Aramıza hoşgeldin dostum hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın Sen O motorcu iboya tekrar git CBR'cı Gökhan'ın selamı var de tekrar ilgilensinler seninle
---------- Post added at 07:17 ---------- Previous post was at 06:56 ----------
Geçtiğimiz pazar günü köyden gelirken Odunluk lambaları ile Orhaneli Beşevler kavşağı arasında Polis Amcalar tarafından durduruldum her zamanki gibi... Fakat hız kurallarına uyduğum ve yasa dışı bişey yapmadığım için rahattım... önce ehliyet ruhsat kontrolü yaptı amcalar, tüm evraklar tamam, hız yok, problemde yok... baktı bişey bulamayacak ceza yazmadan göndermeyelim ayıp olmasın diye ''motoru çalıştır gaz ver'' dedi. 4000 devire kadar çıkardım ''tamam'' dedi ve arabaya doğru ilerlemeye başladı... Tabi arkasından da ben.
SONUÇ;
Ve sonrasında biraz yüksek sesle ''şimdiye kadar 4 kez radara girdim hepsinde 300er lira ödedim hiç de problem yaratmadım ama bundan sonra hiç bir çevirmede durmayacağım haberiniz olsun'' dedim. O da ''arabayla yapışırım arkandan'' dedi. ''iki araba arasından iki tekere kalkıp geçebilirsen arabayla gelir yakalarsın'' dedim... hafif yanlama bol bağırtmayla kalktım uzata uzata ayrıldım yanlarından bir ceza da buna yazın Polis Amcalarım
Ve yeni K.ATATÜRK imzası ve karbon desenli led sinyallerim...
---------- Post added at 07:22 ---------- Previous post was at 07:17 ----------
AHHH Birazcık daha cc'm yüksek olsa AHHHHHHH