Seni biliyoruz da bi yorum yap çarşamba ile ilgili sana uyuyormu,birine uysa birine uymuyor napalım,asıl sözüm de yanındakineydi sen yakınsın nazı sana çektik...(bu arada bişiy diğil)
Seni biliyoruz da bi yorum yap çarşamba ile ilgili sana uyuyormu,birine uysa birine uymuyor napalım,asıl sözüm de yanındakineydi sen yakınsın nazı sana çektik...(bu arada bişiy diğil)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
gelmeye çalısıcam hocam elımden gelenı yapıcam hatta şöyle diyim eğer mesai muhappeti olmazsa kesın gelıcem hocam ama mesaim olursa uzgunum hocam herkese iyi günler ben çıkıyorum hocam mıllet benı beklıyo böyle bi güzel havaytyı değerlendırmek lazım
Burak geçmiş olsun noldu ya bir sıkıntı yoktur insallah.
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]'Things you own end up owning you... Like a bike
Her gezinizde artçı alan olursa peşinizde olmaya çalışıcam Bulmuşum bu kadar iyi insanları bu kadar iyi grubu bırakır mıyıım hiçç Yani benide yazın gelebilirsem gelirim hocaam
burak o lastklerı ddegıstır hemen.yarabandınında ıslevı boylelıkle dahada bı onem kazandı.))))bugun uludag a gıdıldımı bılmem ama ben saat 10-30 dan 15-30 a kadar balıkesıre gıdıp geldım.yol fotolarım var suan ısteyım.ewe gıttıgımde atıcam.gezı sonunda hanımla ugradıgımız koftecı yusuftakı bonfıleler ve kofteler harkaydı helebıde kaymaklı ekmek kadayıfı super sıddetle tavsıye ederım.koftecı yusuf susurlugun gırısıne yer actı bılgınıze bu arada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
bu arada toplantı fotolarını beklıyoruz agac olduk burda yahu...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
yusuf u sahsen tanıyorum sorucam bunu ona.ama bonfıleyede fasulye karıstıramaz heralde.ekmek kadayıfındada o tat yoktu yanı fasulye tadı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdım bu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostum bana oldu çok üzülmüştüm çünkü
güzel bi piknik oldu gelen herkese teşekkürler bu arada davut ve burak arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun nazara gelıyoruz
Gökhan Çamlı Kahveye'ye gecenin ilerleyen saatlerinde fink atmak için gideriz.Zaten Cumartesi açtığımız gaz bana hiç yetmedi,alışmışım son zamanlarda en az 200 km yapmaya,şıp diye geçti...
Bu arada Burak o motoru nazarlık illa bi yatıracaktın,böyle maddi manevi hasarsız olması şükür gerektiren bir durum,Allah bundan sonrasına birazcık daha büyüğünü bile yaşatmasın inşaallah
17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :
1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-Kirlisakal
7-Mehmetcan
8-
.
.
.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Amin hocam inşallah.
Korkarak yaşayamazsın!
KAtılan arkadaşlara teşekkürler . Güzel bir pazar günüydü çok eğlendik . Hele cengizin gizli koyu yokmu :D Gemlik tayfasınada ayrıca teşekkürler gece gece o yolu iyi çektiniz valla
Bu arada arkadaşlar toplantıları cumaya sabitlememişmiydik ? Şimdi neden Çarşamba oldu ?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
cumaya kadar hava bozar mozar biz çarşamba yapalım aga özledik birbirimizi. Cuma da uyar bana da çarşamba daha makbule geçer valla
Havayı bilmem Gökhanım ama bi güne sabitleyelim abi toplantıyı Eğer bu toplantı olayını sabitleştireceksek belli bir güne kitlemeliyiz.İnsanlar ona göre haftalık planlarını yapsınlar abi. Herkesin işine katılım durumuna göre sürekli değişirse ipin ucu kaçar bence. Nacizane fikrim affola
ben oylamaya sunalım diyorum çarşamba diyenler elini cuma diyenler ayağını başka gün isteyenler de... Başka gün isteyenler napsın aga?
Hacı onu diyorum işte ankete çevirelim en çok oyu alan günü sabitliyelim :D
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)