Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Yorgunluklar daha atılamamış belli. Foto bile yüklemeye kimsenin takati yok galiba.

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    27.05.2011 orhaneli başköy ve çınarcık (orhaneli) gezisine hazırlayın kendinizi gençler
    Kemalpaşa Suuçtu şelalesine gitmeli bence mevsimi geçmeden.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kemalpaşa Suuçtu şelalesine gitmeli bence mevsimi geçmeden.
    Bir sonraki gezi de orası olsun abim

Motosikleti
    CBR 250 R
    fotoları heyecanla bekliyoruz, ben gelemedim bu geziye kısmet değilmiş diğerlerine ya nasip diyelim ve bekleyelim. Orhaneli tarafları güzel olsa gerek sonuçta dağ ve yeşile sarıyoz motorlarla. suuçtu şelalesi güzel mevsim geçmeden; mevsimi geçince suların çoğu uçtuğundan şelale tarzında birşey kalmıyor gibi geliyor bana.
    n_tuncak bunu beğendi.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gemlikten mehmet ve yusuf abimizle güzel bir gezi gerçekleştirdik. Yaklaşık 110km civarında. Dağ tepe biraz enduro ruhumuzu canlandırdık. Mehmet kardeşim resimleri yükler bugün heralde.
    özcan1980 bunu beğendi.
    __To Be Or NoT tO be__

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Alıntı absolit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gemlikten mehmet ve yusuf abimizle güzel bir gezi gerçekleştirdik. Yaklaşık 110km civarında. Dağ tepe biraz enduro ruhumuzu canlandırdık. Mehmet kardeşim resimleri yükler bugün heralde.
    Aynen kardeşim bugün yükleriz inş biraz kendime geleyim eve geldim çok fenayım yanlarım ağrıyor 110 km civarında ama dağ tepe uğraştırdı güzel oldu zevkli oldu keşke daha fazla gelen arkadaşlarda olsaydı fotoğraflar yakında.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

174 tane bende fotoğraf var bir o kadarda yusuf abide var hangi birisini yüklicez ))
    özcan1980 bunu beğendi.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    174 tane bende fotoğraf var bir o kadarda yusuf abide var hangi birisini yüklicez ))
    "Acaba bu motor buradan geçer mi?" diye düşündüğünüz bir yer olmuştur mutlaka. Sadece oranın resmini ve geçtikten sonraki veya geçemediğiniz andaki fotoğrafı koysan yeter heralde
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Aynen abi vardı öyle yerler taşlar kayalar çamur bataklık hepsini geçtik maşallah bi en son merdivenler kaldı orda bitti yol orayada seninki çıkardı herhalde
    özcan1980 bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Salih abi fotolar nerde
    mehmet_gemli, murat_112 ve n_tuncak bunu beğendiler.

Motosikleti
    Salih abi fotolar nerde
    Gökhan ben sizden önce yüklicem herhalde bugün gezdik 250 tane fotoğraf
    n_tuncak bunu beğendi.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adam endurocu beyler dağılın

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Acaba bu motor buradan geçer mi?" diye düşündüğünüz bir yer olmuştur mutlaka. Sadece oranın resmini ve geçtikten sonraki veya geçemediğiniz andaki fotoğrafı koysan yeter heralde
    mehmet_gemli ve özcan1980 bunu beğendiler.
    Ninja

Motosikleti
    Şimdilik Facebook a attım arkadaşlar. İmageshack a yüklüyorum az kaldı boyutları biraz ufaltıyorum en geç yarın yüklerim...

Delmece yaylası, Dipsiz göl, kent ormanı, çifte şelale.
    özcan1980 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    'Dağlar,dereler,tepeler,göletler gördük anadoluda,bir can feda bir tek yurduna,bir başkadır benim memleketim;türbeler camiler ve sıcak halkım vardı her yerde selam veren,eritir yakar içimi,bir başkadır benim memleketim'...İşte mezitler-Bozüyük-Bilecik-Yenişehir gezimizdeki her şeyi anlatıyor olmalı bu sözler,yaklaşık 12 motor 17 kişi çok tatlı bir grupla eğlenceli ve neşeli dakikalar geçirdik,Bir dahaki gezimiz için yollarda ve gönüllerde buluşmak üzere dostlar...
    hocam çok güzel bir anlatım olmuş bende bir iki satır yazmayı düşünüyodum ama siz benim yerimede yazmışsınız geziye katılan veya katılamayan herkeze teşekkürler bir daha ki gezilerde buluşmak dileğiyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

27.05.2011 orhaneli başköy ve çınarcık (orhaneli) gezisine hazırlayın kendinizi gençler
    abi büyük ihtimal gelirim ama yine bütçeye bakar
    n_tuncak bunu beğendi.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.

Motosikleti
    CBR 250 R
    MT nin kadrolu fotcusu Salih ustam ve mehmet gemliiiiii nerede fotolarrrrr. hafiften çatlamaya başladık buradı.... gemlinin face sayfasınıda bulamıyoruz.... mağduruzda mağduruz,hem gidemedik,hem göremedik... :(((
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Motorcu Arkadaşlarımızdan Emre Yıldız ve nişanlısı müge mete gemlikte bu sabah kaza yapmış diye duyum aldık. Bilgisi olanlar buraya yazsın

Son edindiğim bilgilere göre, Emre de kırık varmış ama mügenin durumu iyi değilmiş. Umarım bu bilgiler doğruluğğunu kaybeder. Şimdi hangi hastanede olduklarını araştırıyor Ali Ubuz

Ali ubuz aradı şimdi; Müge Uludağ Tıp Fakültesinde yoğun bakımdaymış durumu ağır gibiymiş.
    Emre ise şevket yılmazdaymış mügeye nazaran daha iyiymiş kırıkları varmış. Bilgi aldıkça aktaracağım.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    şevket yılmazdayım şu anda emre abinin durumu iyi sayılır korkulacak birşey yok arkadaşlar...

Motosikleti
    Alıntı Madv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorcu Arkadaşlarımızdan Emre Yıldız ve nişanlısı müge mete gemlikte bu sabah kaza yapmış diye duyum aldık. Bilgisi olanlar buraya yazsın

Son edindiğim bilgilere göre, Emre de kırık varmış ama mügenin durumu iyi değilmiş. Umarım bu bilgiler doğruluğğunu kaybeder. Şimdi hangi hastanede olduklarını araştırıyor Ali Ubuz

Ali ubuz aradı şimdi; Müge Uludağ Tıp Fakültesinde yoğun bakımdaymış durumu ağır gibiymiş.
    Emre ise şevket yılmazdaymış mügeye nazaran daha iyiymiş kırıkları varmış. Bilgi aldıkça aktaracağım.
    Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum burdan inşallah en yakın zamanda dönerler aramıza.

Alıntı muyat26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT nin kadrolu fotcusu Salih ustam ve mehmet gemliiiiii nerede fotolarrrrr. hafiften çatlamaya başladık buradı.... gemlinin face sayfasınıda bulamıyoruz.... mağduruzda mağduruz,hem gidemedik,hem göremedik... :(((
    Buyurun arkadaşlar ben önce davrandım yükledim fotoğrafları Buyurun linkten ulaşabilirsiniz.
    Delmece Yaylası, Dipsiz Göller, Kent Ormanı, Çifte Şelale Gezimiz. 07/05/2012

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    güzel gezi yapmışsınız Mehmet kardeş bende gelmek isterdim ama benim cıbır gelmez o yollara
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    güzel gezi yapmışsınız Mehmet kardeş bende gelmek isterdim ama benim cıbır gelmez o yollara
    eyvallah sağol gökhan gelir aslında o kadar da kötü değildi yani hatta daha rahat geçer senin motor biraz daha cılız büyük motorlar için sorun olabilir ufak gazlanmalar falan bizim motorlar ideal bence.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Madv adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Batu ve Celal abi gitmişler Emre Yıldız'ın durumu kötünün iyisi, nişanlısının durumu CİDDİ imiş, tanıyanlar boşlamasa iyi olur
    Ninja

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    öğlen 11 civarında gemlikten bir arkadaşım haber verdi bu üzücü olayı. ben de doğruluğundan emin olabilmek için bu konuda (görevi gereği bu işlerin içinde olan) ali ubuz kardeşime haber verdim. onun vasıtasıyla yukarıda yazılı bilgilere ulaştık ve batu kardeşim sağolsun paylaşmış, ben mobilden siteye giremedim gün boyu.

ikisi de ne kadar az görüşmüş olsak da çok iyi, çok güzel insanlar. kendilerine acil şifalar yakınlarına da sabır diliyorum; inşallah güzel haberler alırız bundan sonrası için. dua edelim onlar için.

size de tekrar hatırlatmak istiyorum: şu lanet korumalarınızı takın!!! onlarla bile şansımız o kadar az ki...
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler