Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    ercan kardeşim başın sağ olsun çok üzüldüm. sen babanı.. seçkin kardeşiminde annesini ebediyete
    ugurladı. mutluluklar paylaştıkça çogalır acılar paylaştıça azalırmış. her ikinizinde acılarını en içten duygularımızla paylaşıyoruz kardeşim
    mekanları cennet. peygamber efendimize komşu olsunlar İNŞALLAH. başınız sağolsun.....
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ercan abinin babasının cenaze namazı ne zaman bilen var mı

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Bursa Mt İftar Sonrası Gezi

Buluşma Yeri : Korupark Kipa Önü
    Buluşma Saati : 21:30 - Gezi Sonu Evler Dagılma : 03:50
    Gezilen Ve Geçilen Yerler : Çıkış Korupark - Emek - Geçit - Nilüfer Köyü - Dereçavuş Köyü - Yunuseli - Yeniceabat Köyü - Çukurca - Sukaypark (Çay & Dinlenme Molası)
    Çıkış Sukaypark - Çukurca - Yeniceabat Köyü - Yunuseli - Dereçavuş Köyü - Gündoğdu Köyü (Çay & Dinlenme Molası) Kurşunlu - Altıntaş - Güzelyalı - Mudanya (Dinlenme & SAhur Yemegi Evlere Dağılma ...)

Korupark

Gündoğdu Köyü

Kurşunlu

Mudanya ( Kusura Bakmayın Sadece Tek Fotograf Var Aynasızlar Yüzünden Çekmeyi Unuttum ...

Gezimize Katılan Tüm Arkdaşlara Teşekkür Ederim
    Katılamayan Arkadaşlar Neler Kaçırdıgını Bilmiyorlar ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:12 ----------

Alıntı a.kara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasaki benimde düşüncemde.Lakin Yeni kasası yolda. Ayrıca Allah korusun bir kaza durumunda insanı bitirecek bir ayı var yedek servisinde.Honda kullanıcısıyım,CBR 250 hoşuma gitmedi. Bindim,sürdüm tatmin edemedi.Ufak geldi. O yüzden hyosung u düşünüyorum yinede teşekkür ederim bunu paylaştığın için
    Hyosung Alacaksan Eger Tavsiyem 650 Almandır . Hem uzun Sure Kullanır Rahat Edersin ...
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim 1-2 ay sonra bursada olursam neden olmasin. Bilmiyordum bursada oldugunu. Bursada bildiginiz hyosg ustasi servisi varmi bu konuda yardim
    hyoların servisi elmas bahçelerde bey moto var ankara yolu üzerinden gökdereye ayrım var tam orda sağda aynı zamanda tvs bayisi birde demirtaşta var yalova yolunda sağda demirtaş tabelası var oradan giriliyordu galiba ama bey motoyu tavsiye ederim işçilikleri ve ilgileri çok iyi diğer yeri bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:22 ----------

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa Mt İftar Sonrası Gezi

Buluşma Yeri : Korupark Kipa Önü
    Buluşma Saati : 21:30 - Gezi Sonu Evler Dagılma : 03:50
    Gezilen Ve Geçilen Yerler : Çıkış Korupark - Emek - Geçit - Nilüfer Köyü - Dereçavuş Köyü - Yunuseli - Yeniceabat Köyü - Çukurca - Sukaypark (Çay & Dinlenme Molası)
    Çıkış Sukaypark - Çukurca - Yeniceabat Köyü - Yunuseli - Dereçavuş Köyü - Gündoğdu Köyü (Çay & Dinlenme Molası) Kurşunlu - Altıntaş - Güzelyalı - Mudanya (Dinlenme & SAhur Yemegi Evlere Dağılma ...)

Korupark

http://img687.imageshack.us/img687/3...0812214848.jpg
    http://img401.imageshack.us/img401/1...0812214959.jpg

Gündoğdu Köyü

http://img717.imageshack.us/img717/9...0813003132.jpg
    http://img338.imageshack.us/img338/3...0813003224.jpg
    http://img507.imageshack.us/img507/5...0813003300.jpg
    http://img507.imageshack.us/img507/4...0813003341.jpg
    http://img404.imageshack.us/img404/9...0813003635.jpg
    http://img651.imageshack.us/img651/1...0813005449.jpg
    http://img254.imageshack.us/img254/2...0813005558.jpg
    http://img442.imageshack.us/img442/6...0813005640.jpg
    http://img152.imageshack.us/img152/5...0813005718.jpg

Kurşunlu

http://img705.imageshack.us/img705/2...0813014831.jpg
    http://img100.imageshack.us/img100/8...0813014853.jpg

Mudanya ( Kusura Bakmayın Sadece Tek Fotograf Var Aynasızlar Yüzünden Çekmeyi Unuttum ...

http://img837.imageshack.us/img837/4...0813033822.jpg

Gezimize Katılan Tüm Arkdaşlara Teşekkür Ederim
    Katılamayan Arkadaşlar Neler Kaçırdıgını Bilmiyorlar ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:12 ----------

Hyosung Alacaksan Eger Tavsiyem 650 Almandır . Hem uzun Sure Kullanır Rahat Edersin ...
    gezi süperdi herkese teşekkürler bu arada bizden sonra ne oldu biz baya yavaş gittik belki gelirler arkamızdan diye ama gelen olmadı

Motosikleti
    Kymco CK125 / honda cbf 150
    Benim daha önceden planlanmış bir iftar programım olduğu için bu geziye de katılamadım :(

Ercan bey ve Seçkin Bey her ikiniz için de gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin. elimizden birşey gelmez sizin acınızı gönlümüzde hissetmekten başka. keşke yardımcı olabilsek...
    ikinize de baş sağlığı diliyorum Allah cennetinde kavuştursun sizi onlara inşallah...

---------- Post added at 04:49 ---------- Previous post was at 04:39 ----------

Bu arada n_Tuncak hanım
    Sanırım arkanızda artçının kucağında çocuk var gibi yanlış görmüyorsam. Belki kısa mesafe gitmişsinizdir bilemiyorum ama gene de Aman diyeyim...
    Daha önce motordan düşüp sürüklendiniz mi bilmiyorum ama ben sürüklendim ve bir daha arkama korumasız kimseyi almak istemiyorum çok ısrar olmazsa. çünkü ben ful koruma ile düşük bir hızdasürüklenmeme rağmen ciddi yara aldım. Gene de şanslıydım, arkamdan gelenler bana çarpmadan durabildi...
    Korumasız hem de çocuk, büyük konuşmayayım ama ben asla buna cesaret edemem heralde...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Ulen Zeko o kocaman şeyle çektiğin fotolar niye hep bulanık çıkmış

Güzel gezdik, katılan herkese teşekkürler.

Kurşunlu'da karşılaştığımız Sedici 'ye de selamlar.

Nevin hocanın artçısı olan bayan benim eşim,kucağındaki de oğlum.Fotolardan da anlaşılacağı üzere tüm gezi boyunca benim artçımdılar. Mudanya'dayken acilen iş gereği ayrılmak zorunda kaldığımdan kısa mesafede Nevin hocama emanet ettim. Buradan da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
    sedici ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    ZS 150-19
    arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim ve bir başka geziye birlikte katılmayı umut ediyorum. gerçi bu tarz gezilerde motorsiklet ayrımı yapıyor musunuz bilmiyorum ama bende Chopper / Cruiser tarzı ZEALSUN var umarım problem olmaz ))
    [B]Yaşam Düşlerde Saklıdır...![/B]

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı burak1644 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba, aranızda yeniyim ve bir başka geziye birlikte katılmayı umut ediyorum. gerçi bu tarz gezilerde motorsiklet ayrımı yapıyor musunuz bilmiyorum ama bende Chopper / Cruiser tarzı ZEALSUN var umarım problem olmaz ))
    Dostum Hoş Geldin Fotograflara Dikkat Ettinmi Bilmem Ama Her Motordan Bir Tane Yani Bizde Motor Ayrımı Yok İster 50 cc isterde 1000 cc olsun Her Motosiklet Kabulumuzdur...

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulen Zeko o kocaman şeyle çektiğin fotolar niye hep bulanık çıkmış

Güzel gezdik, katılan herkese teşekkürler.

Kurşunlu'da karşılaştığımız Sedici 'ye de selamlar.

Nevin hocanın artçısı olan bayan benim eşim,kucağındaki de oğlum.Fotolardan da anlaşılacağı üzere tüm gezi boyunca benim artçımdılar. Mudanya'dayken acilen iş gereği ayrılmak zorunda kaldığımdan kısa mesafede Nevin hocama emanet ettim. Buradan da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
    Wallah Gece Cekimi Berbat Ama Gündüz Cekimi Mukemmel Ne Yapalım Elimizde Olanla İdare Edecez ...
    n_tuncak bunu beğendi.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    allahim ya fotograflara bak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyoların servisi elmas bahçelerde bey moto var ankara yolu üzerinden gökdereye ayrım var tam orda sağda aynı zamanda tvs bayisi birde demirtaşta var yalova yolunda sağda demirtaş tabelası var oradan giriliyordu galiba ama bey motoyu tavsiye ederim işçilikleri ve ilgileri çok iyi diğer yeri bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:22 ----------

gezi süperdi herkese teşekkürler bu arada bizden sonra ne oldu biz baya yavaş gittik belki gelirler arkamızdan diye ama gelen olmadı
    İlk motorumu alicam alirken işallah yardim ederler netten tam adresi iletişim bilgilerine ulaşip hemen aricam çok çok sagolun.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    İftardan sonra Seçkin arkadaşa baş sağlığına gidicem. Gelmek isteyen olursa 5549073383 ten bana ulaşabilir, yada buradan irtibata geçebiliriz. Merkez biryerde buluşuruz.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 SDMA
    ercan kardeşımız başın sagolsun :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

ercan abı ve seçkin abı başınz sagolsun allah mekanlarını cennet eder inşallah

Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allahim ya fotograflara bak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

İlk motorumu alicam alirken işallah yardim ederler netten tam adresi iletişim bilgilerine ulaşip hemen aricam çok çok sagolun.
    0224 272 04 06 bey motonun teli adreside bu ELMASBAHÇELER MAH. ANKARA ASFALTI NO:66 YILDIRIM(kopyala yapıştır yaptım başka yerden o yüzden büyük harf kusura bakmayın) metronun ankara yoluna yukarıdan köprüyle bağlandığı yerde diyebiliriz izmir tarafından gelince sağda kalıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum Hoş Geldin Fotograflara Dikkat Ettinmi Bilmem Ama Her Motordan Bir Tane Yani Bizde Motor Ayrımı Yok İster 50 cc isterde 1000 cc olsun Her Motosiklet Kabulumuzdur...

Wallah Gece Cekimi Berbat Ama Gündüz Cekimi Mukemmel Ne Yapalım Elimizde Olanla İdare Edecez ...
    abi biz gittikten sonra ne oldu bıraktılar mı

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    çok sagolun teşekkürler

oguz1327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2001 honda cbr 600f4i
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi biz gittikten sonra ne oldu bıraktılar mı
    sıkıntı yok. sizlerden onbes dakka sonra bizde yola ciktik.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    benim no vardır sende abi birlikte gidelim ercana da uğrarız başka gelen var mı baş sağlığına gelmek isteyen arkadaşlar?
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    Ziyaret için 9:30 da kent meydanı önünde buluşuyoruz. İyi günde kötü günde beraberlik için MT ailesi yanında olmak gerekir diye düşündüm.
    özcan1980 bunu beğendi.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Ercan abi ve seçkin abi başınız sagolsun ...Mekanları cennet olur inşallah.

Gezi çok güzel geçmiş resimlerden gözüktüğüne göre ama gelemedim malesef yıllık iznim bitti ve pazartesi sabahı iş oldugu için geç yatmak istemedim bu hafta 8-4 üm başsağlığına gelemicem ne yazıkki ama gönlüm orada. bu arada bir arkadaş daha katılmak istiyor gruba amcamınoğlu vermiş numaramı cbr125i varmış ..inş. birgün onuda getircez gemlikten henüz tanışamadık daha en kısa zamanda görüşmek üzere.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    CBR 250 R
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Merhaba MT , sizden biraz uzak kaldık bundan sonrada uzak kalacağız gibi gözüküyor 1-2 yıl civarı ama uygun olursa arabayla katılırız gezilere. molalarda kasklarınızı arabaya koyarsınız,mangalı tüpü biz taşırız. geçen hafta aracımla ciddi bir kaza yaptık. araç şuan pert olmuş durumda.bende motoru satıp,üstüne para ekleyip araba almayı düşünüyorum. Bu yüzden siyah demir atım satılıktır. Yarın sahibinden de yayınlanır ilan. fiyat olarak 8.800 yazdım. motoru biliyorsunuz , isteyen arkadaşlarınız var ise temiz motor yabancıya gitmesin.sağlıcakla kalın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

[IMG=http://img7.imageshack.us/img7/6378/74543072.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

bu bizim araç,içinden hanımla neredeyse hasar almadan çıktık. o günden sonra mucizelere inanır oldum.sizde araç kullanırken dikkatli olun. özellikle cep telefonuyla konuşmayın. benim telefon çaldı böyle oldu. Kemerlerinizide takmayı unutmayın.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    Murat çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Nedir bugünlerde aldığımız kötü haberler. Yangede ve sende birşey olmaması sevindirici.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Geçmiş olsun Murat, arabayı görünce için ürperdi size bişey olmaması sevindirici.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler