık(Evi 1 sokak ileride olan Gökhan) ve logo seçimini az kişiyle Mekandan Davut Emre'lerin dükkana akarak yaptık(sürüş anında Fermuar düzenini uygulamak zor oldu),siparişlerimiz verildi logolar çok hoş olacak,her şey çok iyiye gidiyor,gelen arkadaşlara hoş sohbetleri plan,öneri ve seçimleri için teşekkürler....
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yeni bir yer keşfettim,burayıda rotalarımıza ekleyebiliriz.
http://www.orhangazi.bel.tr/site/ind...listesi');
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
gökhans16cbr, muyat26 ve n.tuncak ın yorumlarını beğendi (mobile de beğeni seçeneği ıstiyoruz)
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
YArın akşam 8 gibi hava yağışlı olmaz ise uludağ bakacak yapmayı planlıyorum. Var mı gelmek isteyen ?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Abi soğuk olacaktır elbet ama sıkıntı yok :D bu mevsimde bi kere iliklerine kadar üşümek iyidir bida grip olmazsın Şaka bir yana zor şartlarda motor sürüşünü geliştirmekte var işin içinde . Baktın çok üşüdük sizi şömineli taştan bir eve götürüp şömine keyfide yapabiliriz orda közde kestanede güzel olur hani :D
temin mesaj geldi direksiyon sınavı 17 kasımdaymış size birşey daha sormak istiyorum zor oluyormu direksiyon sınavı çok fazla motor kullanmadım çünkü en fazla 4 kere onlarda 30 dkdır en fazla
abi ben gelmek isterim evi taşırken yorulmazsam nerede buluşulacak
merak etme bizim sınavda iki kişi mıcırı öptü onlar bile geçti 100le honda activayla girmiştik biz ve ilk defa orda kullandım hondayı ondan öncede arkadaşın scooterı 12 yaşımdayken 100metre düz götürmüştüm tüm motor tecrübem buydu
Sinava girmisin kursun parasini odemisin nerdeyse ehliyet cebinde baban biraz gec kaldi bence
ilk ekipmanları topla benim bütün sülale karşıydı ekipmanları aldım ilk baktılar ki apaçi gibi binmicez herkes ikna oldu iki arkadaşa önerdim onlarda aynını yaptılar aileleri ikna oldu hem onları mutlu ettik hemde kendimizi koruduk şimdi en1621- 2 korumalar alıyorum yani en iyi koruma düzeyi olan level2 standartları sunanları bunlar baya pahallı ama en 1621-1 olsa bile şehir içi için gayet yeterli olur bugün bir kaza gördüm fsmde bir gri yeni kasa polo ve bir cross motor kaza yaptı motor kaldırımın ortasına fırlamış çantası kopmuş ama adam full koruma olduğu için ayağa kalkıp araba sürücüsünün üstüne bile yürüdü duracak yer yoktu yoksa gidip ilgilenecektim ama motorcunun hali hareketleri normaldi tam korumanın faydasını görmüş gibiydi
param var kendi paramı kazanıyorum zaten
motor alınmıcaksa ehliyeti yırtarım demiştim
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
kardeşim 20:30 alacahırkada bulaşabiliriz. Burada yağış olmasa bile yukarıda neler olabileceğininide göz önüne al Burda yağış olursa muhtemelen yatar gezi akşama 19:30 gibi telefonun aynıysa haberleşiriz duruma göre ;)
Maksat motor kullanmak viraj almak yanımıza termusta sıcak su alıp kahve keyfi yapar döneriz herhalde. Umarım şiddetli yağışa denk gelmeyiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
Valla kendi paranı kazanıyorsan git al . Zamanla alışıyorlar. Ben 10 sene kafalarının etini yedim alıcam alıcam alıcam endurocu olucam dünya turuna çıkıcam falan filan Yer etti kafalarında sonra almaya karar verdiğimde ben alıyorum dedim 1 ay sonra gittim aldım. sanki yıllardır motorcuymuşum gibi kabullendiler hemen.
Ercan ne zaman gidiyorsunuz? Bu arada motora başlaman da ilginç miş
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)