Arkadaşlar neden fren balatalarının tek tarafı biterde diğer tarafı kalır ? ön frenin bi yüzü 3 mm diğer
0 mm
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
arkadaşlar bu pazar bana mesai görünüyo anlaşılan bi hafta sonum daha yandı sizlere iyi yolculuklar tekeriniz düz bassın.
O ayarlandı Gökhan Yılmaz seni Race motoru ile Ayvalık'a kadar götürecek ancak umuyorum ki zamanla grubumuz daha fazla iyilik sever ve tevazu derecesi yüksek insanlarla dolacaktır...Sözünün eri olmak,başladığı işi bitirmek ve yarı yolda bırakmamakta grup felsefemiz olacaktır...
Gezi güncelleme
16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Dalgıç_800
7-RiddleJr
8--Beyaz Atlı
9-AlperTunga
10-Yılmaz Aydıgıtı
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mintex nerde arkadaslar yaaa bi el atin )))
benim kask ve mont orda kullanmalık kask gerekecek sanırım nasıl yapcaz arkadaşlar?
---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
abi küçük sanayiden ızmir yoluna kaptir göreceksin mintex sağda
abi yeni çevre yolunun izmir yolu bağlanıtısının hemen orada. şehirler arası otobüsler yolcu indi - bindisi yapıyolar görmemen imkansız zaten
abi ben gelcemde benim ehliyet yok sıkıntı olurmu ben bi yere giderken mahalle aralarından akıyorum :D şimdi balıkesir falan çevirme falan sıkıntı olmasın hadi onu bırak size dert olmasın baştan söyliyimde eger size sıkıntı olursa ben gelmiyim durum bu ..
Beyaz Atlı kardeş Gemlik'ten Bursaya girerken İzmir Çevre Yolu Otobanını takip et,bitişinde hemen sağda kocaman göreceksin Gölyazı'ya çok yakın,bekliyoruz hadi belki Gönen de beyaz atlı prens prensesini bulur...
Gökhan ben Minteks'e kask getiricem mont için sen kalın bişiyler ayarla artık,hava pazar için açık görünüyor,hadi az kaldı cıbırına hayırlısıyla,cıbır cıbır gezersin ara sokaklarda...
M.Balibey şimdiden hayırlı olsun yada hayırlısıysa olsun sen iste fizana gaz açar,ordan Singapura ineriz(uçan motorların çıkmasını bekliyorzu gruppça) ...
Riddle Jr.Ehliyetinin olması iyi olurdu ancak en güvenli geziler grup gezileridir:yalnız gezmenden iyidir aşırı hız yapılmaz ve grup kurallarına uyarsan taşıtlar seni fakettiğinden kazalar az olur ancak polis durumundan emin değilim;nerde kimi durdurur,kimden ehliyet ister ancak gruplarda kaynamalarda çok olur böyle durumlarda yeterki kalabalık olsun,yani sana kalmış her türlü sorumlu sensin...
Kosnük sen kimsin benmi kaçırdım,senmi yazmadın,geziye gelirmisin,bizimle gezermisin vs falan
inş hocam benimkinin satılmasını bekliyorum satılsa birkaç alternatif var benimkinin ilanı eşe dosta gidecek motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8860232/detay/
bu arada benim adıma bir facebook var herhangi bir mesaj arkadaşlık isteği gelirse benden değildir arkadaşlar haberiniz olsun
abi sizin için sıkıntı yoksa gelirimde hadi diyelim çevirme oldu ve benim kara bahtım kör talihim sebebiyle benden ehliyet istediler ehliyet olmayıncada motoru bagladılar, beni kim alcak artçı :D
Mt de kimse yarıyolda bırakılmaz abicim motorunda problem olsa çözülür,tamirlenir,sen yaya kalsan biri örgütlenir artçı alınır...
Evet gezi pazar olsaydı gelirdik diyenlerden yokmu daha bekliyoruz,güzel gezi olacak,havada kapalı,güneş rahatsız etmeyecek ve biz cennet vatanımızı akarsularıyla,kuşlarıyla,gölleriyle,barajlarıyla karış karış tanımaya devam edicez...
Gelen arkadaşlarımdan ricam
1-ufakta olsa bir pas pas getirsinler göl kenarlarında,mesire yerlerinde toprağa uzanıp oturarak hem yorgunluk atılsın hem toprak vücuttaki elektromanyetiği emsin hemde kanımız tüm vücutta yatay dolaşıp beyinden tırnağa fizyolojik olarak bizi rahatlatsın.
2-Yanımıza sağlıklı ve katkı maddesiz içecek,limonata ve çerez gibi atıştırmalık enerji veren besinler alıp durduğumuz yerde atıştırırsak gezi çok daha az yorucu ve daha zevkli hale gelecektir.
3- Birde yedek kıyafet alırsak üşüme ve yağmur olasılığına karşı olumsuzlukları ortadan kaldırmış olacağız.
4-Bu gün motorların bakımını kontrollerini yapalım ki yarın aksilikler mümkün mertebe az seviyeye insin...
Topcase leri ruhsata işletmeyi de unutmayın :D
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Balibey disk düz duruyo ya takarken herhalde tam oturtmadlar ne bilim .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Geçmiş olsun Gökhan Bey, Allah daha kötüsünden saklasın.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Hocam dayimin tasinma isi cikti yeni isyeri acacak makinelerinin tasinma isi var yarin icin benden rica etti bende geziye gidicem gelemem diyemedim adamcagiza agizimdan tamam cikti benim kamyonete de ihtiyaci varmis beni bu hafta af etseniz olur mu ?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)