Valla yağmur yağdı ama öyle tatlı yağdı ki bir tarafı güneş, gökkuşağı bir tarafı kara bulutlar altında uzanmış yemyeşil bir orman. Yerler sararmış otlar... Hiç ıslanmadık ara geçiştirmeler dışında ve harika bir gündü yine. Uludağın o eşsiz kızıl sarı tonlarıyla kıvrılan o güzelim yollarda teker çevirmek o virajlara yatmak var ya ... Ahhh ahhhh seviyorum uludağı
Yalnız sizler gelmediğiniz için yemeklerin çoğu artıyor bak ona göre :D
Bu arada yeni gelen arkadaşa hoş geldin
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
bugun bende yaklasan bayramı bahane edıp once bandırmaya ardından susurluk-balıkesır yolundakı outlete gıttım.142 km yol yapmısım.sansıma hava bulutludu fakat yagmur yagmadı.ama an ıtıbarıyle karacabeyde bardaktan degıl surahıden dokulurcesıne yagıyo.mehmedın usttekı zıncırlı logosu pek bı hos olmus.yenı aramıza katılacak olan arkadasada nerdesın sen demek ıstıyorum.gec kaldı yanı.ercan guzel bıgun gecırdıgınıze emınım bu gelmeyenlerın yemek artıyo kımını konusalım.ben olsam artmayacagı kesın.bu aralar cengızın sesı solugu cıkmıyo yasıyo degılmı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Pınar'ım Sym yi itesende o kadar kolay dökemezsin rahat ol ama at alacağın sitenin linkini anlayanlar baksın fiyatına uyarmı,uzun yolda kasarmı,bayanı yolda bırakırmı,benzin içer cep yakarmı falan fıstık işte.
Oğuz'un yuvarlanmış logozu hoşuma gitti hem ilerde yelek anahtarlık vs. bastığımızda hepsine gider(büyük düşünmezsek büyümeyiz) ancak biraz daha geliştirilip siyahın asaleti eklenir Mt BURSA şeklinde yazılırsa Mehmet_Gemlik'in Türkiyem haritalı logosuyla kapıştırılabilir...Atamızın olduğu logolarsa metale işlemesi ayrıntıdan dolayı sıkıntılı olacaktır,biz Atamızı kalbimizde taşıyoruz gıyabında(mehmet Sen o Türkiye haritalının yuvarlamasını dene derim)...Olmadı dikdörtgenin yarısına yuvarlanmış logoyu koyar diğer yarısına ise bilgileride yazabiliriz...
Gökhan haklısın bu arada İnegöl yolcularını yavaştan belirlemeye başlayalım,mangalıda ya hamzanın belirlediği bir göl kenarında,ya pazaryeri göletlerinde,ya da oylatta yaparız ... Ha bu arada kendi başınıza karar veriyor diyip diktatörlükten yırtmak adına bayramlaşma gezisinin farklı alternatif tekliflerinede açığız her zaman...
Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 kent meydanı 28.10.2012
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado
5-Kayariki
6-
.
.
Ya aslında siyah zemin üzerinde yeşil yazılarda çok asil durmuş renkleri bunun üzerindemi çalışsak,birde Türkiye haritası üzerine motor resmini kulllanmalı evet evet,bayrak bir tarafta Vatanım ve motorum diğer tarafta (Of kafam karıştı hepsi çok güzel,ha gayret eminim herkesin ahanda bu olmalı diye birlik içerisine girdiği bir harikanın gelmesine çok az kaldı sanki gibi)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ben de gelirim ama motorum yok daha :( ve kent meydanı derken tam neresi
Yunus kardeş yetişirmi motorun yetişmezse artçılık ayarı yap olmadı...Aslında buluşma Otobandan seyredebilmemiz açısından Geçit Özhan olarakta değiştirilebilir tabiii...
bayram toplantısı ne zaman ya tarihi bellimi ))
daha dün sınava girdim ehliyet yok daha :( ozaman motoru alınca tekrar düzenleriz.
Hadi arkadaşlar tasarımlarınızı tamamlayında hepsini biryerde toplayıp oylamaya sunalım.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Hocam Köyde olacağım muhtemelende katılamayacağım için muhalefet olmuyorum Lakin katılabilecek gibi olabilirsem msj yoluyla bildiririm 2. bir buluşma yeride ayarlarız ;) Katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
bence ayın 1i seçim günü olsun amblem için bu arada hocam Veysel abinin dükkanda metal üzerine yapılacaksa bu işlemeler muazzam çözünürlükte yapılabilir ben motorumun anahtarına plakayı telefonumun arkasına adımı süper çözünürlükte yazdırdım
hoçam çok teşekkür ederim beni onurlandırdınız isterseniz artcı olucak arkadaşları çocukları fazlalık eşyaları almak için arabayla gelebilirim toplam 4-5 kişi alabilirim hada geniş katılım ve güvenlik açısından...
İnegölden oylat kaplıcalarını görmeyen kaç kişi var kesin geliceklerden buna göre karar verelim fazladan bi 60 km yol gitmemiş oluruz ve oylat yolunda yaklaşık bir yıldır genişletme çalışması var 1 hafta önce tam bir kross parkuruydu...
herkes fikrini söyleye bilir ama ben en yakın güzel bi piknik alanına gidip doya doya tadını cıkarmak isterim rotayi geliştirip fotoğrafta yükliye bilirim
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
seçemiyom seçemiyommmm
eğer beni artçı alabilecek varsa kaskı şimdiden alayım
haydala almadınmı sen daha kaskı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)