hepiniz saolun arkadaşlar eksik olmayın mutluluğumu paylaştığımız için teşekkür ederim evli olanların mutluluğunun devamını olmayanların hayırlı kısmetler bulmasını dilerim Allahtan
Korteje kimler katılıyor?
Yeni arkadaşım sende hoşgeldin aramıza umarım en yakın zamanda seni de aramızda görürüz yarın bir kursa sorarım fiyatı bildiririm...
Kardeşim Şimdiden Hayırlı Olsun Sana Şimdiden Kızgınım Benden Önce Evlenecen Bu Gidişle
Allah Banada Nasip Eder İhşalllah
YOLLARDA VE GÖNÜLLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Öncelikle search16 ve sdemirpau ya ilginizden ötürü çok teşekkür ederim. Hoş bulduk. evet ehliyetimi alacağım en fazla 3 ay içinde, ardından hemen motor alacağım tabi yardımlarınız ile.
Yıldırım, eğitim caddesi üzerinde oturuyorum ben. Evet ehliyet fiyat listesini bilmemiz çok çok iyi olur b den a2 ye fark zaten. ve ehliyet kurslarında motor eğitimi kaliteli bir şekilde yok diye biliuyorum ben, yanılıyorsam bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
İyi Çalışmalar....
Selamlar, ayın 27 sinde yapılacak geziye bende +1 olarak katılmayı düşünüyorum. Eşimle birlikte bir aksilik çıkmaz ise orada olacağız.
br
a2 de dreksıyon egıtımı varmı bılmıyorum ama motorsıklet konusunda da guzel bır model bakmak lazım 125 cc katagorısınde yamaha ybr temız olmak kaydı ıle baslangıc ıcın ıyı olabılır ıkıncı el yuksek model ıcın 3000 ve uzerı 4000 tl arası daha hesaplı alacaksanda 2010 2011 model mondıal kmsı ozellıkle az olmak kaydı ıle onerebılırım tabıkı butcen kısıtlı ıse yapacak bırsey yok
5000 km olabılır 2250 arası muayenelı temız bulabılırsın ama japonlara yonelmek daha mantıklı tvs apachı 150 ve honda cbf 150 de kmsı 20000 cıvarında maksımum modelı yuksek bırseyler bakabılırsın ozellıkle kmsı az alırsan hayrını görursun kesınlıkle cok eskı modellere yonelme cıft sılındırlı cın malı motarlara yonelme olası motor ıcı sıkıntılarda cok paran gıder cup yada scooter motorlara yonelmekte gereksız olur mt ıle gezılere ozellıkle katılmayı planlıyorsan temız japon 125 150 cc motorlar ıyı olabılır dıye dusunuyorum
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
sdemirpau mesajın için sağol haklısın japon konusunda birçok kişi aynı görüşte. Gebze taraflarında bir abim var onun cbr 125 r si vardı Bursa'ya gelmişti ve motor hoşuma gitmişti fakat kullanmadım bilmediğim için. Onunla konuştum bu motordan alacaksan parçaları çok pahalı öğrenmek içinde yeri gelecek motoru yatıracaksın demişti bana. aldığın zaman bana haber ver parçalarını değiştirelim çakma parça takalım öğrenince orjinalleri takarsın demişti. mantıklı geldi. Fakat cbr 125 r şu an 6900 kışın 6500 olur diye düşünüyorum. e yazında benim biriktirebileceğim 3000 veya 3500 ailedende bi ihtimal destek gelebilir. sizce cbr 125 r nasıldır öğrenmek için ağr mı kaçar, kurslar eğitim vermiyor doğru dürüst haklısınız ve bursadan bana motor öğrenme konusunda bir kaç gün ders verebilecek birilerini bulabilir miyim??
-özcan1980 haklısınız pazarlıkla sanırım 200 e bağlarım fakat sınav parasını falan karşılamıyor bazı kurslar bir kursla görüştüm dosya teslim harç parası sana ait 350 falan dedi gitmedim sanırım biraz daha araştıracağım. Teşekkürler
ben yardımcı olabilirim dostum kullanmana...
Bi aksilik çıkmaz inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
Nazım Sürücü Kursu'na git, Mine KAYA ablayı bul, benim selamımı söyle. 05327221875
kursun telefonu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
Kasksız korumasız gelenler korteje kesinlikle alınmayacaktır. Kortej sorasında önündekini sollamak,önündeki ile arayı fazla açarak kopmalara,çok yakınından takip ederek kazalara sebebiyet vermek kesinlikle yasaktır.
19 mayıs korteji
Program...
Buluşma saati...: 13.00
buluşma yeri.....: Beşevler kütür taksi meydanı...(melike pınar lisesine inerken)
güzergah..........: Beşevler,çekirge,heykel,sgk kavşağından anayola çıkış,ihsaniye,bulvar turu...bitiş...
Devamında, katılanlarla.....istikamet yalova...yalova kortejine katılım,tigem tesislerinde yemece,içmece,şamata,ateş üstünden atlamaca..
özcan1980 teşekkür ederim cevabınız için. En kısa zamanda arayacam kendilerini ve selamlarınızı ileticem.
gökhans16cbr Bey çok memnun olurum. sizinle nasıl iletişime geçebiliriz dilerseniz msn kullanıyor iseniz bjk_ferdiguven@hotmail.com dilerseniz facebook tan ekleyebilirsiniz link= https://www.facebook.com/#!/ferdi.guven Teşekkürler ilginiz için.
eski sayfalarda imzamda var iletişim bilgileri telden girdiğim için görünmüyor şimdi dostum...
Işim izin verirse bende kortejdeki yerimi alacağım inşallah
27 sine herkes davetlimdir ailesiyle de gelebilir herkes rahatlıkla sonuçta biz geniş bir aileyiz dimi
Malesef Kortej öğlen vakti olduğu için katılamıyorum,Gökhan ın Pilavlı gezisine yüklenicez tabii bu durumda,hem bu sefer bayanlarda bol,her gezide 1 tane ancak bulabiliyordum ne mutlu bana...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
geçen gezi güzel olmuş kabalarınız ağrıdı mı hiç bahsetmiyorsunuz biz 2 motor çanakaleye gitmiştik o hafta o yüzden katılamadım.270 km gidiş 270 km geliş baya kas yaptık yolda artçılı
Burası Bayramiç barajının alt kısmı barajın tamamını ben fotoğraflamamışım kayınço varsa eklesin merak edenler için.Sazancılara duyurulur (ama aramızda herkez akın etmesin sonra) en küçük sazan 10 kilo bilginize balıkçı bir abimiz vardı mt de hatırladığım kadarıyla özellikle ona duyurulur.
Uploaded with ImageShack.us
Çanakkale merkez boğaza kuş bakışı.
Dönüş yolu Gönende mola.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Gökhan hayırlı uğurlu olsun bu yolda Allah yardımcın olsun (suçun neydi bilmem)
Allahım neydi günahım
Iyi gezmişsiniz maşallah 27sinde al yengeyi kayınçonu gel bekliyorum bak
Birisi yukarıda balıkmı dedi. Balık nerede ben orada.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
O zaman ben Gölyazı'ya gidiyorum. Saat 18:30 da Minteks'teyim inşallah.Bu akşam güneşi Gölyazı'da batıralım
Merhaba arkadaşlar;
Biz bu hafta ankara mt tayfasından 2 kişi motorlarla Çanakkaleye doğru gidiyoruz. Kafamdaki rotaya göre Bursadan geçeceğiz ve fiyat olarak uygun bir yer bulabilirsek konaklamayı düşünüyoruz. Bursayı hiç bilmiyoruz bu yüzden önerebileceğiniz bir yer varmı? Mümkünse yolumuza yakın ve çok karmaşık bir yer olmamalı kaybolursak bide yolu arayarak vakit kaybetmeyelim
Hatta zamanı olan varsa birer kahve içer tanışırız.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)