Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    poseidon71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vn 800
    herkese selamlar arkadaşlar ...eski bir mt üyesi olarak yarın akşamki toplantıya misafir olmayı düşünüyorum sizler için problem teşkil etmeyecekse katılayım..bunu sormamdaki sebep görüyorum ki sınıf rütbe kişilik gibi ayrımlara girilmiş olması .....müsadenizle eski dostları ziyeret etmek isterim ....düşüncelere ve tercihlere saygıda kusur edilmeyeceği düşüncesiyle ziyaret etmeyi düşünüyorum..herkese iyi geceler

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Motorcu kimdir ..!

Adı üstünde Motorcudur işte… Başkaldırı medeniyetinin süvarisidir ... Dört tekerleğin büyüklüğünü statü sayan insanoğluna, yolda olmanın ne demek olduğunun yine insanoğlu tarafından verilmiş en güzel cevabıdır Motorcu…

Hayatı yaşayan, rüzgarı hissedendir, Dünya’yı camın arkasından korkarak seyreden değil…

Doğaya aşık, asfalta yoldaş, rüzgara kardeştir…Özgürdür… Zinciri kıyafetindedir, yüreğinde değil…Hayatına kendisi yön verir, makinası gibi…

Deri giyer Motorcu… Dövmesi de olur çok zaman, façası da…Kaya gibi sağlam adamdır vesselam... Dostlukta, aşkta, yolda, sofrada, sohbette, yatakta…Gürültü adamıdır… Müziği Rock’tır, içkisi bira, hatunu taştır…Siyah onun için sadece bir renk değil, yaşam sembolüdür…

Motorcu demek, sadece cafe-bar köşelerinde dikilerek hava atıp, caddelerde tekere kalkıp, egzost patlatıp, hız yaparak hem kendinin hem de başkalarının hayatını hiçe saymak değildir…Motorcu için önemli olan hızlı olmak değil, yolda olmaktır…Sorsanız anlatamaz yaşadığını, anlatsa da anlaşılmaz çok zaman. Dedik ya, yaşamaktır asıl olan...

Topluma göre onların ‘%1’idir Motorcu…Kardeşine gurur, dostuna huzur, düşmanına korkudur...Biri hepsi, hepsi de biri demektir. Çünkü onun için ‘ben’ demek, ‘biz’ demektir…Kardeşiyle yemeğini de paylaşır icabında cebindeki parasını da… Hesapsız…İyiliği unutmaz, haksızlığa yer vermez, yanlışı affetmez…İnsanı değil, hayatı sorgular...

Motorcu için hayat bir hedef değil, yolculuğun ta kendisidir…

Özünü de unutmaz Motorcu… Vatanını, milletini, nereden geldiğini de…Lafta değil, kalpte vatanseverdir… Yeri geldi mi en önde…

Yani Motorcu yolda olan, hayatta, hayatla yol alandır…

Kısacası Motorcu, ADAM GİBİ ADAMDIR…

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Yok abi öyle şey olur mu hiç ne rütbe ne sınıf ne de herhangi bir ayrım yok olmaması gereken bir yanlış anlaşılma diyip konuyu kapatmayı ve bir daha bu konu hakkında yorum yapılmamasını diliyorum...

Özlettin be kendini deklanşörüne kurban olduğum
    poseidon71 bunu beğendi.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    bügün crossun gazına vurdum çukura düştüm bataklığıa saplandım 3 kere düşmek üzereylen rüştü gibi atlamak zorunda kaldım bu motor işi yanlızda olsam çok keyif vermeye başladı 2 saatten fazla sürsede temizlemem tüm mutsuzluğumu kirginliklarımı unutmak herşeye değerdi
    MhmtcnKoral, salcano_7946 ve bluesman bunu beğendiler.

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bügün crossun gazına vurdum çukura düştüm bataklığıa saplandım 3 kere düşmek üzereylen rüştü gibi atlamak zorunda kaldım bu motor işi yanlızda olsam çok keyif vermeye başladı 2 saatten fazla sürsede temizlemem tüm mutsuzluğumu kirginliklarımı unutmak herşeye değerdi
    Hocam biz yarınki buluşmadan önce buluşalım bi
    MhmtcnKoral ve salcano_7946 bunu beğendiler.
    Korkarak yaşayamazsın!

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    gecen bulusmanın fotolarını goremesekte bu toplantının fotolarını mutlaka beklıyor olacagım.ılgılı arkadaslar paylasımları facebook uzerınden yaparken bızlerıde dusunun.maalesef vardıye saatlerım uymadıgından katılamıyorum hemde bu guzelım havalarda.hepınıze sımdıden ıyı eglenceler.
    MhmtcnKoral ve n_tuncak bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Biz sevdiklerimizi Allah'a emanet eder,sevmediklerimizide Allah'a havale etmesini biliriz...Arkadaş zaten yakın tanısa yapmazdı bunu gerekirse ikimiz konuşur çözeriz çözemezsek en fazla Allah'a havale yoluna gideriz.Son zamanlarda oluşan herkesin keyfi aldığı bu birliktelik sağlamlaşarak devam edecektir.Yarın görüşmek üzere

17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :

1-Nevin Hoca ve prensi ve eşi
    2-Zekeriya
    3-Pınar
    4-Cengiz
    5-Gökhan(umarım uyar özledik)
    6-Kirlisakal
    7-Mehmetcan
    8-Dalgıç800
    9-Mehmet_Gemlik
    10-Search16
    11-Kayariki
    12-Posedion
    salcano_7946 bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    cbf 150
    hocam ben yınede ıllede fotolar dıyorum
    n_tuncak bunu beğendi.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben yınede ıllede fotolar dıyorum
    Hocam derin araştırmalar sonucu bulduğum fotoğraflar http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
    Burdan ileri giderek son yapılan MT toplantı fotoğraflarını bulabilirsiniz. Hiç net çıkmasa da
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    cbf 150
    saat 24 te ısten cıkıyorum.mecburen ve ancak buradan takıp edebılıyorum.saat 03:00 te corbacıda bı toplantı yapında 85km oteden nasıl gelınıyomus gorun daha ne dıyeyım ben.
    n_tuncak bunu beğendi.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Senelerdir bu gruptayım. Neler geldi neler gecti hepsini gördüm dahada neler yazıldı. Dönün eskiye bakın yazılan her şeyi üzerimize alacak olsak silalarla dolaşır gördügümüz yerde birbirimizi öldürürdük

Nevin hocamı senelerdir tanırım ailesi ailem gibidir . İlk tanıstıgımız andan beri hep yollardayız bazı zamanlar bana kızar bazı zamanlar ise hos görüde bulunurdu.
    Birseyler söylesede orta yolu bulunuyor. şimdi tanımıyor olabilirsin ilerki zamanda daha iyi tanıdıgında gecmişte söyledigin veya yaptın şeylerden pişmanlik duyabilirsin

Siteye girersin veya girmezsin bu senin kararın
    Burda bir aile kurmaya calısıyoruz

Nevin Hoca ailemin bir parcası her 2 teker sevdalısına göstredigin arkadaşlıgı saygıyı onada göstermek zorundayız neden 2 teker demek aile demek bunu kavrayamazsan bosuna sürüyorsun demektir

benim bir sözüm var bu amac bildigim bir söz

Motorsiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ... Önce Saygı ( aklına gelecek her canlıya saygı )
    Madv ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tehdit mi ediyorsun ?
    ??? varsayalım oyle

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    kapattık bu konuyu arkadaşlar...

Akşamki toplantıda maksimum katılım bekliyorum

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Sizin benim saygısızlık yaptığım düşüncenizin altında ne yatıyor bilmiyorum. YAzılanlar ortada. Kimin kime hakaret ettiği bunu başlattığı ortada. Ha özelden sizlere dolduruş msjları geldiyse bilemem. Ama dün akşam Gökhan ve Kayariki beni arayarak Hocanın bu fevri tavrının altında yatan sebebi izah edip arabuluculuk yapmaya çalıştılar . Eyvallah. Bu açıklamayı bugün sizlerede yapacaklarını düşünerek konuyu akşama dile getireceğim. Lakin bu sebebe malzeme olarak kullanıldığım için ayrıca tartışacağız bunu. Merak ettiğim sadece hocayı desteklerken arkadaşlar sadece yazılanlarımı baz aldı ? Akşam üzeri ak kedi kara kedi belli olur yüz yüze konuşulduğunda . Ama şunu bilin ki hocanında zannettiği gibi daha önceden foruma gelipte bölücülük yapmaya çalışanlarla bir alakam yok ki sunduğum fikirde, sergilediğim tavırda bunun emaresinide göremezsiniz. Eğer ki benim üzerimden başkalarına show yapılıyorsada zihniyetini kutlarım. Ve siz sadece yazılanlara göre Hocanın destekçiliğini yapıyorsanızda vicdanınızla baş başa bırakıyorum.
    Madv ve poseidon71 bunu beğendiler.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Olaylar iyice gereksiz yere karıştı,buradan bence daha fazla devam edilmesin forum kirletilmesin yakışmıyor,"varsayalım öyle" gibisinden laflar. Bu akşam hoca'da eşi ve çocuğuyla geliyor zaten gerekli şeyler saygı çerçevesinde yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına konuşulur.Ne ercana ne hocaya ne de birbirine saygısızlık yapma hakkını kimse kendinde bulmasın.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Gereksiz yere evet bu kadar büyüdü malesef. Başında sebepler dile gelseydi bu hale gelmezdi. Ve evet akşama yüz yüze şartlar el verdiğince konuşuruz. Herkes hatasının farkına varsın kafi.
    Madv bunu beğendi.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    gecen cuma toplantısından kareler Zekeriya ENGİN çekimiyle facesinden alıntıdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

konu degişsin diye uğraşıyorum hiç yardım etmiyosunuz arkadaşlar
    MhmtcnKoral, bluesman, Madv ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    slm arkadaşlar inegölden cross manzaraları

şimdilik bukadar atladım zıpladım bataklıkta saplandım kaldım 3 kere atlamak zorunda kaldım ama çok keyifli bi tur oldu benim için...
    n_tuncak ve salcano_7946 bunu beğendiler.

Motosikleti
    cbf 150
    toplantı fotolarını helekı yukleyen oldu sagolasın hamza kardes.ayrıca baya bı stres attıgında gun gıbı ortada.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    sizde sağolun siz istediğiniz için eklemek istedim...
    sizde katılırsanız sizlede tanışmak fotoğrafınızı paylaşmak isterim...
    Ne yalan söyliyim beni üzen şeyleri unutmaya stresimi atmaya ihtiyacım vardı cross ve çamur sağolsun

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Erkenciler kimlerdi? bende çıkayım diyorum da kimi nerde bulcam 7 de çınarda olurum arkadaş ilk gelene çay ödülü koyuyorum
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler