Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı delibursali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ihsaniye tarafında oturuyorum, zaten ehliyet olmadan alırsam akşamları ara sokaklarda gezip birazcık işi pişirmeyi planlıyorum.. o dediğiniz cezaların falan hepsinden haberim var ama sabırsızım işte bakalım şu bayramı atlatalım daha sonra önümüzü görücez, hem biraz daha para biriktirmiş olurum ekipman için de zorlanmam..
    bende aynı durumdaydım ama bekledim ilk ehliyeti aldım sonra ekipmanları aldım en sonda motoru aldım cumartesi gecesi hariç ara sokaklarda olur malum pazar tatil diye bütün millet dışarıda ve alkol oranıda yüksek olunca tehlikeler artıyor dozajı kaçıranlar caddelerde çevirme var diye ara sokaklara dalıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saolun arkadaşlar. Başımız saolsun Allah rahmet eylesin ölen arkadaşımıza :(

Hocam orda ben hatalıydım haklı olarak yazdılar cezayı gittim paşa paşa ödedim cezamı (gemlik meydanında yanlayarak döndükten sonra yanlayarak park etmiştim ) ama bunda gerçekten iyi polis amcalar olduklarından yazdılar...

Bu pazar iftar sonrası yani 21:30 da korupark da buluşuyor muyuz?
    12.08.2012 09:30 Korupark iftar sonrası gezisi.
    1- Gökhanscbr
    2-BlueZekeriya
    3-Nevinhoca
    4-M.balibey

Ne tarafa gideceğimize orada karar verilebilir...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Gökhanscbr
    2-BlueZekeriya
    3-Nevinhoca
    4-M.balibey

Ne tarafa gideceğimize orada karar verilebilir...
    koruparkın ne tarafında buluşucaz tam olarak

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Kipanin onunde bulusulur genelde ama...
    16 BH 631

ben de gelirim

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. Umarım yakın zamanda tanışma fırsatı buluruz.

Pazar günü belki kaçıp gelebilirim Gökhanım. Özledim valla.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    [QUOTE=n_tuncak;2773738]12.08.2012 09:30 Korupark iftar sonrası gezisi.
    1- Gökhanscbr
    2-BlueZekeriya
    3-Nevinhoca
    4-M.balibey

5-dec16+1
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    hepinize afiyet olsun allah kabul etsin. Bende bu sayfayi yeni gördüm aranizda yeniyim. Motorum yok ama 2teker sevdalisiyim ben önce ehliyet almayi seçtim tabiki ehliyet motor kullanmiyor. Kurs ve sinav dahil 4 günlük bir sürüş teçrübem var bi dostumun 1 ay önce motor alip gelmesi sonucu kararimi verdim ve 2.400tl gibi bi birikim yaptim hys rt 125 le başlamak hatta bitirmek istiyorum...
    Yeri deyilse sizlerden af diliyerek kendimi tanitmak isterim. Bursa inegöllüyüm. 25 yaşindayim. 1.68cm boy 55kg fiziksel boyutlarim. Gazi üni. Mobilya ve dekorasyon ögretmenligi bölümünden bi aksilik olmazsa 1ay sonra mezun olucam.
    Kendi arabam var ve uzun yol tecrübesine gece gündüz karda yagmurda sahibim.
    3 senedir prof anlamda ekipmanla ve lisansla dag bisikleti kullaniyorum uzun şehirler arasi turlarda yaptim 3-5 bin yol yapmişimdir en az 450km 4günlük turum oldu en çok.
    Cros endo tipi motorlar hoşuma gidiyor ve hiz degil eve saglam dönmek önemli benim icin.
    Ramzey 200 ve hys rt125 modellerini inceledim ve hoşuma giden tipler bunlar.
    Cros yapmayi düşünmüyorum bursa izmir uzun yol bukadar ve günlük cevrede 10km gibi gezmek amaçli motor alicam.
    Sizlerle tanişmak bu konuda yardimlaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. 4 gün sonra gelicem inegöle o zaman bakip karar verip ala bilirim, bütcem ve beyendigim motor tipi bunlar marka model önerisi deyil. Şimdilik en büyük sikintim motordan anliyan biri motor almadan önce danişabilecegim bu konuda iletişime gecersenız mutlu olurum. Aranizda olmak beni mutlu ediyor ve yardimlariniz için şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    [QUOTE=DEC16;2774700]
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Gökhanscbr
    2-BlueZekeriya
    3-Nevinhoca
    4-M.balibey

5-dec16+1
    ben motor arızası yüzünden katılamıyorum aranıza
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize afiyet olsun allah kabul etsin. Bende bu sayfayi yeni gördüm aranizda yeniyim. Motorum yok ama 2teker sevdalisiyim ben önce ehliyet almayi seçtim tabiki ehliyet motor kullanmiyor. Kurs ve sinav dahil 4 günlük bir sürüş teçrübem var bi dostumun 1 ay önce motor alip gelmesi sonucu kararimi verdim ve 2.400tl gibi bi birikim yaptim hys rt 125 le başlamak hatta bitirmek istiyorum...
    Yeri deyilse sizlerden af diliyerek kendimi tanitmak isterim. Bursa inegöllüyüm. 25 yaşindayim. 1.68cm boy 55kg fiziksel boyutlarim. Gazi üni. Mobilya ve dekorasyon ögretmenligi bölümünden bi aksilik olmazsa 1ay sonra mezun olucam.
    Kendi arabam var ve uzun yol tecrübesine gece gündüz karda yagmurda sahibim.
    3 senedir prof anlamda ekipmanla ve lisansla dag bisikleti kullaniyorum uzun şehirler arasi turlarda yaptim 3-5 bin yol yapmişimdir en az 450km 4günlük turum oldu en çok.
    Cros endo tipi motorlar hoşuma gidiyor ve hiz degil eve saglam dönmek önemli benim icin.
    Ramzey 200 ve hys rt125 modellerini inceledim ve hoşuma giden tipler bunlar.
    Cros yapmayi düşünmüyorum bursa izmir uzun yol bukadar ve günlük cevrede 10km gibi gezmek amaçli motor alicam.
    Sizlerle tanişmak bu konuda yardimlaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. 4 gün sonra gelicem inegöle o zaman bakip karar verip ala bilirim, bütcem ve beyendigim motor tipi bunlar marka model önerisi deyil. Şimdilik en büyük sikintim motordan anliyan biri motor almadan önce danişabilecegim bu konuda iletişime gecersenız mutlu olurum. Aranizda olmak beni mutlu ediyor ve yardimlariniz için şimdiden teşekkürler...
    Öncelikle Aramıza Hoş geldin Eski Crosscu olarak 2 side güzel makine 2 sinide tavsiye ederim ama en önemlisi full koruma ile cross ve enduro sürmen korumalarını aldıktan sonra makine alman olur cünkü cross enduro diger motorsikletlerden farklı yol sınırı senle sınırlı tabi düşmende diger motorlara göre daha cok hasar alabiliyorsun onun için önce koruma ekipmanları sonra motor tavsiyem

[QUOTE=DEC16;2774761]
    Alıntı DEC16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Len sensiz olurmu hayırdır büyük bir sorun degildir ihşallah şimdiden geçmiş olsun görüşürüz .....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    [QUOTE=blue_dolunay;2774795]Öncelikle Aramıza Hoş geldin Eski Crosscu olarak 2 side güzel makine 2 sinide tavsiye ederim ama en önemlisi full koruma ile cross ve enduro sürmen korumalarını aldıktan sonra makine alman olur cünkü cross enduro diger motorsikletlerden farklı yol sınırı senle sınırlı tabi düşmende diger motorlara göre daha cok hasar alabiliyorsun onun için önce koruma ekipmanları sonra motor tavsiyem

Len sensiz olurmu hayırdır büyük bir sorun degildir ihşallah şimdiden geçmiş olsun görüşürüz .....
    Korumadan kastiniz koruma demirleri degil heralde. Kask eldiven ve fosforlu tsort ile mahalle arasinda 1 ay falan tecrüre etmeyi düşünüyorum. Kiştan önceki pilanimda ise ileri sürüş egitimi hondada var galiba, kask mont, pantolon ve bele dize koruma amacli kullanilan güvenlik araclarindan almak. Çok teşekkür ederim cvbiniz için. Sizin öneriniz ne şekilde benim icin yüksek güvenlik önemli ilk etapta 2.elde alabilirim mont vs. Sizin marka model ve olmazsa olmaz dedikleriniz neler

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hoşgeldin Hamza kardeş. Öncelikle seçtiğin sınıftan dolayı kanım ısındı şimdi bak Bize biraz daha cross enduro lazım ki rotaları çeşitlendirelim Öncelikle umarım ilk göz ağrın seni tatmin eder. İki motoruda ben çok araştırdım ama ramzey daha ön planda benim için. O paraya temiz ramzeyler bulabilirsin. Hiç olmadı komple bakım yaptırırsın aldığına zamanla ama her türlü işini görür. Dolunayında dediğine göre korumalar olmadan bu işe başlama. Yahut en azından bi kask bi mont al asfaltta takıl bi süre benim yaptığım gibi Yoksa yine benim yaptığım gibi taşlara ayaklarını çok vurup ağlanırsın motoru yatırdığında dizlerin falan çok zorlanır. Düşme korkusuyla aptalca pozisyonlara sokup kaçınılamz olarak düşersinde. Onun için öncelikle asfaltta takıl bütçeni toparlayıp çizme ve pantolunuda alana kadar. Ayrıca öyle günlük 10 km falan diyosun ya . Yalan o Üstünden inmek istemeyeceksin

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    çok teşekkürler evet saglamlik atiklik dayaniklilik parcaydi tamirdi acisindan ramzey cros sinifinda orta diregin kirali olarak bahsedilebilir ama ilk motorum daha çok ayagim yere basmasi görsel olarak bişeyler sunmasi acisindan rt 125 daha ön planda saticisiylada anlaştim gibi ama motoru görmedim ölü ve kazali cikmazsa. Ailemden biraz tepki aldigim için güvenlik önlemlerimi üst seviyelerde tutacagima emin olabilirsiniz. Kask eldiven ilk aldigim günden itibaren yanimda olucak. Bu sicak yaklaşiminiz için çok sag olun beni düşünmenizde beni onurlandiriyor sorularim sohbetim dogru yerde. Günlük 10kmye gelince haklisiniz bisiklete binince 25kmden aşagi eve girmem

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza... Bu pazar için sadece 5 kişi miyiz? Erkan da geliyor msj attı şimdi... Hadi bi toparlanın yaw hocam sabah 09:30 da iftardan sonra zor olur buluşmak yaw

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

hamza şimdiden hayırlı olsun dostum motor alınca 50km olur o en az

+1 ben miyim? anlamadım orayı katılmak için ne yapıyoruz? ama kesin gelicem.

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Theıt +1 artçılı demek sanırım bende hiç kullanmadım ama :D öledir herhalde Bende bi aksilik olmaz ise katılıcam +1 cengiz ile :D Hamzacım nedemek doğru yerdesin yol gösterebiliyor yada yol soruluyorsa ne mutlu bize ;)Bisikletle 25 se motorla 50 orası kesin :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Şöyle bi gezsem diyorum şimdi bakacağa doğru. Gelen çıkar mı aranızdan

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Esen olursa 0 536 450 81 89 teker döner ercan kaçar bihterler ağlar. )

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    çarşamba günü inegöldeyim bi aksilik olmaz mt üyeleri için otomobilimle iftar yemegine katilabilirim motoru olmayan arkadaşlarla bursadan alip o zaman +4 olabilir varmi bi organizasyon carsamba perşembe

Motosikleti
    yamaha ybr 125 SDMA
    yarın akşam bnde gelebılırım detaylı bılgı lutfen

Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Theıt +1 artçılı demek sanırım bende hiç kullanmadım ama :D öledir herhalde Bende bi aksilik olmaz ise katılıcam +1 cengiz ile :D Hamzacım nedemek doğru yerdesin yol gösterebiliyor yada yol soruluyorsa ne mutlu bize ;)Bisikletle 25 se motorla 50 orası kesin :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Şöyle bi gezsem diyorum şimdi bakacağa doğru. Gelen çıkar mı aranızdan

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Esen olursa 0 536 450 81 89 teker döner ercan kaçar bihterler ağlar. )
    ne zaman abi ben gelebilirim bu akşam mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

ah abi beni almadan gittin motosiklet kullanıyorsun diyede arıyamıyorum kaldım evde
    Ahmanamra bunu beğendi.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    [QUOTE=DEC16;2774761]
    Aah be kardeşim atıcanmı satıcanmı....

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

[QUOTE=hamzasimsek;2774933]
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B]Öncelikle Aramıza Hoş geldin Eski Crosscu olarak 2 side güzel makine 2 sinide tavsiye ederim ama en önemlisi full koruma ile cross ve enduro sürmen korumalarını aldıktan sonra makine alman olur cünkü cross enduro diger motorsikletlerden farklı yol sınırı senle sınırlı tabi düşmende diger motorlara göre daha cok hasar alabiliyorsun onun için önce koruma ekipmanları sonra motor tavsiyem [/

Korumadan kastiniz koruma demirleri degil heralde. Kask eldiven ve fosforlu tsort ile mahalle arasinda 1 ay falan tecrüre etmeyi düşünüyorum. Kiştan önceki pilanimda ise ileri sürüş egitimi hondada var galiba, kask mont, pantolon ve bele dize koruma amacli kullanilan güvenlik araclarindan almak. Çok teşekkür ederim cvbiniz için. Sizin öneriniz ne şekilde benim icin yüksek güvenlik önemli ilk etapta 2.elde alabilirim mont vs. Sizin marka model ve olmazsa olmaz dedikleriniz neler
    Öncelikle aaramıza hoş geldin. Bursa'da ileri sürüş teknikleri veren yer var. Bırak hondayı falan. Art Akademi' den Hasan Çetiner hocam var. İşin ehli. Faceden ekleyip irtibata geçebilirsin
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler