Salcano iyi dileklerin ve övgülerin için hepimiz adına teşekkür ediyorum...Gezelim,görelim,eğlenelim,duyarlı olalım,ara sıra mangala oturalım gezilerimize her zaman bekliyoruz...
Cengizmen ya güldürdün karnımı tuta tuta,tamam kabul ediyorum ben değil sen seçilmiş kişşisin,bitmek bilmeyen hoburluğun yüzünden tüm Mt yamyamlıktan yırtıp patlayana kadar ete doydu,seni yeni bandanalı grup oluşumumuzun yemeklerden sorumlu müdürü atadım,hadi hayırlısı olsun...
Dalgıç;çay yüklü adamlara dalmadan ilerle aman kardeşim,Allah beterinden korusun,toplantı tarihi muhtemelen 10-10-2012 akşam 19:00 gibi olacak...Bekleriz her türlü...
Bu arada Bandanalı grup oluşumunun diğer üyeleri;
Zekeriya(blue dolunay)Resim ve yollardan ve bandanalardan sorumlu kurucu üyesi zeko...
Gökhancbr:İletişimden ve mesajlaşmadan sorumlu kurucu üye...
(Cumalara başla,ceza ödemeyi kes,iki yakanı bir araya getir;önce Allaha sonra vatana,bi sonra anana ve nişanlına,son olarakta bize hayırlı insan olabilirsen tabi yoksa ebediyen gözüme gözükme hasta etme olum lan adamı...)
Davut Emre.Atılan çöplerin toplatılmasısndan sorumlu,sorunlu üye...
Cengzmn:Yeme içme,işlerinden her türlü mangaldan sorumlu üye...
Nevin Hoca:Uyarı,ikaz,fırça,ceza ve toparlayıcı Yönlendirici Kurucu üye...
Search:Sabırlı ve dirayetli olabilip bize katlanabilmeye devam edebilirse yol kaptanı