Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Seni biliyoruz da bi yorum yap çarşamba ile ilgili sana uyuyormu,birine uysa birine uymuyor napalım,asıl sözüm de yanındakineydi sen yakınsın nazı sana çektik...(bu arada bişiy diğil)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    gelmeye çalısıcam hocam elımden gelenı yapıcam hatta şöyle diyim eğer mesai muhappeti olmazsa kesın gelıcem hocam ama mesaim olursa uzgunum hocam herkese iyi günler ben çıkıyorum hocam mıllet benı beklıyo böyle bi güzel havaytyı değerlendırmek lazım
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    [QUOTE=n_tuncak;2833841]
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YZF YE AŞIK OLDUM Ayrıca daha fazla katılımla bi an önce bi buluşma daha olur umarım çok eğlendimm. Ama bu sefer kot pantolon giyicem eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordum :D Hepinize teşekkür ederim abiler ve hocam. Davut Emre abi sende bi an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun umarım [/QUOTE

Önümüzdeki Çarşamba hazır bahar havaları devam edecek iken bir toplantı daha düşünüyoruz,bende Oğlum Ahmet Eren'i getirip,Cengiz'in oğlu Salih Erenle kapıştırmayı düşünüyorum(benimki yener ki).
    Sonrası ise Bayram tatili dolayısıyla uzun,kültürel ve bir o kadar mangallı,gezi olacak,şimdiden hazırlayın kurban bonfile ve pirzalolarını,Bu arada Toplantı günü ve gezi tarihi için yorumlarınızı bekliyoruz...

Davut Emre umarım bu toplantıda seni görmek nasip olur,biz geçmiş olsun demeden geçmez o geçmez

17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :

1-Nevin Hoca ve prensi
    2-Zekeriya
    3-Pınar
    4-Cengiz
    5-Gökhan(umarım uyar özledik)
    6-
    .
    .
    .
    hocam kapımız mt ailesine sürekli açık siz istediğiniz zaman buyurun gelin söylediğiniz gibi mt ailesi geçmiş olsun demeden geçmez
    n_tuncak bunu beğendi.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.

Burak geçmiş olsun noldu ya bir sıkıntı yoktur insallah.
    [COLOR="#FF0000"][/COLOR]'Things you own end up owning you... Like a bike

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı eshy16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak geçmiş olsun noldu ya bir sıkıntı yoktur insallah.
    Sağolun arkadaşlar.Birşeyim yok hacı bende çizik bile yok.Ama motorda var

Önümdeki 5 serisi araç ani fren yapınca benim çin malı lastikler salıverdi kendisini,bir baktım arabanın tamponuyla burun burunayım
    Korkarak yaşayamazsın!

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Her gezinizde artçı alan olursa peşinizde olmaya çalışıcam Bulmuşum bu kadar iyi insanları bu kadar iyi grubu bırakır mıyıım hiçç Yani benide yazın gelebilirsem gelirim hocaam
    n_tuncak bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    burak o lastklerı ddegıstır hemen.yarabandınında ıslevı boylelıkle dahada bı onem kazandı.))))bugun uludag a gıdıldımı bılmem ama ben saat 10-30 dan 15-30 a kadar balıkesıre gıdıp geldım.yol fotolarım var suan ısteyım.ewe gıttıgımde atıcam.gezı sonunda hanımla ugradıgımız koftecı yusuftakı bonfıleler ve kofteler harkaydı helebıde kaymaklı ekmek kadayıfı super sıddetle tavsıye ederım.koftecı yusuf susurlugun gırısıne yer actı bılgınıze bu arada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

bu arada toplantı fotolarını beklıyoruz agac olduk burda yahu...
    n_tuncak bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak o lastklerı ddegıstır hemen.yarabandınında ıslevı boylelıkle dahada bı onem kazandı.))))bugun uludag a gıdıldımı bılmem ama ben saat 10-30 dan 15-30 a kadar balıkesıre gıdıp geldım.yol fotolarım var suan ısteyım.ewe gıttıgımde atıcam.gezı sonunda hanımla ugradıgımız koftecı yusuftakı bonfıleler ve kofteler harkaydı helebıde kaymaklı ekmek kadayıfı super sıddetle tavsıye ederım.koftecı yusuf susurlugun gırısıne yer actı bılgınıze bu arada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

bu arada toplantı fotolarını beklıyoruz agac olduk burda yahu...

Hocam çok çok afiyet olsun. Bu arada küçük bi dipnot; yediğiniz köfteler maalesef etten yapılmıyor. Soya fasulyesi gibi bi alternatifleri var yusuf amcanın

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    yusuf u sahsen tanıyorum sorucam bunu ona.ama bonfıleyede fasulye karıstıramaz heralde.ekmek kadayıfındada o tat yoktu yanı fasulye tadı.
    n_tuncak bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdım bu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostum bana oldu çok üzülmüştüm çünkü
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdım bu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw

bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostum bana oldu çok üzülmüştüm çünkü

abi valla çok özlettin kendini

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    güzel bi piknik oldu gelen herkese teşekkürler bu arada davut ve burak arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun nazara gelıyoruz
    MhmtcnKoral ve n_tuncak bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sağolasın hacım da biz senin kadar prof kaza yapamıyoruz,sıyrık bile yok

Sende sağol kirli sakal,bugün planım gelmekti ama yetişemezdim bir sonraki buluşmada inşallah aga.
    MhmtcnKoral bunu beğendi.
    Korkarak yaşayamazsın!

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Gökhan Çamlı Kahveye'ye gecenin ilerleyen saatlerinde fink atmak için gideriz.Zaten Cumartesi açtığımız gaz bana hiç yetmedi,alışmışım son zamanlarda en az 200 km yapmaya,şıp diye geçti...

Bu arada Burak o motoru nazarlık illa bi yatıracaktın,böyle maddi manevi hasarsız olması şükür gerektiren bir durum,Allah bundan sonrasına birazcık daha büyüğünü bile yaşatmasın inşaallah

17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :

1-Nevin Hoca ve prensi
    2-Zekeriya
    3-Pınar
    4-Cengiz
    5-Gökhan(umarım uyar özledik)
    6-Kirlisakal
    7-Mehmetcan
    8-
    .
    .
    .
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Amin hocam inşallah.
    Korkarak yaşayamazsın!

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    KAtılan arkadaşlara teşekkürler . Güzel bir pazar günüydü çok eğlendik . Hele cengizin gizli koyu yokmu :D Gemlik tayfasınada ayrıca teşekkürler gece gece o yolu iyi çektiniz valla

Bu arada arkadaşlar toplantıları cumaya sabitlememişmiydik ? Şimdi neden Çarşamba oldu ?
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    cumaya kadar hava bozar mozar biz çarşamba yapalım aga özledik birbirimizi. Cuma da uyar bana da çarşamba daha makbule geçer valla
    oguz1327 bunu beğendi.

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Havayı bilmem Gökhanım ama bi güne sabitleyelim abi toplantıyı Eğer bu toplantı olayını sabitleştireceksek belli bir güne kitlemeliyiz.İnsanlar ona göre haftalık planlarını yapsınlar abi. Herkesin işine katılım durumuna göre sürekli değişirse ipin ucu kaçar bence. Nacizane fikrim affola

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    ben oylamaya sunalım diyorum çarşamba diyenler elini cuma diyenler ayağını başka gün isteyenler de... Başka gün isteyenler napsın aga?

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hacı onu diyorum işte ankete çevirelim en çok oyu alan günü sabitliyelim :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler