16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Bizim büroya yakın bir ajansa sordum monta cırt cırtla yapıştırılabilen ve tamamen nakış işlemeden oluşan yakalıklar tanesi 20 TL gibi bir fiyat verdi isme özel olarak,baskı olarak yapılmasına ise 15 TL istedi.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
motor yokki daha ondan almadım daha ama bayramdan sonra yada sınav sonucu iyi gelirse hemen alıcam
montlara 25 30 cm boyutlarında bile yaptırılabiilir süper olacak süper
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
bana da yaptırımısınız ? Bankadan parayı atarım kargoyla gönderirsiniz yada ben gelir alırım.
Haydi artık oylayalım...
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
HAYIRLI OLSUN Pınar abla Allah tekerini düz bastırsın
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
oylamaya geçelim mi bekleyelim mi biraz daha? yada uygunsa yarın akşam oylama günü olsun bende herkese cepten ulaşıp yarının seçim günü olduğunu bildireyim maksimum katılımla oylayalım...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
DÜN GECE BANDIRMA YI SEL ALDI.SUANDA KARACABEYDE SANKI BARAJ KAPAKLARI ACILMIS GIBI MUTHIS BIR YAGIS AMA OYLE BOYLE DEGIL....KORKUNC
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
pınar abla hayırlı ugurlu olsun uzun uzun gezıler nasıp etsın rabbım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hayırlı olsun Pınar'ım,inan ben senden daha çok mutlu oldum,yeniden eski günlere döndük ve ben motorcu arkadaşıma kavuştum.Allah'ım kazasız belasız gezdirsin inş ...
Gökhan,Batuhan elinize sağlık çok güzel olmuş,bu son 3-4 şekli yarın oylayalım bence,yok eğer daha iyisini yaparım ya da yaptığımı geliştiririm diyen varsa biraz daha bekletilebilir tabiiki.Burdan uğraşmadan konuşması rahat fakat Gökhan senin şeklin yeşil haricindeki renkleri Batuhan'ın logosunun kahve tonları ile birleştirilirse yahut Batuhan sen o kanatları lastik yerine daha farklı bir motor logosu ile birleştiribeilirsen elbirliği ile çok daha güzel ve farklı bir amblem çıkacak bize yakışan,ancak şu anki halleri dahil çok çok güzeller..
Ercan bizde senin köyünü basar,yağmurlarında yıkanırız olur biter
Hamza,Salcano'nunda dediği gibi sen bizi nereye götürürsen biz oradayız,İnegölün en güzide yerlerinde ev sahibimizle fink atmaya hazırız...
Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Kent Meydanı 28.10.2012
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado-prensi Berkay
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano-MrMydec
.
.
.
.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bugun ıtıbarıyle yenı vardıya lıstesı acıklandı arkadaslar.bayram boyunca 4gun tatıl.umarım hava gusel olur ve daha 1.gun ogleden sonra gezıye cıkarım.tabıkı ayın 28nde kı inegol gezısınede katılacagım.aklımdakı fıkır bayramda heryer bedava olan ıstanbul var.soyle bı gıdıp gezıp tozayım dıyorum ne dersınız.
Topraam bana yazmışsın mont falan büyük beden diye. 3 gündür arıyorum 2XL den büyüğünü bulamadım. 3XL olanlar gelecek dediler fakat fiyatlar 250 tl civarı en ucuzu. Gelince haber verecekler. Bende aramaya devam ediyorum. Bulunca seni bilgilendiririm.
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
Logolar iyi güzelde, bece sadeleştirilmeli. Buradakiler çok renkli ve cafcaklı. Logolar pc de güzelde montlarda bukadar iyi duracağını sanmıyorum. Hiçbir motorcudada bukadar renklisini görmedim. Birde bunlar bir kalıbın üzerine talaş kaldırarak yapılacak demişti DavutEmre. Renklendirme nasıl olacak. Benim şahsi görüşüm stıcker olarak yapılabilir ama montlara göre . İlk başlardaki yapılanlar ideal. Ağır abilerde olanlarda bu tarzda.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
loogolar birbiirinden güzel,herkeste bişeyler yapmış bu daha güzel. ama bunların uygulanabilirliği nasıl olacak. güzelliğe göre değil,uygulama sonuucunda en güzel olacağı bulmak gerek.bayramda şehirdışında olacağım için gezilerinize katılamayacağız. şimdiden herkese iyi bayramlar. malum bursalı olmadığımız için bayramlar bizim için Türkiye turu kıvamında oluyor.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
bence büyük düşünüp logoyu da ona göre seçmek lazım bakarmısın ileride ayrı bir grup kurarız
Benim düşüncem özellikle son yaptığım logoda bireyleri anlatmalı bizden bişeyler içermeli...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)