mt canlanın hadi yaw gezi var 4 motor mu gideceğiz anlaşıldı yine sms yöntemine baş vuracağız
mt canlanın hadi yaw gezi var 4 motor mu gideceğiz anlaşıldı yine sms yöntemine baş vuracağız
Hakkatten ya Yol yapalım diyen arkadaşlar nerde ?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bu pazar söz verdiğim bir aile gezisine davetliyim arkadaşlar. ''Damsız girilmez''. Onçün size iyi gezmeler. Foto nerde foto dedirtmeyin.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Merhaba MT kısmetse bu cumartesi motorla akçay'a gitmeyi planlıyorum.1 günlük tatil olacak benim için.size iyi gezmeler. fotoları bekliyorum..
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Biz Mudanya grubu saat 09.50 de Göynüklü Kahvebeyaz'ın orada oluruz.2.Alternatif daha iyi gibi düşünmüştük fakat yine gezi sırasında birlikte karar alınıp hareket edebiliriz...10 / 06 / 2012 PAZAR GÜNÜ
1. KALKIŞ YERİ : KENT MEYDANI SAAT: 9:00
2. " : KORUPARK KOÇTAŞ ÖNÜ SAAT : 9:30
3. " :GÖYNÜKLÜ KAHVEBEYAZ ÖNÜ :9:50
Arkadaşlar Rotamız şöyle olacak.
1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA
YEME İÇME : ORHANGAZİ YA DA YALOVADA ORTAKLAŞA KARAR ÜZERİNE HERHANGİ BİR YERE GİDERİZ.
Katılımcılar
1- ERCAN GÖÇMEN - XT 125 R tel: 0536 450 81 89
2- RECEP UZER - YBR 125
3- ÖZHAN ÇOKLAR - JOYRİDE 200
4-NEVİN HOCA-ZEKO-PEUGEOT 250
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Tamamdır hocam. Kahve beyazda görüşürüz.
listeyi ben hazırlamayınca adım bile yazılmıyor yaw neyse telefondan jan janlı bişey yapamicam şimdi 5. Gökhan
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:31 ----------
haa unutmadan 6.Erkan 7.Bayram
2. Rotaya bende evet diyorum ve geliyorum İnş saat 15:00 e kadar.
Bu arada bende Gemlik'ten katılırım büyük ihtimalle kaçta Gemlik'te olursunuz. ?
10 / 06 / 2012 PAZAR GÜNÜ
3. " :GÖYNÜKLÜ KAHVEBEYAZ ÖNÜ :9:50
1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINŞEHİR- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA
YEME İÇME : ORHANGAZİ YA DA YALOVADA ORTAKLAŞA KARAR ÜZERİNE HERHANGİ BİR YERE GİDERİZ.
Katılımcılar
1- ERCAN GÖÇMEN - XT 125 R tel: 0536 450 81 89
2- RECEP UZER - YBR 125
4- NEVİN HOCA-ZEKO-PEUGEOT 250
5- gökhan16cbr
6- Erkan
7- Mehmet_Gemlik
3. " : GÖYNÜKLÜ KAHVEBEYAZ ÖNÜ : 9:50
4. " : GEMLİK GİRİŞ KAVŞAĞI : 10:30 ( Mehmet kardeş daha kolay bi yer varsa söyle onu yazalım buraya)
Katılımcılar
1- ERCAN GÖÇMEN - XT 125 R ( + 1 ) tel: 0536 450 81 89
2- RECEP UZER - YBR 125
5- gökhan16cbr
6- Erkan
7- Mehmet_Gemlik
sıze hız prblemınden dolayı katılaamıyorum. motoru yenıleyecegım yakın zamanda. hepınızı sollayacagım zamanlar yakındır.. ıyı gezmeler
4. " : GEMLİK GİRİŞ KAVŞAĞI : 10:30 ( Mehmet kardeş daha kolay bi yer varsa söyle onu yazalım buraya)
1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINTAŞ- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINTAŞ- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA
Katılımcılar
2- RECEP UZER - YBR 125
5- gökhan16cbr
6- Erkan
7- Mehmet_Gemlik
abi valla çok haklısın katılıyorum sana
Bayram arkadaşta var gelecek listeye ekleyin
1. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINTAŞ- KURŞUNLU - GEMLİK-ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA-TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK BURSA
2. ALTERNATİF ---- GÖYNÜKLÜ - ALTINTAŞ- KURŞUNLU - GEMLİK- ORHANGAZİ-İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA - ÇINARCIK- ARMUTLU - FISTIKLI - NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA
Katılımcılar
2- RECEP UZER - YBR 125
5- gökhan16cbr
6- Erkan
7- Mehmet_Gemlik
8- Bayram
gokhan gezıye katılırım bak gaz vermeyın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
memo gel arazıde kapışalım. 100 luk scoterle neler yapılır gostereyım sana arkadaş
Ver ara gazını ver ara gazını. 9 . geliyor.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
haaaaaa ta ta ta ta ta taaaaaaaaaaaa limitörle veririm hemde abim ayıpsın
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Öncelikle bir selam vereyim Adım YUNUS ÇİÇEK BURSA DA OTURUYORUM. cbf 150 var 2011 model kırmızı bir motorum var. Bu gezinize katılamayacağım ama başka etkinliklerde görüşmek üzere size kazasız belasız iyi gezmeler ;) Tanıştım memnun oldum
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)