Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Zekeriya eline sağlık yeniden gittim o güne yav bitmeseya bu gezmeler,gezerken geçmese ya saatler,saniyeler,vatanımın her karışını bilmediğim her yerini motorla görmek istiyorum..

Search pozitif düşünür etrafa iyi bakarsan pozitif olaylarla karşılaşırsın kardeş,yazık yav her aksilikmi seni bulur

Betaz atlı Aykut başlayacam ha cross makinana(yinede hayırlı olsun ) at şuraya mağara fotolarını olmadı face te paylaş,zeko yayınlasın...(Hasta etmeyin lan adamı

Mustafa Doğru kardeş meslektaşmıyız yoksa,biraz kendini tanıt seninde olabileceğin zamanlara toplanıp,dağılmayalım......

Özcan aman çok ta takıp psikolojini bozma bu çantalar için,mantıklı ne kaldıki memlekette,sen Semanın düşmelerine odaklan onsuz kalmayalım...
    özcan1980 ve bluesman bunu beğendiler.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelde gırtlaklama bunları.
    Geçmiş olsun Coşkun, çok üzücü ve bi o kadar sinirlendirici bir durum...
    search16 bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Piyasada esnaf kalmamış. Varsada işi çıraklara teslim etmiş kendileri müşteri kaybettiklerinden habersizler. Motor birtürlü ayar tutmuyor. Ensonunda ben el attım işe. Bugün yaptıkları montajı baştan aşşağı inceledim. Karbüratör boğazına girişteki parçanın ucunu kırmışlar. Buradanda hava aldığından karışım bir türlü tutmuyor. Birde montajda motorun heryerini çizmişler. Işıklı düğmeti sabitlemek için japonla ön grenejın altına km satinin önündeki cama yapıştırmaya kalkmışlar, yapıştırıcı boya üzerinden ön fara kadar üç kanal akmış. Sonra silmeye kalkmışlar boyayı kaldırmışlar. Tamir takımında bulunan anahtarları kaybettiler. (teker teker çıkmaya başlamış) Taktıkları regülatör artçılı kasise girdiğinde lastiğe sürtüyor. Tam bir rezalet. İki gündür kavga ediyorum adamlarla. En kötüsüde deneme aşamasına denk geldim, resmen motoru 3 dk sehpada 7000 devirde çalıştırdılar. Bu motor iki güne kalmaz conta yakacak dedim hiç bişey olmaz dediler. Bugün işe gelirken çalıştırdım üst kapak contasından yağ gelmeye başlamış ve üfleme sesi var. Gelde gırtlaklama bunları.
    geçmiş olsun adamlar tam bir afedersiniz şerefsiz çıkmışlar birde 700 tl aldılar utanmadan bende tüketici haklarına verin tazminat davası açın işte küçük esnafın sorunu bu hem iş geldi düzgün yapmıyorlar ondan sonrada millet gelmeyince yok efendim kriz var da iş yapamıyoruz ilk önce sen gelen müşterini zarara uğratma contada gitmiş herhalde sizin keşke yaptırmasaydınız astarı yüzünden pahallıya gelmiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

Alıntı beyaz atlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar 5 dk once kros aldim allah so
    numu hayretsin ))))
    hayırlı olsun abi beyaz symm duruyor mu hala çok güzeldi o geceden beri hala aklımda

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zekeriya eline sağlık yeniden gittim o güne yav bitmeseya bu gezmeler,gezerken geçmese ya saatler,saniyeler,vatanımın her karışını bilmediğim her yerini motorla görmek istiyorum..

Search pozitif düşünür etrafa iyi bakarsan pozitif olaylarla karşılaşırsın kardeş,yazık yav her aksilikmi seni bulur

Betaz atlı Aykut başlayacam ha cross makinana(yinede hayırlı olsun ) at şuraya mağara fotolarını olmadı face te paylaş,zeko yayınlasın...(Hasta etmeyin lan adamı

Mustafa Doğru kardeş meslektaşmıyız yoksa,biraz kendini tanıt seninde olabileceğin zamanlara toplanıp,dağılmayalım......

Özcan aman çok ta takıp psikolojini bozma bu çantalar için,mantıklı ne kaldıki memlekette,sen Semanın düşmelerine odaklan onsuz kalmayalım...
    Herzaman pozitif düşünüyorum da, ara ara sinirler boşanıyor. Biraz zaman geçtikten sonra beterin beteri insanın aklına geliyor ve yumuşuyor.
    n_tuncak bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

bu pazar yakın bir yere gezi var mı

http://www.tech90.com.tr/u-tech90_te...akim-2181.html
    aramızda bu içliği kulanan var mı havalar soğudu böyle bişey alayım dedim

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Piyasada esnaf kalmamış. Varsada işi çıraklara teslim etmiş kendileri müşteri kaybettiklerinden habersizler. Motor birtürlü ayar tutmuyor. Ensonunda ben el attım işe. Bugün yaptıkları montajı baştan aşşağı inceledim. Karbüratör boğazına girişteki parçanın ucunu kırmışlar. Buradanda hava aldığından karışım bir türlü tutmuyor. Birde montajda motorun heryerini çizmişler. Işıklı düğmeti sabitlemek için japonla ön grenejın altına km satinin önündeki cama yapıştırmaya kalkmışlar, yapıştırıcı boya üzerinden ön fara kadar üç kanal akmış. Sonra silmeye kalkmışlar boyayı kaldırmışlar. Tamir takımında bulunan anahtarları kaybettiler. (teker teker çıkmaya başlamış) Taktıkları regülatör artçılı kasise girdiğinde lastiğe sürtüyor. Tam bir rezalet. İki gündür kavga ediyorum adamlarla. En kötüsüde deneme aşamasına denk geldim, resmen motoru 3 dk sehpada 7000 devirde çalıştırdılar. Bu motor iki güne kalmaz conta yakacak dedim hiç bişey olmaz dediler. Bugün işe gelirken çalıştırdım üst kapak contasından yağ gelmeye başlamış ve üfleme sesi var. Gelde gırtlaklama bunları.
    Abi çok üzüldüm ya allah sabır versin ne sinir dayanır bu duruma ne sabır gerçi ama. Geçmiş olsun abi. Umarım bir an önce toparlanır motorun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.tech90.com.tr/u-tech90_te...akim-2181.html
    aramızda bu içliği kulanan var mı havalar soğudu böyle bişey alayım dedim
    Usta arkada dikiş yoksa alayı iyidir Yoksa uraşır durursun
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    inş. aranıza bende katılıcam bu 2 ay içerisinde, 20 Ekimde ehliyet sınavım var
    memo06 bunu beğendi.
    Hayat boş gazla çoş

Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok üzüldüm ya allah sabır versin ne sinir dayanır bu duruma ne sabır gerçi ama. Geçmiş olsun abi. Umarım bir an önce toparlanır motorun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

Usta arkada dikiş yoksa alayı iyidir Yoksa uraşır durursun
    anlamadım abi nasıl bunun fiyatı uygun geldi motomaxtan üsteünü almıştım knoxın ama alt yok

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    coşkun abi geçmiş olsun :( aykut abi hayırlı olsun beyaz atın duruyor demi satmayaydın güzeldi o yaw
    search16 ve memo06 bunu beğendiler.

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    yok gökanım satarmıyım beyaz atımı ne derler sonra bana )))) nevın hocam resimleri faceten zekeriyaya atmaya çalısıyorum su an zaten.... laptopa atamadım telden gönderiyorum msj olarak i,nş. böu yontem işe yarar
    n_tuncak bunu beğendi.

delibursali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125R (1) / DUKE 200 (2) / XMAX 250 ABS (3)
    iyi akşamlar arkadaşlar.. ben de aranıza katıldım sayılır.. 0 km cbr 125r aldım ve şu anda istanbuldan yola çıkmış durumda, yarın veya cuma günü motoru gidip bursada getirdikleri yerden alıcam

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

bir de şunu sormak istiyorum facebooktan ya da twitterdan ulaşabileceğimiz, etkinliklerden, buluşmalardan haberdar olabileceğimiz bir sayfa var mı? paylaşırsanız sevinirim..
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    dostum hoş geldin aramıza... burdan haberleşiyoruz... utabi telefonlaşıyoruzda katılırsın artık gezilere değilmi

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    fotorafları görünce size çok özendim ya babamı ikna edemedim tek ehliyet diyor .(

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin. Artık sınav dı motordu falan önümüzdeki sezona anca yetişirsin. Bekleriz gezilere. Sanaldada katılımcı olursun artık, ce eee deyip kaçanlardan olmazsın.

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Alıntı delibursali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar arkadaşlar.. ben de aranıza katıldım sayılır.. 0 km cbr 125r aldım ve şu anda istanbuldan yola çıkmış durumda, yarın veya cuma günü motoru gidip bursada getirdikleri yerden alıcam

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

bir de şunu sormak istiyorum facebooktan ya da twitterdan ulaşabileceğimiz, etkinliklerden, buluşmalardan haberdar olabileceğimiz bir sayfa var mı? paylaşırsanız sevinirim..
    Aramıza sende hoşgeldin. Kadro genişliyor. Katılımcı olman dileğiyle
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Herzaman pozitif düşünüyorum da, ara ara sinirler boşanıyor. Biraz zaman geçtikten sonra beterin beteri insanın aklına geliyor ve yumuşuyor.
    coşkun o artık gazlandı. diyon ya aslanı ne ettin len..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

bas gazaaaa coşkun bas gazaaaa yollar senin hiç durmaaaa..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

arkadaşlar temiz dosta gider bir sym 250i evomuz var bilginiz ola. 2011.mod. mat siyah.
    8000km kesinlikle yan yatması çamura batması yok. nevin hocam sen biliyorsun motoru
    mustafa abimin motor..
    Ahmanamra ve n_tuncak bunu beğendiler.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Resimler çok güzel mesai olmasaydı bende o resimleri içinde olacaktım çok şey kaçırdık çooooook

Aykut abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Artık slogan hem yollarda hem dağlarda görüşmek dileğiyle olacak galiba )

coşkun abi hayırlı olsun dicektim ama pek hayırlı olmamış geçmiş olsun abi , inş. düzelir abi durum anlattıklarına göre ilgisizce bir iş çıkarmışlar ortaya..
    n_tuncak bunu beğendi.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoş geldin

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoş geldin
    Hoşbulduk , babamı ikna edebilsem hemen alıcam
    n_tuncak ve M.balibey bunu beğendiler.
    Hayat boş gazla çoş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler