Biz bu fotoyu köy hayrından önceki hafta mı çekmiştik?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Evet evet hatırladım şimdi, 2 hafta kadar önce çekmiştik, Hayırda Hakan abi de vardı.
Biz bu fotoyu köy hayrından önceki hafta mı çekmiştik?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Evet evet hatırladım şimdi, 2 hafta kadar önce çekmiştik, Hayırda Hakan abi de vardı.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hocam tamam doğru söylüyorsunuz da 27 sinde çalışıyorum malesef ama bir hafta sonrası sabah çıkıyorum işten müsaitim ondan sonra yoksa bende isterim Bursa Mt ile gezmek. İnşallah bir gün Denk gelir Bursa Mt gezisi katılırız malesef biz de pazar günleri çalışıyoruz. Yanlış bir şey söylediysem affola.
Estağfirullah kardeş yanlışlık yok inşaallah denk gelirsin bir gezimize,hatta Gökhanın hayır gezisini kısa tutup bir sonraki haftaya yani 3 Hazirana seninde katılabileceğin bir gezi de ayarlayabiliriz.Arkadaşlara da uyarsa 2 hafta arka arkaya gezmiş oluruz...Gezi kısa ve öz olursa benim yegane bayan motosikletçi arkadaşım Pınarda 125 liği ile katılabiliyor,yinede her türlü uzun gezi teklifi her zaman değerlendirmeye açıktır,sitede aktif olan arkadaşlardan öneriler bekliyoruz...;)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
valla hocam harita da belli yapacağımız yol bu arada ben dün gece itibariyle sözlü barklı bir adam olmuş bulunmaktayım yani kaçırmamıza gerek kalmadı hocam Salih abim gezilere getirebilirsem kayınpederden izin koparıp bol bol resimlerimizi çek bana çektirmiyor utancından
ne zaman arkadaşlar bu geziiii. önümizdeki pazar mı?
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
saolun 2. Ailem çok teşekkürler 27 mayıs herkes davetlidir detaylar bir önceki sayfada var gelmek isteyenler buyursun gelsin
Kızı kaçırarak adrenalin yapacaktık ama nasip buymuş, çok sevindim Gökhan hayırlı eş olursunuz inşaallah birbirinize,Bana bak kızı arkaya attınmı deli deli kullanmak yok haa,akıllı motorcu yoktur bari kıza yazık etme,en yakın zamanda da tanıyalım mümkünse,düğündeyse zaten kortejin hazır...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar bugun 3 motor uludağa çıkıyoruz katılmak ısteyenler hareket 12 de tel. 5548193873. kırmızı honda activa cengiz birisinin kaskı bende kalmıştı bozuyuk gezısınden ısım ve tel lazım. gokhan hayırlı olsun
kardeşim kusura bakma ya bir fırsatını bulup ulaşamadım sana bu hafta içi seni arayıp bir yerde görüşelim .tekeriniz düz bassın
---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
ALLAH tamamına erdirsin inşallah.her ikiniz içinde hayırlı olsun...
Hayırlı olsun gökhan Allah tamamına erdirsin inşallah.. Eğer müsait olursam bende katılırım orhaneli gezisinde aranıza..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
kortej buluşma yeri ve saati belli mi acaba özcan abi?
16 BH 631
Bursa'da ne olacağını tam bilmiyorum.Kortej yapılıp Yalova'ya geçilecek ama saat kaçta olur belli değil henüz.
Ben Yalova'ya gitmeyi ve o gece orada kalmayı planlıyorum. Yalova Tigem Sahil kampında.İsteyen gelebilir. http://www.facebook.com/events/368658053156566/
MT olarak bir kortej planlanabilir.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Yalovada'ki kampta çadır kurma imkanımız varsa bende yatıya gelirim aslında yada akşamdan dönerim, gtimeyi planlayan varsa hepberaber hareket edebiliriz..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Kısmet olursa Yalova2ya bende gitmeyi düşünüyorum. bu hafta yine Türkiye'de kepçe durumunda olacağım. umarım cuma gecesi Bursa'da olurumda Yalovaya gidebilirim. bu arada Gökhan hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin diyelim. sende yakında artçılı duruma geçeceksin gibi duruyor...
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Forum a yeni katıldım. Bursada yaşıyorum. Yaşım 20. B ehliyetim var ve araba da kullandım. Ama motosiklet başka birşey ve bir ay içinde motosiklet ehliyeti almayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri bir motosiklet tutkum var artık buna dayanacak gücüm kalmadı. bir ay içinde ehliyete yazılıp ve 3, 4 ay (yani yazın) da çalışıp kendime bir motosiklet alıp biryerden başlamak istiyorum.
Fakat bir iki kere 5 sene önce mobilet dışında motosiklet tecrubem yok . Siz büyüklerime engin tecrübelerinizden faydalanmak için içimi dökmek istedim.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)