meraba arkadaşlar bu cumartesi yani 16 haziran akşam 21 hareket saati olmak kaydı ile. bursa. k.paşa. balıkesir. ivrindi havran.burhaniye.gömeç. ayvalık.
ve gezimizin ilk etabı geceyi geçirecegimiz. ( sarmısaklı plajında ). son bulacak bir tur düzenledik. düşüncemiz 17 pazr sabahı sarmısaklıda bir kaç saat deniz sefası sürüp. motorlarla yeşilin tadını almak istiyoruz. geriye dönüş aynı güzelgahtır biz biri şüpeli olarak. beş motorluyuz. gece yolculugunun tadını almak isteyen motor sevdalısı arkadaşlar. yani motodaşlarım haydiiii çadırlarınızı. şortlarınızı hazırlayıııınn. sizleri bekliyoruz. çok fazla detay veremicem. bazen hesapsız şeyler daha çok keyf verirmiş. gece yolculugunun tadını biliyorum ama o bölgenin acemisiyim. katılımcılar. MEMO06.YBR.125. ERDEM.YBR.125.SEÇKİN süpheli.KANUNİ125.MUSTAFA.SYM.250İ.EVO. katılım öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum..... (yeme içme ortak karar verilecektir)
vay güzel rota ama bu hafta sözüm var bir yere olmasaydı kaçardık beraber... Size hayırlı yolculuk şimdiden.
Alper abi özelden konuşalım
Alper abi Fatih ne verirse 2 katı
Güzel rota yapmışsın abi lakin bu hafta sonu kamp planlıyorum beni eve bağlayacak bi nane çıkmazsa Birde gece sürüşlerinden korkuyorum ışıklarım çok yetersiz. Bu sorunu çözmeden öyle hızlı akan bir yol üzerinden sürüşe katılamam.Size iyi eğlenceler , kazasız belasız sürüşler dilerim
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
arkadaşlara özel iskonto ama önce davranan alır aranızda tercih yapamam.700 lük bir makina var onu alacağım inşallah satarsam.Memnunum yakıt performans oranı süper.
Kısmet olursa eğer karadeniz turu yapmayı planlıyorum arkadaşlar, şimdilik plan aşamasındayım net bir tarihte yok tabi ama fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
O turu bende planlıyorum ama 125 lik motorla o kadar uzun yol nasıl çekilir onu düşünüyorum Şimdilik ya bolu ya kaz dağlarıyla yetinicem sanırım. Sitede bir yerde bölge bölge il il nerde ne yenir nerde kalınır gibi güzel bir liste vardı yardımcı olabilir sana.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
benim senelik izin ne zaman olacağı bir belli olsa bende plan yapacağım ama yok daha bi haber :(
Gökhan Bizim 6 Ağustos. Renault bizden 1hafta önce. Sizinkide muhtemelen bu arada olur.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
[QUOTE=mehmet_gemli;2716712] güzel rota şiddetle katılmak isterdim ama işte malesef pazar sabahı işe size hayırlı kazasız yolculuklar.
tşkr adaşım sanada hayırlı işler
bu nasıl iştir yaw kışın 1 hafta yat 1 hafta çalış... Yazın 12 saat pazar bile mesaiye çağırıl... Ben yaz severim motorcuyum arkadaş... Hiç bana göre değil bu iş bi hal çaresine bakmak lazım yazın yatıran kışın yardırtan bir yer varmı bildiğiniz?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)