Ben yeri bilmiyorum,tarif yada buluşma noktası mümkünse,bu arada kaza yapanlara Allah şifa versin...
Ben yeri bilmiyorum,tarif yada buluşma noktası mümkünse,bu arada kaza yapanlara Allah şifa versin...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar toplanma noktası olarak carrefour uygundur sanırım speed diye biryer var koçtaş kapısında orada buluşalım saat 19:30da yola çıkmak üzere hazır oluruz...
arkadaslar + beyaz_atlı aykut abı de gelıyor yerı tam olarak tarıf edermısınız Gemlikten gelicez
arkadaşlar aranıza katılmak için can atıyorum hasta olduğum gümüş gri bi f var bursada sahibide çok efendi ama bi şıkıştırın şunu ya azıcık ikram yapsın ta kırklareli nden gelcem acıyın bana yav nolur gerçi motorda kırpılcak gibi değil çok kusursuz ama napim bu kadarmçıkıyo 750tl eksiğim var. Aslında 2500 eksikti anca bu kadara silkinebildim. Yada BİRER LİRA ATSANIZ DA BENDE SİZDEN OLSAM valla sardım kafaya uyku bile kalmadı nerdesinizzzzz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
bu arda kazada bişey yoktur insallah arkadaşlara Allah sağlıö versin her duyduğumda ürperiyorum
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
iftardan sonra var mı bir plan iftara gelemem ama iftar sonrası varsa katılabilirim
Umarım eski sağlığına tez vakitte kavuşur kaza yapanlar. Kaskın önemini hala anlamıyorlar bu haberlere rağmen deli oluyorum ya. Sizlere iyi iftarlar arkadaşlar.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
muyat 26 ve eşide iftara dahil oluyormuş arkadaşlar
---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 12:58 ----------
iftardan sonra ya iftar yerinde yada mudanyada bi çay faslı olabilir mesela
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 14:02 ----------
arkadaşlar muhtemelen 13.08 de izmire doğru yol alacağım gelecek olan var mı?
abi Haşim Parlak sattı o motoru fazer aldı kendine o değildir, kim olduğu farketmez gerçi Allah acil şifa versin
Ninja
gemlikten gelecek arkadaşlar beni saat 18:30 gibi arayın gelip alayım sizi herhangi bir yerden yada salih abi biliyordur onunla irtibata geçin
haşim değil arkadaşlar dun akşam gemlikte çay içiyoduk... bu arada gemlikten 2 mehmet ve ben beraber gelicez ama diğer gelecek olanlarla haberleşemedik bitürlü beraber gidelim diye
ben nasıl gelicem mehmet, aykut abi gitti ilkgözağrım son gecesi garajımda vergi dairesini hallettik notere gittik sistem kapalıydı ayın son günü oldugu için,sabaha kaldı
Bu arada kaza yapan arkadaşlara Allah acil şifalar versin inş. eski sağlıklarına çok geçmeden kavusurlar ...
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
arkadaşlar bir türlü nasip olmadı Bursa MT ile tanışmak ben gene istanbula döndüm 10 günlüğüne bir iş için. iftara da katılamayacağım.
bu arada kaza haberini okudum hakkaten çok üzüldüm, keşke olmasa böyle üzücü hadiseler. Allah sabır kolaylık ve acil şifalar versin..
merhaba kaza yapanlar benim arkadaşlarım ikisindede kask yokmuş. sahurluk börek almaya çıkmışlar. karşı yönden gelen taksi müşterileri görünce refücden geçip arkadaşların önene çıkmış ve olan olmuş. kullanan kadir iyi durumda. yüzünde yaralar var. cem tophane devlet hastanesinde yoğun bakımda kafatası çatlamış. ama beyin kanaması falan yok çok şükür. beklemedeyiz acıkçası. sizlerde duanızı eksik etmeyin.
yok mehmet kardeş sen taa bizim memlekete gitmişsin yaw sen carrefoura gel ordan ben götürürüm yarın 19:30 da yola çıkılacak ona göre geç kalmayın aga
haberleşiriz aga 20 km fln bi 0 fazla söylemişin
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)