yarın mudanya toplantısına bende katılmak isterim
dostum hoşgeliyon Valla öyle yerler pek bilmem ama bursaya geliyosan bırak alışverişi çıkın uludağa yapın sucuk ekmek gezin tozun önce sonra akşam serinliğinde çarşı pazar gezersiniz . Meridyen diye bi yer var heykelde iskenderi sor hemen arkasında . sönmez iş sarayının arkası . tek bildiğim ora benim .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
kısmet olursa 20 de koruparktayım....çay yerini ayarlamak yine sana düşüyor Gökhan ))
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
dün gece için herkese teşekkürler arkadaşlar güzel muhabbet oldu iftar işini 2 hafta sonrasına ayarlamaya çalışacağım şimdiden bildireyim
bu ptt kargo çalışanlarının geri zekalılıkları yüzünden gelemedim evin önünden geçtiler bağırdım gazlayı gttiler sonra şubeyi aradım iş çıkışı bırakırız dediler 8 gibi tamam bekliorum dedim bugün oldu hala yok gelemediğim için özür dilerim
Ercan güzel ve serin bir gezi olmuş kardeşim tekerlerinize sağlık
M.balibey kısmet artık bir dahaki sefere dostum
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
hemde ne serin bi gezi bir dahakine daha planlı bişiler yapıp hepbirlikte gideriz gökhanım yaz bitmeden
inşallah kardeşim iftar düzenleyeceğiz 2 hafta sonra dostum
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Gerçektende dün gece çok neşeli dakilar geçirdik ve kahretmesin ki yine çok güldük(heralde en kalabalık anımızda 10-12 kişi kadardık)...Oğlumu mt ailesi elemanlarının çay bahçesi içerisinde peşinde koşturmaları sonucu en uzun gezilerimizden daha fazla yorgunluk belirtileri göstermelerinden,eşimin armutu maç koltuğuymuş gibi sahiplenip karşısında futbola dair bişey bulamayınca depresyona girmesinden,Kumyaka'da Davut Emrelerin yazlığının hoşsohbet balkonunda bize çay ikram eden ana-babasına"biz açız"deyip adrenalin yaptırmamzıdan,Zekeriyanın güvenliğini yaptığı sitenin biz geldikten sonra oldukça güvensiz görünüp sakinlerinin muhtemelen paniğe kapılmarına kadar her şey çok güzeldi.
Evet birde İftar gezisi yapılır doğrusu Ramazan boş geçmesin,yine çarşamba olsun,mekan dolsun,bu arada fotoğrafları bekliyoruz.[/I]
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Tüm MT ailesine ve islam alemine ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eder, huzurlu ve sükünet içerisinde bayrama ermenizi yüce Allah'tan niyaz ederim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Hayırlı Ramazanlar dilerim hepinize.
Arkadaşlar çarşamba günü yetişemedim sonra da geç oldu diye katılamadım. Nasip bir daha kine diyelim.
bu arada birşey sormak istiyorum.
ya arkadaşlar geçtiğimiz hafta içi uludağa çıkmıştım motorla tek kişi az bir yükle, ama paralı girişten sonra motorun verimi bir hayli düştü. sanki boğuluyor gibi gaz yemiyor. istop edince çalışmakta nazlanıyor. çekişten de düştü. Ama bursaya inince gene bir şey kalmadı. acaba ben motora tırmanış sırasında hararet mi yaptırdım? yoksa rakım çok yüksek olduğu için karbüratör yeterli oksijen alamadı mı anlamadım. bilen varsa bir açıklama beni çok mutlu eder.
birde cbf 150 de hararet göstergesi yok ya nasıl anlarım hararet yaptıracak olsam?
CBF 150de radyatör olmadığından hararet gibi birsey söz konusu olamaz. Hava soğutmalı motorlar düşük süratte fazla zorlamada şişme yapar. Uludağ yoluda bu yollardan biri. Fazla sürat yapamıyorsun ve tırmanışta zorlanıyor. Bu şişme olayını uludağa çıkan iki CFB li arkadaştan daha duymuştum. Hava değişimide etkendir tabi.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Valla benim motor bile uludağa çıkışta gişelerden sonra başlıyor saçmalamaya. güçten düşüyor hızlanamıyorsun vs. Hem küçük hacimli oluşu hemde oksijen yetersizliğinden dolayı bu olayı bir çok kişi yaşıyor.İşin komik tarafı benim motor iki kişi daha iyi çıkıyor
slmlar hepinize. yas 23 İnsaat mühendisiyim. Bayramdan sonra bursa ya şantiyeye çalışmaya geliyorum. İlk motorumu da orada almayı düşünüyorum hayırlısıyla. Gezilerde tanışırız inşallah görüşmek dileğiyle
selam yeni üye oldum neredeyse her gün sürüyorum. birlikte eğlencesine sürmek isteyen olursa haber verin, sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)