Arkadaşlar Bursa dan motosiklet alacağım 2.el bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı oraya geldiğimde??
Arkadaşlar Bursa dan motosiklet alacağım 2.el bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı oraya geldiğimde??
senin motor hala orda mı bir arkadas alacaktı galibadiye hatırlıyorum
Ölü sitemin güzel arkadaşları,sevgili kardeşlerim:Sizleri biraz daha sistemleşmeye davet ediyorum,eğer burayı biraz daha ciddiye alır,yazılarımızla birbirimizi destekler,sürüşlerde kuralları uygular,hatalarımızda ise grubu yapıcı bir şekilde uyarır sürüş bilgilerimiz dahilinde grubu gerektiği yerlerde disipline edersek bence çok güzel,iyi ahlaklı,pozitif ve art niyetsiz harika bir gruba dönüşürüz.Lütfen yazılanlar havada kalmasın ve onaylansın 2 haftada bir yarım-1 saattlik toplantı yapıp arkasından gece gezmeleri,2-3 haftada bir sürüş kurallarını uygulayarak uzun geziler yapmayı düşünüyoruz...
Bu çarşamba toplantı düşünüyorduk ancak bu pazar acil uzun gezi yapmamız gerekiyor,kaza geçiren arkadaşımızı (GÖKHAN)motoruyla buluşturmak gibi iyi bir niyet dahilinde Ayvalık'a kadar gidemesekte(günlük gezi için yorucu olması bakımından) en azından Kuş cenneti,Gönen yada Balıkesri'in farklı ilçe ve turistik yerlerini gezip,çayırlarında dinlenirken arkadaşımızda Ayvalık'a kadar gidip motoruna kavuşup yeniden bize katılır.(Yollarda ve gönüllerde 2 teker buluşmak üzere)...
16-09-2012 Kuş Cenneti,Balıkesir gezisi..
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Nevin Hocama Katılıyorum
Gönen Görülmesi Gereken Yerler:
Dünyaca ünlü dertlere deva kaplıcaları,
Gönen'e sadece 15 dakika uzaklıktaki temiz denizi ve kumsalıyla Denizkent,
10 km uzaklıkta bulunan Ekşidere Köyü'ndeki Dağ Ilıcası,
Evlerinizi süsleyeceğiniz iğne oyalarının satıldığı Oya Pazarı,
Alacaoluk Kalesi,
Babayaka Kalesi,
Güvercinli Köprü.
Gönen'de Muhakkak Yapılması Gerekenler:
Kireçlenme, romatizma, solunum yolu iltihapları, mide rahatsızlıkları ve kadın hastalıklarına faydalı olan kaplıcalarında şifa bulup, gençleşip, güzelleşebilir,
Gönen'e sadece 15 dakika uzaklıktaki Denizkent'te deniz, kum ve güneş keyfi yapabilir,
Ekşidere Köyü'ndeki Dağ Ilıcası'nda sağlık ve şifa bulabilir,
Alacaoluk Kalesi, Babayaka Kalesi ve Güvercinli Köprü gibi tarihi yerleri ziyaret edebilir,
Gönenli hanımların el emeği iğne oyalarından satın alabilir,
Gönen'in yöresel yemekleri olan düğün çorbası, keşkek, sura, tirit, saçaklı mantı, tavuklu mantı, peynirli patlıcan, höşmerim, Balıkesir kaymaklısı ve zerde tatlısı gibi enfes lezzetleri afiyetle yiyebilirsiniz.
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Gönen gezisi güzel olur. Benim bu hafta sonu fabrika alile gezisi var. Birde motor lpg dönüşümünde olacak hafta sonu. Keyifli gezmeler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
slm nasıl bir yardıma ihtiyacınız var benim yardım edebileçeğim bişey varsa yardımcı olmak isterim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
arkadaşlar son olasılık oldu ve mondial 150 x treme max aldım ama para bitti 2 hafta oldu kask alamadım daha
inegöle gelmek cevreyi turlamak isteyen arkadaşlara acık davet. bana ulaşabilirsiniz.
depoyu fullediğimde yenişehir iznik turu düşünüyorum...
Hayırlı olsun Hamza . Yolumuz düşerse oralara görüşürüz.
Arkadaşlar uzun zamandan beri planlı programlı hareket edemediğim için (Cengizim bi hayli payını aldı bu plansızlığımdan buara :( affola.) şimdilik bişi diyemesemde bir ihtimal susurluk yolcusu olma ihtimalimden dolayı katılabilirim.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Buluşma Noktası :Bursa - Balıkesir Yolu Otoban Çıkışı Mintekste Önü
Buluşma Yeri Ve Saati : 16-09-2012 - 10:00 Kalkış
Gezilecek Yer : Gönen - Balıkesir Ayrıntılar Ve Kurallar Yola Cıkılmadan Görüşülecek
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5- .....
Gelecek Arkadaşlar Belli Buluşma Noktasında Buluşup Grup Halde Mintekste Bulusuruz ...
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
abi kusura bakma benim admıa biri facebook hesabı açmış savcılığa dilekçe verdik şehri terketmeyin dediler gelişme olursa size ulaşıcaz dediler söz veripte gitmedi gibi oldu kusura bakma gerçekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
benim motor satılık tvs apache 2011 model
Arkadaşlar hele bi önce gündemdeki gezi hakkında olumlu olumsuz bir fikir yazında ondan sonra alakası farklı olaylara giriş yapın isterseniz(hatta gelemiyorsanızda gezi hakkında iyi dileklerde ya da yapıcı yorumlarda bulunun)...Sitedeki birlik ve beraberlik açısından bu önemli "kuvvet ittifaktan doğar" yollarda ve gönüllerde iki teker buluşmak üzere kardeşler
motoru olmayanlar buluşmalara gelebiliyor di mi abiler sorun olmaz derseniz peşinizden hiç ayrılmam söyleyeyim Allah izin verirse gelecek sene motor ehliyetimi de alıyorum motorumu daa
Usain Bolt musun mubarek
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
kural: herkes arkasındakinden sorumludur, maşallah bizim gurup ölsek haberi gazeteden okur pazartesi sabahı...
başka örnekler vereyim mi siz mi devam edersiniz
Ninja
Tabii katılabilirsiniz,Hatta artçı alan olursa gezilerede gelirsiniz kardeşim...
Sedici kardeş bu grup kötü geziyor ben uğramam tavırları yerine,eksikleri söyleyip,yapıcı bir şekilde uyarılar yapıp beğenmediğiniz noktalarda grubu disipline etmeyi denemelisiniz.Bulunduğumuz ortamı beğenmiyorsak güzelleştirmeye çalışmak bence büyük bir başarıdır,tepeden bakmak ise Allah korusun kibre götürür...
16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Kirli sakal
Bu arada arkadaşlar haftalık toplantılarda yarımşar saat aralıklı molalarla gezelim,saatlerce oturup çay içip lak lak yapmayı sevseydim ben kadınlarla günlere giderdim
hocam çok teşekkürler benim görevimi üstlenmişsiniz son günlerde talihsizlikler bırakmıyor peşimi hiç bir yere yetişemiyorum psikolojik olarak da çökmeye başladım bu çarşamba toplanalım bi moral birlik beraberlik kardeşlik 2 teker aşkı ve güzel duygular depolayalım biraz herkesi fsm çınara bekliyorum çarşamba 19da motorlu motorsuz yaya arabayla hiç farketmez önemli olan birlik olabilmek arkadaşlar hadi artık bi toparlanalım...
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)