suzuki gs 500 i kaçırdık satmışlar
çok koydu çok heveslenmıştim yarın gidip alacaktım ama olmadı kısmet değilmiş
bursa da kı er*5 baktım gidip cem abi
o motor ıcın taşıt kredisi alamayız çunku zaten krediliymiş parayı peşin vermek lazım 6500 e biter ama o kadar da bende yok.
bu kışta motorsuz kaldık ama azmettım alacam valla bi tane kar kış dinlemicem
binecem sonra düşüp kafayı kolu kıracam ama olsun
şeytan diyor git hyosung gt 650 al diyor ama sırf gazcılara para kazandıracağımı bildiğim için almıyorum.
bu arada cem abı su raptorun garantı belgesı ışını halledermısın munasıp olduğun bı zamanda
ne dersın cem abı ya gıdıp bırer hyosung mu alsak
sen gv 650 al ben gt 650 takılalım hyolarla
gt 650 çok güzel geliyor gozume yaw
delirdim mi ne oldu bana motorda motor başka bıusey dusunmuyorum valla
taktım kafayı cıldırcam valla
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Herkese günaydın.Hayırlı işler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Selamin AleykÜm Herkese Hayirli İŞler Kolay Gele CÜmleten ...................
Saygilarrrrr............................
ORHAN abi yamyamlaşmayalım lütfen ayıp oluyo beyin dil böbrek falan...........
yahu KAYKAY abim tutturdun r-5 te r-5 nedir o ya en güseli hyosung al bi tane takıl kafana göre hayret bişi kawaslamı uğraşcan canavar motor valla gt 650rrrrr isme bak bee.....
abim İFTAR yaptık bi aksamda aslan sütü içelim yahuuu deme söle hep biylikte bi yerlerde....sana ayran yaparız bol sulu ortama yabancı kalmazsın hemde herkese şöforlük yapasın olmasmı HOCAMMM....
özkanım sanada hayırlı işler kolay gelsin.......
Nasipse pazar günü toplanıyoruz değilmi?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Evet abi bugünden karar verirsek iyi olur.Yer - zaman konusu.Yarın malum Cumartesi.
Bu arada Gebze'den pazar günü yapacağımız pikniğe katılmak isteyen bir mt üyesi arkadaşımız var.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hade tavsiyesi olan yokmu ORHAN abi sen daha iyi bilirsin böle piknik falan yapılan yerleri istersen sen bi teklif yapta bi yorum ve tavsiye yapalım.......
MANGAL abi ne oldu hane senin evde yapıyoduk tanışmayı (mangal'ı) yanlışmı hatırlıyom ben sesin soluğun çıkmadı
CEM abi sen bilirsin böle olayları nerdesin seninde sesin çıkmıyo allah allah ben bu yaşımlamı yapacam programı sizler gibi abilerimiz varken
Hafta sonu hava iyi olursa dağ yolunda piknik derim ben veya misi köyü,baraj civarı olabilir.
Hadi abiler bugün netleştirelim gelen gelmeyen.Tarık gelemeyecek iş dolayısıyla Ankara'da.
1-Özkan-Sevil
2-Volkan-Jale
3-Namık-Yıldız (Gebze'den misafirler)
Evet şimdi,
1-mangal yaparsak ateş yakmaya uygun bir yer seçmeli malum ormancı yangın riski vs.
2-ben mangal ızgara maşa odun vs getiririm
3-kocaman çaydanlığım var tüpte var yani çaylar benden
4-musluklu bidon var su sorun değil büyük yer yaygısı ve büyük yer sofrası var.
5-hanımla görüşeyim tabak çatal vs getirebilirim
6-ızgaralıkları herkes kendi tercihine göre getirebilir.
7-ekmekte kendiniz alabilirsiniz
Aklıma geldikçe buraya ilave ederim .
Yer yakın ve alçak rakımlı + güneşli biryer olmalı,unutmadan saatler 1 saat geri alınacak erken davranmalı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
29 Ekim Pazar Buluşmasına Katılacaklar:
1-Özkan-Sevil
2-Volkan-Jale
3-Namık-Yıldız (Gebze'den misafirler)
4-Orhan-Sema
ORHAN abim sendede yok yok piknik yapmak içinmi yaratıldın sen yaaaa .....
neyse ee madem sende herşey var tabi havalar ii olursa bisede yiyeceğimiz etimizle,ekmeğimizle,içeceğimizle ve altımıza sereceğimizi almamız kalıyo ben motorla gelebilirim o zaman ..........
YADA GELİN GÖLYAZI KÖY'NE GİDELİM ORADA GÜZEL PİKNİKLİK YERLER VARDI KARIŞAN OLMAZ EDEN OLMAZ KAFAMIZA GÖRE TAKILIRIZ..........
Bana herşey uyar.
ulen varya gelememek nasıl koyuyor bil bilseniz, nerden icat oldu şu benim iş
acaip güzel olacaktı. bende artık sizin piknik resimlerinize bakıp , monitöre ekmek banarım ankara'da
ORHAN abi nedersin uzakmı olur sence yoluda güzel oranın motorlar için birebir valla tam koruma tam gaz ..............
göl kıyısında açarız mangalı kurarız çilingiri offff offff yemede yanında yat...ördekler yanında uçuşsun isteyen olta atabilir ben şahsen balık tutucam şıp şıp yaparım akşama kadar keyifff......
ben sadece aklıma gelen güsel yerlerden birini teklif ettim yani sonuçta öğlande çıksak yola yetişiriz bence ama siz bilirsiniz varsa başka fikri olana daha yakın daha güselll
NEYSE BEN KAÇAR HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE .
NOT: Yarın mutlaka netleştirmek gerekiyo ona göre büyüklerimiz sizlere sesleniyoruzzzz
arkadaşlar ben daha onceden de belırttığım uzere pazar gunu nobetçıyım yanı b baglamda gelemıcemı uzuntuyle belirtmek ıstıyorum.
valla volkancım hyo cok guzel hatta şahane ama şu gazcılar motor olayı var ya ondan ıkı kere dusunmek gerekıyor.
ıstanbulda falan olsam alcağım tek makıne.
bugun levent abı saolsun aradı ama ne yazıkkı ıyı habr vermdei hyosungun gumrukten gececek yenı makınelrı 650 lıkler yaklaık 15 cıvarı olacakmış:(
kısmet
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)