http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8860232/detay/
grup içi pazarlık payı vardır
çok güzel gezi yapmışsınız arkadaşlar. hep söylerim gezen kurt aç kalmaz diye, düğün yemeği iyi gelmiş. mısır ayıtlama ve linkin park benzetmelerinizde güzel olmuş tekeriniz düz bassın
bu hafta sonu için gezi programı varmı. Ne oldu bizim rota planlaması yapan arkadaşlara bunlar son güneşli günler değerlendirelim...
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
arkadaşlar bu hafta sonu benim malesef planım var birileri de bu son güneşli günleri düğünle değerlendirmek istemiş bende mecburen gitmem gerekiyor... Cuma gecesi geç saatlere kadar takılın da bende geleyim 23:00da gelebilirim ancak çünkü
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
bende benim kaska dikiş mi attırsam la
arkadaşlar pazar günü için bir gezi rotam var .
kentmeydanı hareket
gursu çim kayağı tesıslerı
paraşut tepesı
narlıdere
gölcuk goleti
bırkaç yol ustu köy
ve sonunda ıznık gölü
gölde mangal sefası
dönüş gemlık den bursa
katılmak ısteyenler ısmını yazsın yada arasın.. 5548193873
14 ekim pazar saat 9.30 fsm kalkış 10.00 kent meydanı hareket
pazar tatıl gıbı gorunuyo.tatıl olursa mtlaka katılmayı dusunuyorum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşlar bursada revit yada alpinestar yarış çizmesi satan bir yer var mı
muyat Sanem'i özledim toplantıya getir meslektaşımla yeni eğitim sistemi hakkında dertleşelim,gezi konusunda bu hafta sonu benimde farklı programım var,kendimi Cuma'ya adapte ettim,sıkı giyinip gelin akşam gezmesi yapalım. .
Cengizmn gezi rotan çok iyi ve güzel ancak gelen olsada olmasada haklarımız saklı kalsın bu hafta olmasada bayram sonu pazarı bu geziyi mutlaka yapalım...
Gökhan o gece bizi işten çıktığın gibi arıyorsun,nereye rota açtıysak orada hemen geziye dahil oluyorsun...
Cuma akşamı toplantısına 19:00 u geçirmeden dahil olunmasını rica ediyoruz,orada kurallar konuşulacak,bandana olayına girilecek ve en geç 20:00 da orada alacağımız karar ile şehir içi,köy yolları ve kahveleri turuna karar verilip gaz açılacak...
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue_dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
5-Davut Emre
6-Espaniole
7-Mert Aksoy
8-Çağatay CİHAN
9-MhmtcmKoral
10-Cngzmn
11-Eshy16
12-Mehmet Kalyoncu
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
karacabeyden olduda bu toplantıya geldıgımı var sayıyorum.nası gelcem en basıt sekılde bırı tarıf etse ya...
12 Nolu Mehmet Kalyoncu ben isem ismim Muhammet
Birde bu Çınar Kafe'nin yerini biraz tarif edebilirmisiniz Bursayı fazla bilmiyorum Ana yoldan içeri girince sağ taraftamı sol taraftamı o kafe ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
İzmir yolu üzerinden geliyorsanız soldan FSM Bulvarına girdiğinizde,düz giderken yine solda yani ters şeritte kalıyor,caminin oralarda sorarsanız kolay bulursunuz...Yok eğer Bursa'dan Mudanya Yolu istikametine doğru gelirken Fsm ye girdiyseniz heralde tahminim 1-2 km içeride sağda,gidilen yönde bulursunuz.En kötü ihtimal alın Blue dolunayın telini arayın illa biri sizi alacaktır..
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue_dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
5-Davut Emre
6-Espaniole
7-Mert Aksoy
8-Çağatay CİHAN
9-MhmtcmKoral
10-Cngzmn
11-Eshy16
12-Muhammet Kalyoncu
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Ben malesef katılamıyacam. 23:00 da işten çıkıyorum ve aynı saatte hanım servise biniyor. Evde çocuk yanlız beni beklerken, kardeşinede bakıyor aynı zamanda. Bazen eve 5dk rötarlı geldiğimde fırçayı yiyiyorum çocuktan. Bilmiyorki lambalarda kırmızıya denk gelmeyi. Bu hafta hep böyle. Hiç sevmiyorum bu vardiyayı. Ayda bir hafta denk geliyor bu durum, buyüzden motorla işe gidip 23:00 da çıkıp 8 dk gibi zaman zarfı içerisinde eve geliyorum. Lambalar yeşil denk gelsin diye dua ediyorum yolda. Hepinize iyi eğlenceler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaşlar yarın ben detaylı bir çınar kafe haritası koyarım herkes kolayca bulur
23de ordayım hocam
https://maps.google.com/maps?ie=UTF8...=A&gl=TR&hl=tr
umarım yapabilmişimdir
hoca çınarda oturucak mıyız yoksa direk gezi mi olacak gezi olacaksa hiç gelmeyeyim geçen gece ıslanınca hasta oldum motora binecek halim yok
gokhan cok tesekkurler.daha nasıl gostercen yolu.bulamayana ask olsun ne dıyım
Degerli Bursa Motor Gurubu Uyeleri.
Nasilsiniz?
Bende ise gidip gelmek icin Cup Aldim.
-Malum Cup lar Genelde Hep cin mali ve plastik malzeme kalitesi dandik.
-o kadar hizli degil 80 den sonra Titresim oluyor.
kontrolsuz hiza gerek yok.
Gelelim Sorularima:
*Gurupta Etkinlik-Piknik te Cup ile gelenler varmi?
*Sehirdisi Etkinliklerde ortalama ne kadar hizla gidiyonuz.Gurupca gidilirken ortalama hiz ne kadar?
*Istanbul-Ankara-Kutahya da 29 Ekim icin Kortej olacak.
Motor Konvoy gecisi olacak.
sehitlere Saygi-Terore Lanet adinda.
Bursa da Fsm de olacakmi?
Bununla ilgili Belediye nin Organizasyonu varmi.?
*
arkadaşlar üzülerek belirtmek istiyorumki yarınki toplantıya katılamıcam nöbetlerde bir değişiklik oldu ve yarın nöbetçiyim ve 24 saat çalısıyorum :( bidahaki toplantıda görüşmek dileğiyle insallah. he toplantıdan sonra şehiriçi gezi mezi olur ambulans eskortlugu isterseniz valilikle bi görüşeyim :D:D
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]'Things you own end up owning you... Like a bike
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)