Buldum Buldum AVUKATLIK
Buldum Buldum AVUKATLIK
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Kızlar 1 -1.5 saatliğine müşteriye çıkıyorum
bende işe gidiyorum gece 12den sonra görüşürüz...
yok bu sınıf öğretmeni değil dalgıçmış.
volkan, kandil gecesi arayarak şu ihtiyar kalbimi kazanmışken, bu yazdıklarınla kendini bitirdin.
canım benim, karfur'da alışveriş için değil, bir fransız bulur da imana davet eder miyim düşüncesiyle bulunuyordum.
çarşamba öğlen çorbası ve kanatçı baba. uyar mı?
leventim neylerse güzel eyler!
işte budur harita dediğin yav! gerçi levent kardeşim biraz mütevazi çizmiş ama, şimdilik idare eder.
hele kutsal yerlerin vahhabilerden kurtarılması ayrı bir takdir konusu.
avatar önerin için de teşekkür ederim. sahiden ordan bakınca öyle mi görünüyorum? gerçi atletik bir yapım var ama...
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
[QUOTE=seflek;469833]yok bu sınıf öğretmeni değil dalgıçmış.
O dalgıç sen ne oluyorsun abi.
Akşam msn de atıştık birde.Ben senin avukatın mıymışım? Avukat'ın avukatı mı olur?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
CEM abim lütfen abim günahını aldım beni affet kusuruma bakma lütfen seni tanıyamamışım daha kusuruma bakma sen diğerleri gibi bu cennet vatanı satacak adamlardan değilmişin bi an öle zannetmiştim çok çok özürdilerim sana karşı mahcubum bişi söle kendimi affettireyim
Benim fotolar çooook kötü çıkmış
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ultraukala, Muzzyer, vurgun
İi geceler abilerim nasılsınız bakiim?orhan abim biraz mutsuz sanırım...Üzülme be orhan abi maddevi şeyler için üzülmeye değermi?
AKIN FİDAN
yavrucum sen daha öğrenemedinmi köprüler çok sakat. hergün kaza oluyor oralarda meslektaşlarımız ölüyor. ben izmir yolu üzerine çıkıyorum. orhaneli kavsaginda takılıyorum. orada lambalar var işler iyi yani.
gel senide bizim oraya alalım sizin işler kesatmış sebeplenirsin yanımızda
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)