Plansız Programsız Olarak Bu Saban Saat: 08:30 Gibi Nevin Hocam ve Ben
Keşif Ve Yol Yapma Amaçıyla Yollar Koyulduk Tabiki Rotamız Belirsizdi
Kendi Kafamıza Göre Gezilecek Yerler Bulmak Amaçıyla Çıktık Yola ...
Güzargahımız : Mudanya-Kumla-Zeytinbağı-Esence-Egerce-Ballıkaya-Ekinli-Hayırlar-Ekmekçi-Bogazköy-Bayramdere-Kurşunlu-Yenice-Dutliman-Bandırma-Erdek Gezi Ve Keşif Rotamız...
Dönüşümüz : Erdek - Ana Yol Üstünden - Bandırma Yanından Geçip - Karacebeyin içinden - Mudanya , Zeytinbağı Kavşagından Taşpınar- Ardında Hürriyet - Çayönü - Esence - Zeytinbağı - Kumyaka Ve Bitiş Mudanya Oldu
Not : Renkler Gectigimiz Bölge Nereye Baglı Oldugunu Gösteriyor
BURSA \ Mudanya
BURSA \ Karacabey
BALIKESİR \ Bandırma
Adresimden Herkez Fotoğrafları Göre Bilirsiniz
http://www.facebook.com/bluedolunay
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Ancak en az 2 kişi olmanı tavsiye ederim,çünkü ıssız ormanlık araziler ve motorla katetmen gereken uzun pateka yollar var,bir arıza şu bu durumunda kurda kuşa yem olma kardeş
Gerçekten çok eğlenceli ve dolu dolu,bol yollu,bir o kadarda rüzgarlı oldukçada eğlenceli bir geziydi.En yakın zamanda sizlerle de Yollarda görüşmek üzere...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
herkes çatır çatır geziyor biz kafamızı işten kaldıramıyoruz adalet mi bu yaa
izin kaç gel sende festivale ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
nişan parası lazım aga sonra nişanlımla kaçıp geleceğim inşallah
Sıkıntı yok abi hayırlısı olsun . 1-2 saatliğine git gel değmez zaten bakarsın benbile vazgeçebilirim ama sadağ kanyonunda yüzme keyfi çok cazip şayet :D sabah ola hayrola diyorum artık baktım hala maaşta tık yok yoksa basıp gidecektim gece
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
En doğrusunu yapıyon Gökhancım . Eve lazım olan camiiye haramdır en nihayetinde ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Nevin Hoca bunu beğenmedi.Söz+Nişan+kına+düğün=sadece nikah(az tantana ve hedefe ulaşma)Gökhan ilk önermeyi seçersen sanırım seni sosyolojik,psikılojik ve depresif yönlerden kaybedeceğiz. 2. Önermeyi seçersen,kalabalık motosikletli bir de kortej yaparız alem evlilik görür.(Hem önemli olan kıza nasıl baktığın,mutlu olup olmadığınız değilmi)..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hocam bana kalsa bende nikahı bas al götür olsun isterim ama yok bizim köyün adetleri buna gelmez nişan bile düğünden farksız oluyor
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
hocam bu arada düğün olduğu zaman kortej yapmayacak mıyız?
oooo ADAM çarşıda beyler dağılın !!! gel lan artık yeter
Ninja
Arkadaslar yarin icin bir plani olan varmi
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)