bir organizede biz yapalım her neredeyse murat kekilliyi bulup getirelim bir köprüden geçti gelin desin bir vaybe desin bir yar geliyor desin
ver bana düşlerimi desin o desinde ne derse desin ruhumuz bayram etsin offfffff .
bir organizede biz yapalım her neredeyse murat kekilliyi bulup getirelim bir köprüden geçti gelin desin bir vaybe desin bir yar geliyor desin
ver bana düşlerimi desin o desinde ne derse desin ruhumuz bayram etsin offfffff .
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
görüşlerimi sundum cvp verilmemesi içinde kapattığımı bildirdim zaten msjımda cvp verilecek birşeyde yok sanırım...
işlerim yolunda giderse cumartesi sakaryaya doğru gaz açarım bende ama anca cuma netleşir..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Sende iyi eğitim alamamışsın belli,ön yargısı olan insana saygı duymam.İsyanım ermeni olup olmadığını bilip bilmemenize değil;sırf şeklinden dolayı yazılmış bir mesajdı sizin kisi onun için cevap yazdım.Böyle bir mesajı başkası yazsa cevap bile yazmazdım ama bir öğretmenin yazması zoruma gitti doğrusu... Bazı arkadaşlarda kendilerine cevap verilmediği halde sazan gibi atlamış ki zaten bu bazı arkadaşlarda seviye aramam.Sırf öğretmensiniz diye herkes saygı duyacak fikirleriniz yanlışta olsa kimse cevap vermeyecek ne ala memleket.Pozisyonundan dolayı saygı görmeye alışık insanlar kişiliklerinin saygı gördüğünü sanarlar(az biraz görüyorlardır)Ondan sonra biri ters çıkınca eğitimsizlikle suçlarlar.Mesleğinle ilgili yorum yapıp yapmamam beni ilgilendirir.Çürümüş eğitim sistemi içinde debelenmeye devam edin.
Murat112 avatardaki yamaha 10 plaka mi, eger oyleyse karsilastik sanirim
Ninja
Arızanın teki siteyi saptırıp seviyesizce amacının dışına çıkarıp bulandırıyor bizde kaideye alıp cevap veriyoruz,zaten pozisyonumu değilde şahsımı tanıyarak hareket etseydi saygı duyardı diğerleri gibi."Cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim"der İMAM GAZALİ.
Biz amacımıza bakalım yollar,gezi ve iki teker,geçen hafta gezi yapılamadı heralde(üzülmedim desem ) Gökhan,bu hafta sonu için planın geçerlimi.Planlar senden katılım bizden,umarım sen ve birlikte geldiğin değerli dostların müsaittir olmadı bir sonraki haftaya ertelenir...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
MT Ailesinin Berat Kandili Kutlu Olsun
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
hocam bu hafta sonu değil de bir dahaki haftaya olabilir bu hafta malesef doluyum ben gittim gezdim nişanlımla gelmeyenler çatlasın
Hepinizin Kandili mübarek olsun arkadaşlar.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bütün Bursa Mt Üyelerinin ve Mt Üyelerinin Kandili Mübarek Olsun
Kandilimiz Mübarek Olsun
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Beraat kandiliniz mübarek olsun. İnşallah Allah c.c bizleri bu gece beratini alanlardan eyler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Sakarya Festivali'ne imler gidiyor? (demiştim arada kaynadı)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)