Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hayırlı olsun kardeşim . Hele ehliyeti alda gerisi geliyor bi şekilde. Aksesuarıda çok dert etme kaskını montunu dizliğini al şimdilik yeter. Gerisi ufaktan çözülüyor zaten.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Peki. Bana Ehliyet İçin Önere Bileceğiniz Bir Yer Var mı ?

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı K.o.nay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki. Bana Ehliyet İçin Önere Bileceğiniz Bir Yer Var mı ?
    Heykel Sürücü Kursu
    224 222 90 11

Benim adımı ver (üye adımın altında yazıyor) sana indirim yaparlar.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Batuhan Abi Sağol Kemal Ben Ali Ubuzun Kardeşi Sen Araba Almıştın Aldın mı Motor Tekrar ?

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Ve Erdek'ten birkaç kare

Mehmet Çelebi ( Ramonrojo)

Ümmet Pertikan abi

Egelim 43

Söylememe gerek yok sanırım...
    search16, Ahmanamra ve Madv bunu beğendiler.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Sırf yanındaki herife ayar olduğumdan gitmedim.
    memo06 ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşüncene saygı duyuyorum tabii ki. Ben onun için imkanım varsa heryere giderim. ..
    Diğer fotolar face de
    search16 ve Madv bunu beğendiler.

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet abicim sana katılıyorum biz osmanlı torunlarıyız

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

Alıntı semih1635 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ben tavsiye etmıyorum, bir iki derken bir sürü tel kopuyo, riske atma kendini. En azından uzun yola cıkma derim...
    semih tabiki en kısa zamanda sorun çözülse iyi olur ama brkaç tel eksik jawa 3,5 ile mz 301 ile zamanında çok gezdim. o sebepten ercana rahat ol kafana takma dedim..
    n_tuncak bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Kesinlikle size katılıyorum,bu tür adamlara istesemde saygı duyamıyor hatta benim ecdadımın kanlarıyla suladığı topraklarda gezmelerine illet oluyorum.Bu arada Ayvalık,Burhaniye,Cunda adaları gezilerimizi çoluk çocuk araba güçlükle tamamlayarak Güzel Bursa'ma dönmüş bulunmaktayım,Ercan'ın dediği gibi asla Motor gezilerine benzemiyor,kısa mesafe motor gezisini tercih ederim ancak çok güzel yerlerdi,cennet vatanımın her köşesi beni mest ediyor...
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Irkçılık,şekilcilik,ön yargı çocuklara göre bir iş,o yüzden ciddi ciddi Hayko Cepkin'i eleştiriye cevap vermek beni de çocuklaştırır.İsteyen istediği yerde gezer.Çok merak ediyorum hanginiz dinine,ırkına,tipine uyuz olduğunuz insanın yanına gidip bunu yüzüne söyleyebiliyor sunuz?Birde bunu sözüm ona eğitimciyim diyen bir öğretmen yazıyorsa Türkiye gerçekten bitmiştir.İtiraf edin haydi!Asıl sorun ermeni olması değil mi?Kişisel tercihler ne tarzda olursa olsun(din,cinsel eğilim,siyasi görüş)başkalarının yaşamına kötü etki etmiyorsa yerine karşı tez konulmadan eleştirilemez.
    poseidon71 bunu beğendi.

Motosikleti
    Sağdan Soldan Takılıyoruz işte >
    Kim dinliyor bunu
    n_tuncak bunu beğendi.
    İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Irkçılık,şekilcilik,ön yargı çocuklara göre bir iş,o yüzden ciddi ciddi Hayko Cepkin'i eleştiriye cevap vermek beni de çocuklaştırır.İsteyen istediği yerde gezer.Çok merak ediyorum hanginiz dinine,ırkına,tipine uyuz olduğunuz insanın yanına gidip bunu yüzüne söyleyebiliyor sunuz?Birde bunu sözüm ona eğitimciyim diyen bir öğretmen yazıyorsa Türkiye gerçekten bitmiştir.İtiraf edin haydi!Asıl sorun ermeni olması değil mi?Kişisel tercihler ne tarzda olursa olsun(din,cinsel eğilim,siyasi görüş)başkalarının yaşamına kötü etki etmiyorsa yerine karşı tez konulmadan eleştirilemez.
    Ermeni olduğunu bilmiyordum. Sadece ben bu adamın hareketlerini tarzını beğenmediğim için sevmiyorum. Ayrıca varsın biz çocuk olalım sen yetişkin, zararı yok.
    Ahmanamra ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    eğer bu çocukluk sa bende çocuğum...
    n_tuncak bunu beğendi.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Ben bu adamı dinler yaptıklarını başarılı bulurum. Irkımı diğerlerindende fazla severim. Irkçıysam ırkçıyım kime ne. Sanatıyla gündemde olana eyvallah araya yaralarını sokana ikile derim. Benim bildiğim kadar bu adamın türklükle derdi yok benimde onun kimliğiyle. Ama Irkımla derdi olanada her türlü ön yargıyı kaldırır daldırım . Boşuna bu başlık altında polüm yapmaya gerek yok herhalde arkadaşlar.Yemişim haykoyu yemişim ırkçılığı. Biz gezilerimize bakalım yollara düşelim.

http://www.youtube.com/watch?v=Kx9SPoIwTpg
    memo06, özcan1980 ve sedici bunu beğendiler.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    evet bende ermeni olduğunu bilmiyordum. yoksa daha çok üzülürdüm biz yaradılanı yaradandan dolayı severiz. ve savaşta
    esir aldığımız düşmanlarımızla yiyeceğini giyeceğini paylaşan bir efsanenin torunlarıyız. konuyu saptırmayalım...
    bir insanın fikri ne ise zikride odur...
    n_tuncak bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bir an MT'de olduğumu unuttum. zattirik bir foruma girdiğimi sandım,"Adam haklı beyler dağılın" , " ccc", " paylaşım güzel +rep" diyen çıkmaz umarım birkaç post sonra. Çünkü durumun vahameti buraya doğru gidiyor. İsteyen istediğini sever istediğini sevmez.Sana ters geliyorsa birşeyler sen karşıya saygı duymak ZORUNDASIN; ta ki senin özgürlüğüne namusuna ve şerefine dil uzatmadığı sürece,Hayko Cepkin'den böyle bir şey duyuldu ya da görüldü mü ? Ben hiç duymadım ve medyada da işitmedim.Burası da Motosiklet ve sohbet başlığı,ama bu yapılan konuşmalar ikisiyle de bağdaşmıyor,kendimize gelip asıl konumuza dönelim.
    özcan1980 ve poseidon71 bunu beğendiler.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Motosikleti
    KLE 500
    http://www.youtube.com/watch?v=VKwBF...eature=related

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=IwWic...eature=related

Hadi bunu da açıklayın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Evet motosiklet sitesindeyiz... Hayko ve ekibi festivale konserden bir gün önce motosikletiyle geldi. Konserden sonra sahilde sabah ezanına kadar motosiklet muhabbeti yaptık. Ezan okunmaya başlayınca elindeki bardağı bırakıp kalktı. Ezan okunurken kadeh kaldıran adamı tersledi. Bunları yazmamın sebebi şudur... Adamın saygısı var... Saygı duyuyorsa saygı duyulmayı hakediyor...

Ben ayrıyetten çok severim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

1:40 saniye de söylediğini iyi dinleyin bakalım ne anlam çıkaracaksınız...

http://www.youtube.com/watch?v=aC50H...eature=related

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Cumartesi Sakarya'ya kimler gidiyor?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

http://www.facebook.com/events/166244403459070/
    poseidon71 ve Ahmanamra bunu beğendiler.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın kardeşim saygı duymalıyız herkese aslada ırkçılık yapmamalıyız,ancak şahsımı tanımadan,sadece bir cümle ilemi karar verdin ırkçı,şekilci,ön yargılı,çocuksu,arkadan konuşan ve en önemliside (asla kabul edemeyeceğim şey) kötü bir eğitimci olduğuma...

1-Bu tüp insanlara illet olmam(ermeni olduğunu bilmiyordum) ve elimde olmadan kızmam şahsi görüşümdür ve bu yüzden asla öğrencilerime yukarıda yazdığın şeyleri empoze etmem...
    2-Özellikle teorik işlediğim derslerimin hepsi seminer niteliğindedir ve lisede olmama rağmen tüm öğrencilerimin saygınlığını kazandıracak ve hala evlenmiş,askere gitmiş,çoluklu çocuklu değişik mesleklerde öğrencilerimin gelip fikirlerime saygı duyarak hayata dair dersleri aldığı canlı örneklerimde pek çoktur...(sakın bir daha kutsal olarak icra ettiğim mesleğim hakkında yorum yapma))
    3-Senide eğitebilmiş olmayı çok isterdim en azından büyüklerine sataşırken kahveci zihniyetiyle yaklaşmaman gerektiğini saygılı olman gerektiğini öğrenirdin...
    4-"Kişi sevdiği ile beraberdir" demiş Kainatın efendisi SAV yinede bizler neyi sevdiğimize dikkat edelim.Sevilmeyeceği seviyorsakta en azından marifetmiş gibi boy boy reklamını yapmayalım...
    5-Feci şekilde Eğitime ihtiyacın var güzel kardeşim fakat merak etme eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir...
    6-Şimdiden Tüm Mt ailesinin BERAT kandilini mübarek ediyorum,Allah ım hayırlı olan tüm dualarınızı kabul etsin yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere...
    blue_dolunay bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    ben ırkçıyım şekilciyim önyargılıyım ve uyuz olduğum adama da direkt söylerim yüzüne bunu daha önce de yaptım şimdi de yaparım... Bu güne kadar çok palavra okudum ben arkadaş ve benim düşüncem bu ben sevmem o adamı ne sanatı ne tipi ne şekli şemali benim hoşuma gitmiyor... ermeni olduğunu da şimdi öğrendim daha çok gıcık oldum... Ha siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez benim sevmediğim de sizi... Ama bana kalkıp neden sevmiyorsun seveceksin sevmezsen öylesin böylesin denmeside beni kızdırır. Neyse bu ÇOCUK daha fazla uzatmadan bu konuyu kapatır...

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ırkçıyım şekilciyim önyargılıyım ve uyuz olduğum adama da direkt söylerim yüzüne bunu daha önce de yaptım şimdi de yaparım... Bu güne kadar çok palavra okudum ben arkadaş ve benim düşüncem bu ben sevmem o adamı ne sanatı ne tipi ne şekli şemali benim hoşuma gitmiyor... ermeni olduğunu da şimdi öğrendim daha çok gıcık oldum... Ha siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez benim sevmediğim de sizi... Ama bana kalkıp neden sevmiyorsun seveceksin sevmezsen öylesin böylesin denmeside beni kızdırır. Neyse bu ÇOCUK daha fazla uzatmadan bu konuyu kapatır...
    Senin konuyu uzatman hata zaten...
    Madv bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)

Bu Konudaki Etiketler