Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Biraz daha değişik bir şeyler olsun bakalım Gökhan zincirler hoşuma gitti alıverdim

salcano_7946 ve n_tuncak bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyyyyy dağdakilerrr abov yağmur yağıyo burda heheheeee bizsiz gidermisiniz bide üstüne mangal yapcaz böle işte gazabımıza uğrarsızız oh olsun şimdi tırs tırs sucuk gibi geri dönceğniz işte bu arada acayip kıskancımdır sölemedi demeyim . Ama yaaaa ıslak bile geziyolar arkideşler olmuyo böle protesto ediyorum hepinizi
    Valla yağmur yağdı ama öyle tatlı yağdı ki bir tarafı güneş, gökkuşağı bir tarafı kara bulutlar altında uzanmış yemyeşil bir orman. Yerler sararmış otlar... Hiç ıslanmadık ara geçiştirmeler dışında ve harika bir gündü yine. Uludağın o eşsiz kızıl sarı tonlarıyla kıvrılan o güzelim yollarda teker çevirmek o virajlara yatmak var ya ... Ahhh ahhhh seviyorum uludağı

Yalnız sizler gelmediğiniz için yemeklerin çoğu artıyor bak ona göre :D

Bu arada yeni gelen arkadaşa hoş geldin
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla yağmur yağdı ama öyle tatlı yağdı ki bir tarafı güneş, gökkuşağı bir tarafı kara bulutlar altında uzanmış yemyeşil bir orman. Yerler sararmış otlar... Hiç ıslanmadık ara geçiştirmeler dışında ve harika bir gündü yine. Uludağın o eşsiz kızıl sarı tonlarıyla kıvrılan o güzelim yollarda teker çevirmek o virajlara yatmak var ya ... Ahhh ahhhh seviyorum uludağı

Yalnız sizler gelmediğiniz için yemeklerin çoğu artıyor bak ona göre :D

Bu arada yeni gelen arkadaşa hoş geldin
    bugun bende yaklasan bayramı bahane edıp once bandırmaya ardından susurluk-balıkesır yolundakı outlete gıttım.142 km yol yapmısım.sansıma hava bulutludu fakat yagmur yagmadı.ama an ıtıbarıyle karacabeyde bardaktan degıl surahıden dokulurcesıne yagıyo.mehmedın usttekı zıncırlı logosu pek bı hos olmus.yenı aramıza katılacak olan arkadasada nerdesın sen demek ıstıyorum.gec kaldı yanı.ercan guzel bıgun gecırdıgınıze emınım bu gelmeyenlerın yemek artıyo kımını konusalım.ben olsam artmayacagı kesın.bu aralar cengızın sesı solugu cıkmıyo yasıyo degılmı.
    n_tuncak ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Pınar'ım Sym yi itesende o kadar kolay dökemezsin rahat ol ama at alacağın sitenin linkini anlayanlar baksın fiyatına uyarmı,uzun yolda kasarmı,bayanı yolda bırakırmı,benzin içer cep yakarmı falan fıstık işte.

Oğuz'un yuvarlanmış logozu hoşuma gitti hem ilerde yelek anahtarlık vs. bastığımızda hepsine gider(büyük düşünmezsek büyümeyiz) ancak biraz daha geliştirilip siyahın asaleti eklenir Mt BURSA şeklinde yazılırsa Mehmet_Gemlik'in Türkiyem haritalı logosuyla kapıştırılabilir...Atamızın olduğu logolarsa metale işlemesi ayrıntıdan dolayı sıkıntılı olacaktır,biz Atamızı kalbimizde taşıyoruz gıyabında(mehmet Sen o Türkiye haritalının yuvarlamasını dene derim)...Olmadı dikdörtgenin yarısına yuvarlanmış logoyu koyar diğer yarısına ise bilgileride yazabiliriz...

Gökhan haklısın bu arada İnegöl yolcularını yavaştan belirlemeye başlayalım,mangalıda ya hamzanın belirlediği bir göl kenarında,ya pazaryeri göletlerinde,ya da oylatta yaparız ... Ha bu arada kendi başınıza karar veriyor diyip diktatörlükten yırtmak adına bayramlaşma gezisinin farklı alternatif tekliflerinede açığız her zaman...

Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 kent meydanı 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
    2-Nevin Hoca-Blue Zeko
    3-Gökhan CBr
    4-Pınar desprado
    5-Kayariki
    6-
    .
    .

Ya aslında siyah zemin üzerinde yeşil yazılarda çok asil durmuş renkleri bunun üzerindemi çalışsak,birde Türkiye haritası üzerine motor resmini kulllanmalı evet evet,bayrak bir tarafta Vatanım ve motorum diğer tarafta (Of kafam karıştı hepsi çok güzel,ha gayret eminim herkesin ahanda bu olmalı diye birlik içerisine girdiği bir harikanın gelmesine çok az kaldı sanki gibi)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    ben de gelirim ama motorum yok daha :( ve kent meydanı derken tam neresi
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Yunus kardeş yetişirmi motorun yetişmezse artçılık ayarı yap olmadı...Aslında buluşma Otobandan seyredebilmemiz açısından Geçit Özhan olarakta değiştirilebilir tabiii...

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    bayram toplantısı ne zaman ya tarihi bellimi ))

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    daha dün sınava girdim ehliyet yok daha :( ozaman motoru alınca tekrar düzenleriz.
    n_tuncak bunu beğendi.

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha dün sınava girdim ehliyet yok da ha :( ozaman motoru alınca tekrar düzenleriz.
    inegölden katılan mutlaka arkadaşlarımzı olurr olmadı onlarla seyir halinde gelırsın kardeşim motor olup olmaması şart değil
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı beyaz atlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayram toplantısı ne zaman ya tarihi bellimi ))
    Aykut olum bi kerede şu siteyi okuda yaz laa,elin fransızının 9. göbekten akrabası seni
    Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Geçit Özhan Shopping 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
    2-Nevin Hoca-Blue Zeko
    3-Gökhan CBr
    4-Pınar desprado
    5-Kayariki
    6-Kirlisakal
    7-
    .

.
    .
    .

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Hadi arkadaşlar tasarımlarınızı tamamlayında hepsini biryerde toplayıp oylamaya sunalım.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hocam Köyde olacağım muhtemelende katılamayacağım için muhalefet olmuyorum Lakin katılabilecek gibi olabilirsem msj yoluyla bildiririm 2. bir buluşma yeride ayarlarız ;) Katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.
    n_tuncak bunu beğendi.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bence ayın 1i seçim günü olsun amblem için bu arada hocam Veysel abinin dükkanda metal üzerine yapılacaksa bu işlemeler muazzam çözünürlükte yapılabilir ben motorumun anahtarına plakayı telefonumun arkasına adımı süper çözünürlükte yazdırdım
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aykut olum bi kerede şu siteyi okuda yaz laa,elin fransızının 9. göbekten akrabası seni
    Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Geçit Özhan Shopping 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
    2-Nevin Hoca-Blue Zeko
    3-Gökhan CBr
    4-Pınar desprado
    5-Kayariki
    6-Kirlisakal
    7-
    .

.
    .
    .
    geçit ozhan sopıngte neresı yaw.buradan vakıtlı cıkıldıgında yetısırım heralde galıba sanırım.lıstede adımı gormek ıstıyorum artcı gelmek ısteyenlere ardımız acık boyle bılıne.
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    hoçam çok teşekkür ederim beni onurlandırdınız isterseniz artcı olucak arkadaşları çocukları fazlalık eşyaları almak için arabayla gelebilirim toplam 4-5 kişi alabilirim hada geniş katılım ve güvenlik açısından...
    İnegölden oylat kaplıcalarını görmeyen kaç kişi var kesin geliceklerden buna göre karar verelim fazladan bi 60 km yol gitmemiş oluruz ve oylat yolunda yaklaşık bir yıldır genişletme çalışması var 1 hafta önce tam bir kross parkuruydu...
    herkes fikrini söyleye bilir ama ben en yakın güzel bi piknik alanına gidip doya doya tadını cıkarmak isterim rotayi geliştirip fotoğrafta yükliye bilirim

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoçam çok teşekkür ederim beni onurlandırdınız isterseniz artcı olucak arkadaşları çocukları fazlalık eşyaları almak için arabayla gelebilirim toplam 4-5 kişi alabilirim hada geniş katılım ve güvenlik açısından...
    İnegölden oylat kaplıcalarını görmeyen kaç kişi var kesin geliceklerden buna göre karar verelim fazladan bi 60 km yol gitmemiş oluruz ve oylat yolunda yaklaşık bir yıldır genişletme çalışması var 1 hafta önce tam bir kross parkuruydu...
    herkes fikrini söyleye bilir ama ben en yakın güzel bi piknik alanına gidip doya doya tadını cıkarmak isterim rotayi geliştirip fotoğrafta yükliye bilirim
    oraları sen bılıyosun hamza.bızler ıcın rotayı sen ayarla.bak ben tam 85 km ekstra yol gelıcem.ayarlamayı ona gore yap.harıta foto destegı falan.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Aklıma gece gelen bir fikir... Ay yıldız vatan, içerisindeki yazılar din, kanatlar özgürlük, ortadaki şekil Bursasporun şekli, içerisindeki tek boynuzlu at ve renklerle Bursamız

ancak bunun etrafı tam olarak kesilirse güzel olur bence...

Ahmanamra, UMT-TM ve n_tuncak bunu beğendiler.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    seçemiyom seçemiyommmm

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    eğer beni artçı alabilecek varsa kaskı şimdiden alayım

Motosikleti
    cbf 150
    haydala almadınmı sen daha kaskı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler