yaş 19, iş yok öğrenciyim.
Hoş geldiniz . Gezilerde görüşmek dileğiyle.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
yeni katılan dostlar hoşgeldiniz en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...
selam arkadaşlar,satılık ybr 125 motor,çok yakın bir arkadaşımın motoru,2007 model 27300 kmde,kırmızı,boyası kazası yok,çok temiz bir motor,fiyatı.2700 tl.
iletişim tel nosu:5363267824 yani ben
herkeze kazasız sürüşler dilerim.
FAZER 600 S 2
KARA PANTER.
misafir perverliğinizden dolayı ben size teşekkürlerimi sunuyorum hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
hocam misafir sizler olunca yeme içme konusunda sıkıntı olmaz sonuçta biz mt ailesiyiz :D kapımız mt ailesine sürekli açık :D
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
Motomaxdan kushitani deri mont alacagim. İkinci urun de %50 indirim varmis. Motomaxdan yuklu alisveris yapacak varsa haberim olsun
16 BH 631
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz cengiz kardeşim bugün kumlaya gittinmi arkamdan gelen activa ve cbf 150 vardı tanıyamadım bir türlü.. ) birde kumladaki motor tamircisinin önünde ki cbr250 sahibide burada sanırım ama baktım baktım tanıyamadım hiç kimseyi bir türlü
Bu arada siz siz olun rüzgarlı havalarda kaskı depo üzerine koymayın resim cekiliyoruz diye koyduk kaskı 200 metre ucurumun denize 0 yerinde bulduk:( karacaali mezarlıgının oradaki uçurumdan uçtu direk aşağı ) sagolsun denizde bir tekne vardı arkasındaki botla birlikte 1,5 saat ugrastıktan sonra kaskı bulabildik cam vizoru hariç herseyi sağlam maşallah )
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
geçmiş olsun yaa kask iyi bir kasktı heralde size 1,5 saat naz yapıp peşinden koşturtduğuna göre :DD
Bende de shoei nin kenan modeli var, gözüm gibi bakıyorum, zaten baya aradım çok zor buldum bu modeli... kaybetmemek ve çaldırmamak için gözüm gibi bakıyorum kaybedersem bir daha bulamayabilirim. bundan sonra senn dediğin gibi uçurum kenarlarına falan salmam kaskımı başı boş :D
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
kardeş sana da geçmiş olsun kask çalan duymuştum ama mont ilk defa duyuyorum... insanlar herşeyi çalmaya başladı günümüzde heralde.
Eskilerden kimler varmış bir bakayım dedim
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Sıcaaaaaaak. Yanıyoruz. Allah niyetli olanlara sabır ve dayanma gücü versin
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
OO Erdem hala kapı gibi buralardayım,büyük grupları;alkol ortamlarından ve onlara uymak zorunda kalmaktan dolayı sevmediğim için sürekli değişken genelde düzineyi geçmeyen özgür site elemanlarıyla,gezilerimiz,toplantılarımız bangır bangır devam ediyor.Antalya'dan kopup Temiz Bursa havası almaya gelicem dersen buralardayız kardeş bekleriz...
Davut Emre arayamadım ama umarım motosikletinin son arzısanı tertemiz hallaetmişsindir..
Gökhan sürekli gezilere gelen elemanların siteyle,internetle işi olmadığından buralar ve gezi planlamaları cılız görünüyor,onları azıcık buralara,gereksiz sanal aleme yönlendirmek lazım...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Nevin Hocam merhaba.. Yaklaşık 2 senedir Denizli' deyim. İş icabı buralardayım işte.. Bir de evlendim Neredeyse 1 sene olacak
Sakin sakin buralarda takılıyoruz.. Motosikleti getirmedim ama, Antalya' ya gittiğimizde orada daha bir zevkli oluyor. Zaten iş-güç derken burada pek vakit de kalmıyor
Zeko, Enes bir de siz burdasınız galiba..
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Erdem özlettin kendini valla ne yapalım her zamanki gibi devam ihşallah seneye o taraftayım :D
sonra görüşürz
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
hocam sanal ortamda toplamak zor biraz gibi geliyor biraz daha zor birşey yapalım önümüzdeki haftaya bir gün belirleyip iftar yapalım çarşamba demirci köy üzerindeki çatalçam alabalık tesislerinde olabilir mesela... Öneri ve görüşleri bekliyorum arkadaşlar.
Sen evlendin,bende motordan korkan araba mayyağı bir çocuk yaptım hayırlısıyla.Eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum(Umarım motordan korkmuyordur
Gökhan özcan ında dediği gibi söylediğin yer ve zaman çok uygun,Heralde Carrefour da buluşulur.Saatide ona göre belirlersen bizim gezmekten sanala gelmeye üşenen mt elemanları 2 teker çok daha hızlı toplantı yerlerinde olurlar gibi geliyor...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Evet arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar 20 gündür serviste yatan motorum çok şükür aldım. Yakın zamanda bir iftar olur ise müsait isek geliriz inşallah görüşmek dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)