Ben yardımcı olabilirim AlperTunga hemen motoru elektrikçiye götürüyorsun,işi bilene bırakıyorsun o yaparken başında dikilip her türlü soru soruyorsun,işi öğreniyor bir dahakine beleşe getiriyorsun...
Espanilola Zeko şu an işte muhtemelen yarın atacak yorgunluktan işe gidene kadar uyumuş(görende motor kullandı sanacak)zavallıcık..
Search,herkes yazsın bence ne yaktığını ama benim dünkü hesap yol yorgunu karışık olmuş ben bu gezide bir daha eşimle hesapladım 30 tl yakmışım(matematik pert)
Bu arada geziye gelemeyen bandana takamayan arkadaşlara şimdiden duyuralım,bu hafta değil bir sonraki hafta akşam toplantısı gezmesi düşünüyoruz kısa mesafe şehir turlu,muhtemelen Bulvarda çınar kafede buluşulacak sizce çarşambamı cumamı olmalı ya da pazar akşamı görüşlere göre şekillenebilir...
Dün barajlar,çaylar,kaplıcalar, görmüşüm yurdumda,dolunay ışığında gezmişim vatan toprağında,Bu akşam netten Sakarya Fıratın yeni sezonunu seyrederken gözlerim yaşardı bölmek,parçalamak isteyen bu cenneti çekemeyen birleşik leş kargalarına,Allahım vatanımı muhafaza etsin tuzak kuranların tuzaklarını kendilerine çevirsin,şehit ailelerimize sabırlar versin.Vermeyiz Alamazlar bizden bir avuç parça...