x gelecek arkadaslarda buranın mudavımı zaten.benım motorla tanısmamı saglayan kısı fatıh.ve arkadası
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------
benım bı arkadasım var oda benım gazımla motor ve a2 alan kısı kurslara felan beraber yazıldıkhatta ehlıyet sınavına m.kemalpasada gırdık.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
GEZİ GÜNCELLEME
29-09-2012 Mustafa kemal paşa kaplıcaları ve Su uçtu şelalesi gezisi...
10:30 Kent meydanı Kafkas önü
11:00 İzmir yolu Mintex tesisleri
1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Nail cbf
10-Davut Emre Cin
11-Salcano
Arkadaşlar ben cumartesi katılamıycam aranıza daha önce yapmış olduğumuz plandan kaçamıyorum.Diğer iki arkadaştan biride yurt dışına çıkıcak ertesi gün o yüzden gelmiyor. Diğeride mesaide .
Allah tekerinizi düz bastırsın. Kazasız belasız sürüşler size
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
a.s. topram bende cumartesi sabah işten çıkıp katılmaya çalışacağım, inşallah o gece arıza olmaz ve çok yorulmam
Arkadaşlar özür diliyorum benimde cumartesi olan hafta tatilimde mesaiye çağırdılar fabrika revizyonda bakımda yani mecbur gitmek zorundayım tekrar özür diliyorum size kazasız belasız iyi eğlenceler. . .
Memo Esnaf dayısı,ctesiyi sıkıntı yaptınızda bir önceki gezi pazardı nerdeydiniz.Kendimizi kastığımızla kaldık...Hem siz kendi işinizin patronusunuz,dünya malı dünyada kalır,kırın zincieleri bırakın elemana işi zıplayın gelin(bu arada ben güzelatıp tutuyorumda işiniz tam olarak neydi)...
Salcano kardeş,iki tekeri sevdikten sonra "ne olursan ol gel" misali kapımız açık,biz zaten alıştık sürekli yeni yüzler tanımaya,topla gel arkadaşlarını...
GEZİ GÜNCELLEME
29-09-2012 Mustafa kemal paşa kaplıcaları ve Su uçtu şelalesi gezisi...
10:30 Kent meydanı Kafkas önü
11:00 İzmir yolu Mintex tesisleri
1-search16
2-Özcan1980(belki)
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr(belki)
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112
9-Nail cbf
10-Davut Emre Cin
11-Salcano
12- Salcano arkadaşı+2
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
mmm cevap veriyoruuumm. hocam evet hocam bu konuda haklısın geçen pazar turu katılmayı çok istedim ama ankaradan misafirlerim vardı. mesleğime gelince kundura ve deri ürünleri bakım onarım. ve 12 yıldır yalnız çalışıyorum. malum çıraklık kültürü tamamen bitmiş ve işler ctesileri tatil olma hasebiyle çok yoğun oluyor.yalnızım ben çoooookkk yalnızıııımmm. bu imiş benim alııııın yazııım. dermişim neyseki bizde beş motorlu olarak kütahya domaniçe uzanıp yeşilin görselliğini. virajıın heyecanını. yüksek rakımın okjizenini cigerlerimize doldurup yüksek bir mevkide çeşme başında ayıptır söylemesi mangalda adana kebabı cızlatıp mideye indirivercez. mustafa abim dönerci ya bu işin uzmanı.gerisini varın siz hayal edin. he he he. hepimize öncelikle kazasız ve eylenceli bir gezi ve geziler diliyorum. yeterki gönüller bir olsun . ha bu arada bandanalardan ne haber. zekiiiiii.....!
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bakımlar yapıldı değilmi. Kayış'ı atan falan yok değilmi.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Hyosung yazınca çıkan resim bu oldu :D googleda
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Batuhan, dün akşama doğru İzmir yolundaki Metro'ya geldin mi?
Abilerim ablalarım yarınki geziye gelmeyi düşünüyorum ama ehliyetim yok Sizce bu sorun olurmu,gelmelimiyim?
Korkarak yaşayamazsın!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)