Muhterem cemaatimizin,mubarek kadir gecesinin bereketiyle feyizyab ve nice hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.
Not : Takvim yapraklarından derlemedir.
Muhterem cemaatimizin,mubarek kadir gecesinin bereketiyle feyizyab ve nice hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.
Not : Takvim yapraklarından derlemedir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
MANGAL, yine üfürmüşsün ama, mubarek kandilin mana ve ehemmiyetine uygun olarak hacı ağzımı açmıcam.
hepinizin kandili kutlu olsun arkadaşlar!
BU ARADA, LEVENT'İN YENİ ALDIĞI MAKİNAYI GÖRDÜM.
çok fiyakalı bir şey. Levent de epey memnun. hatta viraj yönünde kafasını yatırmadan dönebiliyormuş bu motorla!
güle güle, kazasız-belasız kullansın.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Tüm abilerimin mübarek kadir gecesinde bütün duaları kabul olur inşallah...Hayırlara vesile olmasını dilerim...
AKIN FİDAN
Hayırlı kandiller Bursa ahalisi, arasıra mekanınızdan çıksanız da başka konulara itibar etseniz. Bakın aranızdan biri güzel bir konu açmış itibar edin ki başkaları da duysun, bilsin, örnek alsın. Sağolun.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23526
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bizimkilerin işi gücü gırgır şamata...
Hade hayırlı iftarlar afiyet olsun herkese...
AKIN FİDAN
BU KİM YA?
sınıf öğretmeni gibi girip çıktı!
bizi terbiye etmeye çalışıyor sanırım. ama işi çok zor kıllının! kıllı mıydı, bıyıklı mıydı, her kimse işte!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
GÜÜÜÜÜÜÜÜM
Bursa için iftar vakti
Bana bak Bıyıklı aman ha dikkat et o bizim seflek başkasına benzemez.Çarpar adamı,nereye dalıyon aman aaa bu aralar yerlerde yaş kayarsın.
Bir ses duyan oldu mu
Var mı bu forumda senin üstüne seflek abim üstadım.
Sakın İhtiyarı karıştırma abi,bırak kıskansın.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER HAYIRLI CUMALAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKESE........
mangal abim evinde namaz,kur'an vs.vs. ile meşgulken sevgili hocamız carrefour'da alış veriş yapmakla meşgul 1.hocam senden hiç beklemezdim millet yırtıyo kendini fransızlarla ortaklığı olan markaları almaya kullanmayalım,alışveriş yapmayalaım diye sen git mübarek kandil akşamı ki ( 1000 aydan daha hayırlı bi akşam ) carrefour'da alışveriş yap allah allah olacak işmi yahu
2.yoksa alışveriş değilde başka şeylermi kovalıyodun eğer öleyse bilelim.(allah beni affetsin günahını almayım).
3.kedilermi vardı carrefour'da kandil kandil anlayamadım
Günaydın vede hayırlı cumalar ey site ahalisi,
Seflek haklı arkadasım,
Ne demeye gelip millete ders vermeye kalkıyorsun? Sonra sen kimsin? Eğer Bursalıysan neden burada değilsin, değilsen de sana ne belediyenin işlerinden? İlgisi olan bulur!... Hah birde dalacakmış, e bir dal hocam da görelim, ama seflek dalarsaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Adamın uzmanlığı avukatlıktan sonra , MOKOKO ona göre.
Bu arada akşam arayayıp, mesaj atıp kandilimi kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ulan Kaykay; iyice hıyar oldun çıktın. Bu gecelere biz müslümanlar mubarek geceler diyoruz. Ve örf ve ananelere göre de küçükler büyüklerini arar. Ama ohooooooo,
Sonra ben : OKUMAK CEHALETİ ALIR , HIYARLIK BAKİ KALIR deyince suç olur
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
Hayırlı cumalar ey cemaati müslimin.
Çarşambaya yer ve saat önerisi lütfen.
Pazara da tabii ki.
Abi pazar için ben şöyle çayır çimen diyorum.
Mesela demirtaş barajı mangal falan(bizim mangal değil tabiki,et pişirilen ) offfff.(Çorba yok ama )
Çarşamba için diğer arkadaşlar ne derse. Ben burada olursam geleceğim.İstanbul'a gitme durumum var.
Örümcek adam
Gelir buna bir laf şimdi seflek abimden.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
askerlik meslegi olabilir
alltaki resimde bir sat komandosunun egitimdeki hali
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)