gökhans16cbr güzel olmuş bende yapayım bari motoru alınca yapıştırırım ama yapamassam sana yaptıracam özendirdin ve bu arada yarın sınavım var A2 sınavı dua edin geçeyim ve biran önce sizlerle turlara geleyim
Arkadaşlar her biri birbirinden güzel lakin hekes motorunun yada montunun üzerinde çok cafcaflı yahut çok sade tasarımlar istemeyebilir, isteyebilir. Bunuda göz önüne almalı bence :D Yeşil konusuna gelince evet güzel olabilir özellikle mont yahut yakalıklarda apoletlerde falan . Ama o da motor üzerinde uyumsuzluk yaratabilir bence.Biliyorum dövüceksiniz muhalefet oluyorum diye bu sefer ama napim söz konusu görsellik olunca detay düşünmeye başlıyor bu kafa affola
Anahtarlık fikri harika aslında. ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Arkadaşlar tasarım yaparken şunuda gözden kaçırmayın bunlar grafikteki gibi detaylı şekilde çıkmayacak. Çok illüstratif cafcaflı tasarımlar sadece tasarımda kalabilir üzülmeyelim sonra. Gösterişli ama yapılabilir şeyler tasarlamak lazım.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
reklamcılar yapıyor diye biliyordum ama emin değilim araştırmak lazım benim aklıma geldi sundum karar mt ailesinin
ercan muhalefet demeyelım.onerı kabul edelım .sonucu guzel olan hersey ıcın hep destek tam destek.anahtarlıgı bı oylamaya sunalım bakalım ne sonuc cıkacak ama herkesde fıkır beyan etsın olursa neden olsun olmayacaksa neden olmasın.ortak bı nokta elbet bulunur dıyorum.benım fıkrım tabıkı herkesın fıkrınede saygılıyız tabıkı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
coşkun malzeme bulmama yardımcı olurmusun.bılıyosun benım ebatlar genıs mont ve motor korumaları bulabılmem neredeyse ımkansız.ınternetten arastırdım hudson falan var ama cok pahalı bı mont 700 l cekıyolar.eldıven pantalon gıbı kaskımda dandık.bıldıgın bıyer varsa bursada bıgun belırlesek ben gelıp alsam.ne dersın bana bu konuda yardımcı olurmusun.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşlar herkes fikrini belirtsin şu amblem işini bitirelim sonra diğer anahtarlık vs. Işlerine koyulalım bence bir işi bitirmeden diğer işe başlama oğul derdi babam
ılk cevabı ben vermıs olayım barı amblemden motoruma ve kaskıma yapıstırmak uzre 4 adet ıstıyorum.anahtarlık tasarımını yapan arkadas tasarımını gormek ısterız.ayrıca zekerıya bandanalara nezaman sahıp olacagız.
hangi amblemden ama daha o seçilmedi ayrıca boyutları ne olacak bu amblemlerin herkes ayrı boyutlu mu yoksa standart bir boyut mu yaptıracağız?
Arkadaşlar
21/10/2012 PAZAR günü uludağa şöyle bi mangala gidelim diyoruz .Saati henüz belirlemedik. Kimler katılıyor ?
Bandanalar her buluşmada yanımızda olacak salcano kardeş henüz yarısı duruyor,maksat gurup olduğumuz belli olsun...,
Gökhan o akşam biz ilgililenenlerle şimdi hatırlayamadığım olması gereken ebatları (kırılmayacak ve taşıyabilecek ölçüler) Veysel Bey ve Zekeriya'ya sunmuştuk.Biraz bekleyelim arkadaşlar Zeko uyanıp bir internet kafeye girebilirse çok daha farklı ve başlı başına lego olan,heryerde görülünce bizi hatırlatacak olan figür ve çizimler atacaktır.
Bunlar içerisinde eleme yapar ve son olarak oylama ile legomuzu belirleriz..Muhalefet kardeşime gelince,(iktidarmıyım ne;) Bence güzel bir grup olduğumuzda,böyle bir grupta olduğumuzu sergileyerek,bu cıfcıflı Bursa'mızın yeşil renklerini dikkat çekici bir şekilde göstere göstere gezmek,herkese gurur verecektir...Kendimizi küçümsemeyelim çok farklı bir çizim ve bizim biz olduğumuzu bildiren renkler...
Zamanla anahtarlık,çıkartma,yapıştırma hepsinden yaptırıcaz hatta eşzamanlada olabilir,ilgilenecek olan arkadaşlar logolar belirlendiği anda işlemlere başlayabilir...
(Bayram temizliği ve ev işi olimpiyatlarımız yüzünden mangala katılamam ancak,dağdan denize inerseniz ordayım)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hakkatten arkadaşlar yarın hava sağnak yağışlı gösteriyor. Ozaman duruma göre hareket ederiz . Yarın sabahtan bakar ona göre gideriz
Bursamızın rengi olsun yeşil iyidir her ne kadar renk olarak yeşil tercihim olmasada Yeşil Bursa sonuçta bişiyi temsil edecek
bayram haftası alısverıs kurbanlık bakması evet bu hafta yogun gececek.ozellıkle bayan arkadaslar temızlık tatlı tuzlu yapımı baya bı yogun gececek.bızde hazırlıklar cok yogun galıba paldır kuldur benı bıle kaldırdılar.mısafırler ıcın mantılar sıkılmıs ordeksız mantı olmazmıs kumesten 2 ane ordek kestırdıler gelın kaynana bırbırıne bakıo kım temızlıcek dıye.valla ben kestım dahada temızlmem dedım.bızım ısımız var dıye bana pas etmeye calıstılar fakat bende kacın kurrasıyım,aradım ablamı dedımkı karındasım sen zahmet edıp taaa bursadan gelecen ama bunlar kalkıp 2 ordek temızlemıyolar bılgın olsun mısafır ıstemıyolar sanırım dedım hoporlorude actım tabı...sonuc mu?ewet gelın -kaynana ordek temızlıyolar caktırmadan ablamıda aradım gelısmelerı bıldırdım guluyorum hala.
güzel ve itici olması bir yana gecede farkedilecek belki fosforlu yeşeil beyazdan yanayım ben bence çok güzel olucak...
Zekeriya Engiz arkadaşımızın facedeki tasarımlarını ben paylaşıyım benim çok hoşuma gitti...
ben beyendiğim için paylaştım tasarımlar zekonun ...
Amblemler Cok Güzel Birde Bunlar Şöyle Hesaplamak Gerekiyordu Sade Ve Belirgin Birşey Olması Gerekiyordu
Ayrıca Yapım Aşamasında 7 cm 3 cm Çapında Sığacak Olarak Düşünülürse Daha Güzel Cizimlerin Cıkacagından Eminim Ben Ona Göre Hesaplayarak Yaptım
Hem Belirgin Hemde Ayrıntısı Az
Daha Güzel Tasarımların Cıkacagından Eminim Karar Sizin
Bir Tanesinide Nevin Hocayla Yunusların Orda Huzur Kafede Hazırlıyoruz İlgilenen Ve Vakti Olan Buyursun Gelsin 1-2 Saat Burdayız...
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
ben secimimi yaptım sizlerle parlaşmak istedim bence bütün tasarımlar güzel ama benim tercihlerim
bunu kaskımda
bunu motoruma yapıştırmak süretiyle
bunuda goğsümde taşımak isterim
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)