Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    taksiye atlayıp öndeki grubu takip et derim en kötü

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usain Bolt musun mubarek

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

kural: herkes arkasındakinden sorumludur, maşallah bizim gurup ölsek haberi gazeteden okur pazartesi sabahı...

başka örnekler vereyim mi siz mi devam edersiniz
    Aranıza almazsanız taksiye atlayıp öndeki grubu takip ettiririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tabii katılabilirsiniz,Hatta artçı alan olursa gezilerede gelirsiniz kardeşim...

Sedici kardeş bu grup kötü geziyor ben uğramam tavırları yerine,eksikleri söyleyip,yapıcı bir şekilde uyarılar yapıp beğenmediğiniz noktalarda grubu disipline etmeyi denemelisiniz.Bulunduğumuz ortamı beğenmiyorsak güzelleştirmeye çalışmak bence büyük bir başarıdır,tepeden bakmak ise Allah korusun kibre götürür...

16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
    BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00

1-Nevin Hoca
    2-Blue dolunay
    3-Gökhan16
    4-Ahmanamra (belki)
    5-Kayariki
    6-Kirli sakal

Bu arada arkadaşlar haftalık toplantılarda yarımşar saat aralıklı molalarla gezelim,saatlerce oturup çay içip lak lak yapmayı sevseydim ben kadınlarla günlere giderdim
    tamamdır şehiriçi buluşmalarınızda peşinizdeyim tek sorun beni kim artçı alır

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bursa içi geziler dediniz de,yakınlarda planlanan bir gezi veya buluşma varmı? Veya her yafta belli gün yapılan toplantılar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Kaptan şimdi yalan olmasın yarım yamalak bilgilerimle cevap veriyorum kusura bakma sanırım çarşamba günleri şehiriçi toplantı yapılıyor. Çınar vs. kafelere gidiliyor. Konuşulup eğleniliyor.
    n_tuncak bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bursa içi geziler dediniz de,yakınlarda planlanan bir gezi veya buluşma varmı? Veya her yafta belli gün yapılan toplantılar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Uzun gezi olmadığı haftalar cumartesi akşamları FSM Bulvar Çınar Kafede toplantılar yapmayı planlıyoruz.Yinede siteden takip ederek katılımlarınız bizi mutlu edecektir...
    Mehmet Can sen hele bi gel ilk toplandığımız yere (muhtemelen bir sonraki hafta 22-09-2012 Cumartesi akşamı 19:00) sonrasını ayar yaparız...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Uzun gezi olmadığı haftalar cumartesi akşamları FSM Bulvar Çınar Kafede toplantılar yapmayı planlıyoruz.Yinede siteden takip ederek katılımlarınız bizi mutlu edecektir...
    Mehmet Can sen hele bi gel ilk toplandığımız yere (muhtemelen bir sonraki hafta 22-09-2012 Cumartesi akşamı 19:00) sonrasını ayar yaparız...
    Hocam şimdiden söyleyeyim 16 yaşındayım ben sonra veletlerle mi uğraşıcaz falan olmasın büyüklerin arasında da yabancılık çekmem bunu da dipnot iliştirelimde

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Niye uğraşmayayım benim zaten resmi işim sizinle,sizler bizim velinimetimizsiniz,yabancılık çekmemen güzel,saygıda kusur etme yeter veletim... (not:13 yıllık Beden Eğitimi Öğretmeni)

Bu arada gezi güncelleme:

1-Nevin Hoca
    2-Blue dolunay
    3-Gökhan16
    4-Ahmanamra (belki)
    5-Kayariki
    6-Kirli sakal
    özcan1980 bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    [QUOTE=n_tuncak;2802866] Niye uğraşmayayım benim zaten resmi işim sizinle,sizler bizim velinimetimizsiniz,yabancılık çekmemen güzel,saygıda kusur etme yeter veletim... (not:13 yıllık Beden Eğitimi Öğretmeni)

Ooo hayatta yapmayacağım şey hele bi öğretmene
    n_tuncak bunu beğendi.

MertAksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR
    malesef bu geziye katılamıyorum hafta sonu egitimlerim var katılmam gereken , gidecek olan arkadaşlara simdiden iyi eglenceler keyifli sürüşler toplantı aksam olursa katılabilirim.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Güzel bir gezi organizasyonu daha... Umarım çok eğlenir, kazasız belasız dönersiniz.

Ancaaaak şu grup sürüşü kurallarını herkes yeniden bir gözden geçirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html

http://www.motosiklet.net/forum/suru...-detaylar.html

Toplantılarda genelde muhabbet koyulaştığı için bu konuların üzerinde pek durulmuyor. Yola çıktıktan sonra gerekli uyarılar yapılıyor. Allah'a şükür bu zamana kadar çok tehlikeli durumlarla karşılaşmadık karşılaşmayız da inşallah.

Fakat (Allah göstermesin) grubu veya kişinin kendisini tehlikeye atacak bir durum oluştuktan sonra " keşke ne yapacağını bilseydi de öyle yapmasaydı" dememek lazım.

Keyifli Sürüşler
    search16, Ahmanamra, n_tuncak ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    [QUOTE=MhmtcnKoral;2802869]
    Niye uğraşmayayım benim zaten resmi işim sizinle,sizler bizim velinimetimizsiniz,yabancılık çekmemen güzel,saygıda kusur etme yeter veletim... (not:13 yıllık Beden Eğitimi Öğretmeni)

Ooo hayatta yapmayacağım şey hele bi öğretmene
    Kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza bu ara pek giremedim yenilere de hoşgeldiniz diyemedim hepiniz hoşgeldiniz

Mehmet Can kardeşimin çift isim adaşı hocam çok pis fırça atar haberin ola ben çok yedim ama hala alışamadım hesap et işte her seferinde farklı fırçalıyor

Hocamın dediği gibi uzun gezi olmayan haftalarda cumartesi akşamları bol gezmeli hoş sohbetli toplantılar olabilir... Bu çarşambayı es geçelim pazar gezi yapacağız nasıl olsa. Yeni katılan arkadaşlar siteden takip etsinler eskileri sms ile bilgilendiriyorum nasıl olsa

Bu motorsuzluk beni mahvetti otobüslerde ayakta yolculuk sıkış tepiş, araba minibüs ve traktör de dahil olmak üzere binmedigim kullanmadığım birşey kalmadı... (Ben cıbırımı istiyooooom)
    n_tuncak bunu beğendi.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    [QUOTE=gökhans16cbr;2802940]
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza bu ara pek giremedim yenilere de hoşgeldiniz diyemedim hepiniz hoşgeldiniz

Mehmet Can kardeşimin çift isim adaşı hocam çok pis fırça atar haberin ola ben çok yedim ama hala alışamadım hesap et işte her seferinde farklı fırçalıyor

Hocamın dediği gibi uzun gezi olmayan haftalarda cumartesi akşamları bol gezmeli hoş sohbetli toplantılar olabilir... Bu çarşambayı es geçelim pazar gezi yapacağız nasıl olsa. Yeni katılan arkadaşlar siteden takip etsinler eskileri sms ile bilgilendiriyorum nasıl olsa

Bu motorsuzluk beni mahvetti otobüslerde ayakta yolculuk sıkış tepiş, araba minibüs ve traktör de dahil olmak üzere binmedigim kullanmadığım birşey kalmadı... (Ben cıbırımı istiyooooom)
    Gökhan Annenede yada babana ben cıbırımı istiyom desen sana nederler. ''Seni bir cıbırlarım görürsün dünya kaç bucak'' duyar gibi oldum.
    gökhans16cbr bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

kayariki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN900 Classic
    Ben hem sedici kardeşin dediklerine saygı duyuyorum fakat nevin hocamın dediklerini destekliyorum.
    sedici kardeş haklı yol farklı yani yolda bütün olabilmek ve adam satmamak çok önemlidir. lakin hocam daha da haklı bunun sağlanabilmesi ancak paylaşımla olur, konuşarak olur.
    gezilere katılmadan, katılan arkadaşları incelemeden ve en önemlisi onların ya da kendimizin eksiklerini dile getirip bunun çözümünü aramadan bir birliktelik beklemek ancak rüyalarda olur gibi geliyor bana. hocamında yazısında dediği gibi konferans edasında insanların beyinlerini ütülercesine değilde gezilerin ara soluklarında herkes bir sorunu dile getirirse hem kısa bir sürede hem de kimseyi kırmadan bir birlikteliğin oluşacağına eminim ben...
    n_tuncak ve gökhans16cbr bunu beğendiler.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Kayariki herkesin görüşüne saygı duymak gerekir tabiki fakar Hocamın da dediği gibi uzaktan eleştirmek yerine biraz çaba daha güzel olmaz mı? Ben bazen kızıyorum herkese mesaj atıyorum siteye girmez göremez belki diye gelişmeleri mesajla bildiriyorum genelde ve gelecek misin? diye sorduğumda bazı arkadaşlardan hiçbir cevap alamıyorum bir konu sunuyoruz siteye başka başka alakasız konular giriyor araya bu sefer diğer konu unutuluyor...
    n_tuncak ve DALGIC_800 bunu beğendiler.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

kayariki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN900 Classic
    Ben de aynı şeyi söyledim Gökhan kardeş, ÇABA ...
    Ayrıca Türkiye ' de ki pek çok grubu tanırım bilirim ve açıkca söylüyorum ki içlerinde benim bildiğim en kaliteli grup Bursa MT 'dir... Diğer kuluplerde olduğu gibi yolda giderken adam çevirip dövmek, her mola yerinde alkol alıp herkesi tehlikeye atmak. Ülkemiz gündeminde bu kadar acılar varken gidip disko-barlarda eğlenceler düzenlemenin olmadığı. Tam aksine hem sohbet muhabbetlerde faydalı konuların konuşulduğu, disko - bar yerine türbelerimizin ziyaret edildiği, kültürel yerlerimizin gezildiği bir grubu daha bana gösterebilecek olan kim vardır ???
    n_tuncak ve DALGIC_800 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Gökhan,Kayariki haklısınız,kalitemizi bozmadanda daha iyiye giderek yolumuza duyarlı bir şekilde devam edicez,inşallah...Bu arada Search16 sen geziye geliyormusun,toplantılar hakkında neler düşünüyorsun bir önerin varmı hele bir yorum yap...
    search16 bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan Annenede yada babana ben cıbırımı istiyom desen sana nederler. ''Seni bir cıbırlarım görürsün dünya kaç bucak'' duyar gibi oldum.
    La adam çıldırmış la, annesi diyoki sen nasıl yaptın ki kazayı uslu uslu kullanmıyon mu diyo, bu manyak ta " uslu kullanıyom annecim sadece arasıra ayağa kalkıp kollarımı açıyom felan diyo. Kıvırıp toparlayana kadar göbeem çatladı la. Ben de abileri ablaları var onlar göz kulak oluyolardır sanıyodum diyo annesi. Gökhancım buradan duyurayım da bi daha uslu uslu gitmezsen kulaklar çekilecek haaa
    DALGIC_800 bunu beğendi.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Bende pazar günü katılmak istiyorum da 2 gündür mesai var mı yokmu onu öğrenemedim pazar günü için. o yüzden de birşey yazamadım :(Eğer mesai olmazsa kısmetse gelicem ama mesai olursa malesef gönlüm sizinle olacak cuma gecesi liste asılcak fabrikada bakalım

Bu arada grup hakkında ki görüşlerde herkese katılıyorum .Daha iyiye gidebilmek için samimiyeti koparmamız gerekiyor..Kayariki'ye bende katılıyorum ne manisada ne de izmirde böyle güzel bir grup görmemiştim bende hep ya alkol bar,hız,makas vs. şeyler yapılıyordu ama Bursa MT'de tam tersi bir güven duygusu var ...
    n_tuncak ve alphertunga bunu beğendiler.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    KLE 500
    15 Eylül Kültürpark'ta Fettah CAN konser biletim var 1 adet isteyen varsa beri gelsin.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Özcan sen ne düşünüyorsun gezi hakkında,Sema'cımı aramama gerek varmı,sıkıştırsın seni gezi için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

[COLOR="#0000FF"]Güzel görüşlerin için teşekkür ederiz Dalgıç kardeş muhakkak ayarını yap senide aramızda görmek bizi memnun edecektir...[/COLOR]

Bu arada gezi güncelleme:

1-Nevin Hoca
    2-Blue dolunay
    3-Gökhan16
    4-Ahmanamra (belki)
    5-Kayariki
    6-Kirli sakal
    7-Dalgıç_800

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama malesef şu iş yokmu iş maf ediyor beni pazar günü çalışıyoruz bakım yapıyoruz size kazasız belasız iyi eğlenceler.
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    Özcan sen ne düşünüyorsun gezi hakkında,Sema'cımı aramama gerek varmı,sıkıştırsın seni gezi için...[COLOR="Silver]
    Ufukta Pazar mesaisi görünüyor ama sen yine de bi haber ver bakalım

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Gökhan,Kayariki haklısınız,kalitemizi bozmadanda daha iyiye giderek yolumuza duyarlı bir şekilde devam edicez,inşallah...Bu arada Search16 sen geziye geliyormusun,toplantılar hakkında neler düşünüyorsun bir önerin varmı hele bir yorum yap...
    Hocam motorum LPG dönüşümünde. Yanında iki mühendis harıl harıl çalışıyor. Cumartesi servisten çıkıp pazar test edilecek. Birde pazar günü 10:00 - 12:30 saatleri arasında fabrikamızda aile gezisi var. Eşim çalıştığımız alanları fabrikanın içini merak ediyor. Buralar ailelere gösterilecek. Bu sebeplerden dolayı katılamıyorum.
    Toplantı konusundada çok zayıfız. bir türlü toplanamıyoruz. Malum vardiyalar uymuyor, işleri çıkan oluyor vs. Arkadaşlar bu konuda biraz daha duyarlı olursak çok daha güzel dostlukklar olacağına eminim.
    n_tuncak bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler