Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aklıma gece gelen bir fikir... Ay yıldız vatan, içerisindeki yazılar din, kanatlar özgürlük, ortadaki şekil Bursasporun şekli, içerisindeki tek boynuzlu at ve renklerle Bursamız

ancak bunun etrafı tam olarak kesilirse güzel olur bence...

http://f1210.hizliresim.com/12/q/f5jcp.jpg

Gökhan Hocam aklımdan geçeni yapmışın
    gökhans16cbr bunu beğendi.
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Alıntı e_erel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar Bursa'lı motorsiklet sürücüsü abilerim, ablalarım ve kardeşlerim.
    ben de aranıza yeni katıldım. 1 haftalık motorsiklet sahibiyim. ikinci el bir hyosung gt250r (2010 model) aldım. yazılı sınavı geçtim fakat direksiyon sınavına yurt dışına çıktığımdan katılamadım. kısmet artık bir sonraki direksiyon sınavına. motorumda birkaç ufak yapacağım tamirat ve iyileştirmeden sonra ben de izin verirseniz aranıza katılacağım.
    İsmim Emre. Bursa'da Namazgah'ta oturuyorum.
    Sizlerle en kısa zamanda tanışabilmek dileğiyle.

Öncelikle hoş geldin. Namazgahta nerde oturuyorsun? Bende yenimahallede oturuyorum. Ercan abi bizim oralardan biri daha geldi aramıza
    Ahmanamra bunu beğendi.
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bizim büroya yakın bir ajansa sordum monta cırt cırtla yapıştırılabilen ve tamamen nakış işlemeden oluşan yakalıklar tanesi 20 TL gibi bir fiyat verdi isme özel olarak,baskı olarak yapılmasına ise 15 TL istedi.
    gökhans16cbr bunu beğendi.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    motor yokki daha ondan almadım daha ama bayramdan sonra yada sınav sonucu iyi gelirse hemen alıcam

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    montlara 25 30 cm boyutlarında bile yaptırılabiilir süper olacak süper
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    bana da yaptırımısınız ? Bankadan parayı atarım kargoyla gönderirsiniz yada ben gelir alırım.

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Haydi artık oylayalım...

n_tuncak ve bluesman bunu beğendiler.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Geçit Özhan Shopping 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
    2-Nevin Hoca-Blue Zeko
    3-Gökhan CBr
    4-Pınar Abla & Oğlu
    5-Kayariki
    6-Kirlisakal
    7-salcano_7946
    8-...

.
    .
    .
    Pınar Abla Bu Gün Ziyarete Geldi Gelme Sebebi Yeni Gözdesi Sym 250 Evo Heyecan İçinde Nevin Hocam Ve Pınar Ablamla Şöyle Bir Turladık....
    Şimdide Fotograflar

Not: Fotografların Cogu Cıkmamış Makinanın Azizligine Ugradım Şimdiden Kusura Bakmayın......

salcano_7946, n_tuncak ve bluesman bunu beğendiler.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR

HAYIRLI OLSUN Pınar abla Allah tekerini düz bastırsın

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

oylamaya geçelim mi bekleyelim mi biraz daha? yada uygunsa yarın akşam oylama günü olsun bende herkese cepten ulaşıp yarının seçim günü olduğunu bildireyim maksimum katılımla oylayalım...
    n_tuncak bunu beğendi.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    DÜN GECE BANDIRMA YI SEL ALDI.SUANDA KARACABEYDE SANKI BARAJ KAPAKLARI ACILMIS GIBI MUTHIS BIR YAGIS AMA OYLE BOYLE DEGIL....KORKUNC

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pınar Abla Bu Gün Ziyarete Geldi Gelme Sebebi Yeni Gözdesi Sym 250 Evo Heyecan İçinde Nevin Hocam Ve Pınar Ablamla Şöyle Bir Turladık....
    Şimdide Fotograflar

Not: Fotografların Cogu Cıkmamış Makinanın Azizligine Ugradım Şimdiden Kusura Bakmayın......

http://imageshack.us/a/img69/3567/ph...0926083073.jpg

http://imageshack.us/a/img24/3159/ph...0926109114.jpg

http://imageshack.us/a/img201/2167/p...0926246651.jpg

http://imageshack.us/a/img832/8484/p...0926255062.jpg

http://imageshack.us/a/img717/9274/p...0926308606.jpg

http://imageshack.us/a/img40/329/photo1350926346074.jpg
    pınar abla hayırlı ugurlu olsun uzun uzun gezıler nasıp etsın rabbım
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Hayırlı olsun Pınar'ım,inan ben senden daha çok mutlu oldum,yeniden eski günlere döndük ve ben motorcu arkadaşıma kavuştum.Allah'ım kazasız belasız gezdirsin inş ...

Gökhan,Batuhan elinize sağlık çok güzel olmuş,bu son 3-4 şekli yarın oylayalım bence,yok eğer daha iyisini yaparım ya da yaptığımı geliştiririm diyen varsa biraz daha bekletilebilir tabiiki.Burdan uğraşmadan konuşması rahat fakat Gökhan senin şeklin yeşil haricindeki renkleri Batuhan'ın logosunun kahve tonları ile birleştirilirse yahut Batuhan sen o kanatları lastik yerine daha farklı bir motor logosu ile birleştiribeilirsen elbirliği ile çok daha güzel ve farklı bir amblem çıkacak bize yakışan,ancak şu anki halleri dahil çok çok güzeller..

Ercan bizde senin köyünü basar,yağmurlarında yıkanırız olur biter

Hamza,Salcano'nunda dediği gibi sen bizi nereye götürürsen biz oradayız,İnegölün en güzide yerlerinde ev sahibimizle fink atmaya hazırız...

Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Kent Meydanı 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
    2-Nevin Hoca-Blue Zeko
    3-Gökhan CBr
    4-Pınar desprado-prensi Berkay
    5-Kayariki
    6-Kirlisakal
    7-Salcano-MrMydec
    .
    .
    .

.
    salcano_7946, gökhans16cbr ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

e_erel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R (2010)
    Alıntı UMT-TM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoş geldin. Namazgahta nerde oturuyorsun? Bende yenimahallede oturuyorum. Ercan abi bizim oralardan biri daha geldi aramıza
    hoş bulduk. namazgahta çobanbey caddesi üzerinde oturuyorum. özhan'ın 50m kadar üstünde.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Emre Erel --- Kırmızı-Siyah Hyosung GT250R (2010) --- 34 VE 7236 --- A Rh+ --- +90544 698 78 31

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana da yaptırımısınız ? Bankadan parayı atarım kargoyla gönderirsiniz yada ben gelir alırım.
    gezi lıstesının son halını gordunmu.lısteye gore artcımsın yanı bı nevı kanka.ılerıye dogru pampişte olabılır profılımden tel nomu al bıgun oncesı goruselım plan proje tasarım felan yapalım.ben taaaa 85 km oteden karacabeyden gelıcem bılıyosun.

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi lıstesının son halını gordunmu.lısteye gore artcımsın yanı bı nevı kanka.ılerıye dogru pampişte olabılır profılımden tel nomu al bıgun oncesı goruselım plan proje tasarım felan yapalım.ben taaaa 85 km oteden karacabeyden gelıcem bılıyosun.
    aaa şimdi farkettim ozaman ben burda iyibir kask varsa alayım yoksa sipariş vereyim anca gelir ve tel noyu alıyorum ararım
    Hayat boş gazla çoş

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Merhaba arkadaşlar gerçekten süper tasarımlar çıkıyor artık oylamaya geçelim diyorum bende yaptıklarımın hepsi aşağıdadır hadi hayırlısı.
    1

2

3

4

5

6

Bu da Animasyonumuz
    Ahmanamra bunu beğendi.

Motosikleti
    cbf 150
    bugun ıtıbarıyle yenı vardıya lıstesı acıklandı arkadaslar.bayram boyunca 4gun tatıl.umarım hava gusel olur ve daha 1.gun ogleden sonra gezıye cıkarım.tabıkı ayın 28nde kı inegol gezısınede katılacagım.aklımdakı fıkır bayramda heryer bedava olan ıstanbul var.soyle bı gıdıp gezıp tozayım dıyorum ne dersınız.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun ıtıbarıyle yenı vardıya lıstesı acıklandı arkadaslar.bayram boyunca 4gun tatıl.umarım hava gusel olur ve daha 1.gun ogleden sonra gezıye cıkarım.tabıkı ayın 28nde kı inegol gezısınede katılacagım.aklımdakı fıkır bayramda heryer bedava olan ıstanbul var.soyle bı gıdıp gezıp tozayım dıyorum ne dersınız.
    Topraam bana yazmışsın mont falan büyük beden diye. 3 gündür arıyorum 2XL den büyüğünü bulamadım. 3XL olanlar gelecek dediler fakat fiyatlar 250 tl civarı en ucuzu. Gelince haber verecekler. Bende aramaya devam ediyorum. Bulunca seni bilgilendiririm.

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Logolar iyi güzelde, bece sadeleştirilmeli. Buradakiler çok renkli ve cafcaklı. Logolar pc de güzelde montlarda bukadar iyi duracağını sanmıyorum. Hiçbir motorcudada bukadar renklisini görmedim. Birde bunlar bir kalıbın üzerine talaş kaldırarak yapılacak demişti DavutEmre. Renklendirme nasıl olacak. Benim şahsi görüşüm stıcker olarak yapılabilir ama montlara göre . İlk başlardaki yapılanlar ideal. Ağır abilerde olanlarda bu tarzda.
    salcano_7946 ve bluesman bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    CBR 250 R
    loogolar birbiirinden güzel,herkeste bişeyler yapmış bu daha güzel. ama bunların uygulanabilirliği nasıl olacak. güzelliğe göre değil,uygulama sonuucunda en güzel olacağı bulmak gerek.bayramda şehirdışında olacağım için gezilerinize katılamayacağız. şimdiden herkese iyi bayramlar. malum bursalı olmadığımız için bayramlar bizim için Türkiye turu kıvamında oluyor.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topraam bana yazmışsın mont falan büyük beden diye. 3 gündür arıyorum 2XL den büyüğünü bulamadım. 3XL olanlar gelecek dediler fakat fiyatlar 250 tl civarı en ucuzu. Gelince haber verecekler. Bende aramaya devam ediyorum. Bulunca seni bilgilendiririm.

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Logolar iyi güzelde, bece sadeleştirilmeli. Buradakiler çok renkli ve cafcaklı. Logolar pc de güzelde montlarda bukadar iyi duracağını sanmıyorum. Hiçbir motorcudada bukadar renklisini görmedim. Birde bunlar bir kalıbın üzerine talaş kaldırarak yapılacak demişti DavutEmre. Renklendirme nasıl olacak. Benim şahsi görüşüm stıcker olarak yapılabilir ama montlara göre . İlk başlardaki yapılanlar ideal. Ağır abilerde olanlarda bu tarzda.
    sagol ağa.napalım en onemlı koruma olan gazeteye talım daha napalım enazından soguk ruzgarı cıgelerımde hıssetmem.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bence büyük düşünüp logoyu da ona göre seçmek lazım bakarmısın ileride ayrı bir grup kurarız

Benim düşüncem özellikle son yaptığım logoda bireyleri anlatmalı bizden bişeyler içermeli...
    n_tuncak bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler