hepinize afiyet olsun allah kabul etsin. Bende bu sayfayi yeni gördüm aranizda yeniyim. Motorum yok ama 2teker sevdalisiyim ben önce ehliyet almayi seçtim tabiki ehliyet motor kullanmiyor. Kurs ve sinav dahil 4 günlük bir sürüş teçrübem var
bi dostumun 1 ay önce motor alip gelmesi sonucu kararimi verdim ve 2.400tl gibi bi birikim yaptim hys rt 125 le başlamak hatta bitirmek istiyorum...
Yeri deyilse sizlerden af diliyerek kendimi tanitmak isterim. Bursa inegöllüyüm. 25 yaşindayim. 1.68cm boy 55kg fiziksel boyutlarim. Gazi üni. Mobilya ve dekorasyon ögretmenligi bölümünden bi aksilik olmazsa 1ay sonra mezun olucam.
Kendi arabam var ve uzun yol tecrübesine gece gündüz karda yagmurda sahibim.
3 senedir prof anlamda ekipmanla ve lisansla dag bisikleti kullaniyorum uzun şehirler arasi turlarda yaptim 3-5 bin yol yapmişimdir en az 450km 4günlük turum oldu en çok.
Cros endo tipi motorlar hoşuma gidiyor ve hiz degil eve saglam dönmek önemli benim icin.
Ramzey 200 ve hys rt125 modellerini inceledim ve hoşuma giden tipler bunlar.
Cros yapmayi düşünmüyorum bursa izmir uzun yol bukadar ve günlük cevrede 10km gibi gezmek amaçli motor alicam.
Sizlerle tanişmak bu konuda yardimlaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. 4 gün sonra gelicem inegöle o zaman bakip karar verip ala bilirim, bütcem ve beyendigim motor tipi bunlar marka model önerisi deyil. Şimdilik en büyük sikintim motordan anliyan biri motor almadan önce danişabilecegim bu konuda iletişime gecersenız mutlu olurum. Aranizda olmak beni mutlu ediyor ve yardimlariniz için şimdiden teşekkürler...