Bozuk olmasa da virajlı ve dar bir yol.
Hayırlı olsun,artık çalışmalarınızdan örnekleri görürüz.
29 ekim pazar günümü demek istediniz.
Aslın da sefleğin dediği gibi bayramın son günü çarşamba hem bayramlaşma için de uygundur
Bozuk olmasa da virajlı ve dar bir yol.
Hayırlı olsun,artık çalışmalarınızdan örnekleri görürüz.
29 ekim pazar günümü demek istediniz.
Aslın da sefleğin dediği gibi bayramın son günü çarşamba hem bayramlaşma için de uygundur
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
nehe kardeş o yol kısaltmak yerıne yolunu uzatıcaktır emın ol.manzara güzel fakat yol çok virajlı aynı zamnada tehlıkelıdır.
eğer tek başına ve tek motor olacaksan tavsiyemnormal yolu kullanarak bursaya gel çevre yoluna gir mudanya ayrımımndan çık ve mudanya - trılye tarafına git.
cem abı ne hat kursu yawww ben normal şekılde yazamıyorum duz kağıda
belkıde dr olduğumdandır.
buluşma olayına gelince daha once de belirtmiştim 23-27-29 günleri nobetçiyim.
bence en uygunu bayramın 3. ve son günü olan 25 ekım çarşamba günü hepimiz için daha uygun olabılır.gercı o gunde mangal abimiz gelemez eş durumunda
1.ilkay
2 cem abı
3 orhan abi
4 mangal abi ??????(malum eş durumu)
5 levent abı
6 arda abı
7 emre
8 volkan
9
10 ...
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Yol dar iki şeritli gayet işlek bir yol.Bol viraj ve deniz manzarası hiç bitmiyor.kumsaz,kurşunlu,burgaz,mudanya oradan da trilyeye çıkıyor...Şimdi şöle bişey var.Mudanya-trilye arasındaki yol ile hemen hemen aynı bir yol gemlik mudanya arasındaki..Dar,virajlı az da olsa işlek...O yüsden şehir merkezine kadar girmene hiç gerek yok...Üstelik manzarası için değer ağaçların arasında 2-3saat sanırım sürer senin için güzel bir yolculuk olur ama yorulursun...Ne kadar tehlikeli olsa da şehir içi kadar deildir sanırım...
Bu arada Cem abi hallettim nöbetçi savcıya dilekçemi verdim..Çok çok teşekkür ederim.Allah senden razı olsun diyorum.Ama bana sadece bir numara verdiler bu numaradan takip edersiniz dediler...
AKIN FİDAN
Selamlar herkese
Abiler ne yazmışsınız yaa 45 dakkadır oku oku bitmedi bir haftadır
yazdıklarınız.
Havalar soğuyunca evde otur otur dilinize vede elinize vurdu galiba.
Bayramlaşma mevzusuna gelince ben 25 Ekim çarşamba 24 saat nöbetçiyim
Mangalın dediği gibi cumartesi yada pazar günü buluşma ayarlarsanız mutlaka katılırım. Epeydir görüşemedik bence iyi olurdu piknik gibi bişeyler.
İhtiyar abi yap şöyle bi organizasyonda görüşelim...
abicim sizler yapın ayarlayın bi tarih en uygun olanı
gelen gelir gelemeyen gelemez durum oyle gözukuyor galiba.
ben gelirsem emre gelemicek emre gelirse ben yalnızca cumartesi gelebilirim cem abı hafta sonu olmasın diyor mangal herhalukarda eşinden dolayı zaten gelemez diğerleri yok oyle yok boyle derken bir tek orhan abi herşeye uyuyor
nasıl oolcak nasıl bıtecek bu denklem nasıl cozulecek acaba
buyuklerımızden bır cozum beklıyoruz ama onlarda da ış yok
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Arkadaşlar bende bayramda şehir dışında olucam.Haftasonu olursa gelebilirim ancak....
cumartesi bir kere iş güç var,pazar yapalım bence.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ben çözümü buldum.
Bayramda müsait olanlar bayramlaşır,Hafta sonuna da 2. bir buluşma ile görüşülür.Fazla buluşma göz çıkarmaz değilmi.
29 ekim pazar günü bayram.
Pazar günü banada uyar.
ama katılım olurmu dersiniz?
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
seflek, fuser, kontgerilla, vurgun, İHTİYAR
ağır toplar uyumamış!
kaykayım, sana katılıyorum.
biz hele bi 25'inde bayramlaşalım da, doyamayan arkadaşlar bir de pazar günü buluşur, fena mı?
1ilk buluşma ve bayramlaşma 25.10.2006 çarşamba diyoruz o zaman.
kabul edenlerin çetelesini doktorum tutsun. okumuş adam ne de olsa!
tamam abi, sen bizim 25'indeki buluşmayı bozmadan pazar günkü buluşmaya gel. ama mangal gelemez pazar günleri. (bir de akşam 17:00'den sonra...)
işte budur yaaa. tertiplerimle ne kadar öğünsem az!
ihtiyar, esas yengen ve esas yengenden olma çocuklarımla gelicem. açık verme.
bir de, mutlaka çorba içicez, ona göre...
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Abi ben kimsenin buluşmasını bozmuyorum
sadece epeydir görüşemedik.
oturup iki laf ederiz dedim...
abilerim bana 2 tarihde uyuyor yani bizi iki tarihte de göreceksiniz.
yer ve saat bildirmeniz yeterli. pasta, börek konusunda çok hamarat olduğumu söylerler (elimiz boş gelmeyiz artık )
Vallahi çorba benim de burnum da tütüyor
Evvet 2 sinede gelirim
Olacak olacak
İşte plan bu
Pazarda doldu yokmu arttıran
Anlaşılan sizinle de bayramda görüşeceğiz.
Şimdi saatleri yeri ve tarzı belirleyebiliriz
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
İHTİYAR saat sabah 02:05
arkadaşlar, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
yolunuz açık olsun, kazasız belasız sürüşler!
İHTİYAR abim helal olsun sana bu buluşma olayında durdun durdun turnayı ....... vurdun yani he şöle 2 buluşma gelecek olan ikisinede gelir gelmekisteyende elinden geleni yapar .......... yeni slogan
GELENDE SAOLSUN GELMEYENDE
neyse inşallah katılım güsel olurda son sıcaklar ii geçer bizlerde eğleniriz .......
bence yer olarak şöle hareketli bi yerler olsun ne bilim bayramın 3.günü mesela MUDANYA'da mangal partisi sahilde ben çok ii bi yer biliyorum hatta gece yapalım biz bu mangal partisini............
PAZAR'da buluşunca bursada saklı bahçede fena değil güsel yer sonra oyun oynayabileceğimiz yerlerde olabilir tabi kahve kültürü olan arkadaşlarla olmayanlarda kız tavlası oynar ( CEM ABİM KESİN RESİMSİZ BİŞİLER TAŞLI OKEY FALAN YOKSA YAMULUR VALLA HACILIK KALMAZ ADAMCAZDA )
EVET BURSA MT'Lİ ABİLERİM ABLA'LARIM KARDEŞLERİM BENDEN TEKLİF ÖNEMLİ OLAN HERKESİN ORTAK NOKTASINI BULMAK HERKES BİŞİLER SÖLESİN BAKALIM
Volkan biz buluşalımda benim için yer önemli değil.Neresi denilirse ben uyarım,mudanya-gemlik-saklı bahçe-gizli mahsen-uludağ farketmez yani
Belli olmaz belki çarşamba buluşmasıda olur akşam olursa onada gelirim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hacı efendi, sen BALE kursuna gitmeyecekmiydin, nerden çıktı şimdi bu hüsn-ü hat.. İsmi çekici geldi zahir. Hüsn-ü yazıyor ya, erkekler hamamı zannetti
Doktorum, biz biliriz kimlerin eş durumundan APORT'TA durduğunu malum
Bu da resmin tamamı
Dikkat et çarpılmayasın
Allah kolaylık versin volkan, oyun dedin mi; seflek zeybek, freeman seksek, fuser uzun eşek, İhtiyar yağ satarım bal satarım ister sonra işin içinden çıkamazsın ona göre.
Zaten freeman ancak bu günden toplu müzakerelere başlarsa gelebilme şansı var, onun için bir an önce konuyu toplamak lazım
Allah kolaylık versin volkan, oyun dedin mi; seflek zeybek, freeman seksek, fuser uzun eşek, İhtiyar yağ satarım bal satarım ister sonra işin içinden çıkamazsın ona göre.
Zaten freeman ancak bu günden toplu müzakerelere başlarsa gelebilme şansı var, onun için bir an önce konuyu toplamak lazım
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
YAHU UNUTUYODUM VALLAHA
HERKESİN KANDİLİNİ KUTLAR KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM..........SAYGILAR......
Büyüklerimizin ve küçüklerimizin kandili mübarek olsun.Bütün dualarınız kabul olsun inşallah.Sevgiler.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)