Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
fotoları heyecanla bekliyoruz, ben gelemedim bu geziye kısmet değilmiş diğerlerine ya nasip diyelim ve bekleyelim. Orhaneli tarafları güzel olsa gerek sonuçta dağ ve yeşile sarıyoz motorlarla. suuçtu şelalesi güzel mevsim geçmeden; mevsimi geçince suların çoğu uçtuğundan şelale tarzında birşey kalmıyor gibi geliyor bana.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Gemlikten mehmet ve yusuf abimizle güzel bir gezi gerçekleştirdik. Yaklaşık 110km civarında. Dağ tepe biraz enduro ruhumuzu canlandırdık. Mehmet kardeşim resimleri yükler bugün heralde.
__To Be Or NoT tO be__
Aynen kardeşim bugün yükleriz inş biraz kendime geleyim eve geldim çok fenayım yanlarım ağrıyor 110 km civarında ama dağ tepe uğraştırdı güzel oldu zevkli oldu keşke daha fazla gelen arkadaşlarda olsaydı fotoğraflar yakında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
174 tane bende fotoğraf var bir o kadarda yusuf abide var hangi birisini yüklicez ))
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Aynen abi vardı öyle yerler taşlar kayalar çamur bataklık hepsini geçtik maşallah bi en son merdivenler kaldı orda bitti yol orayada seninki çıkardı herhalde
Şimdilik Facebook a attım arkadaşlar. İmageshack a yüklüyorum az kaldı boyutları biraz ufaltıyorum en geç yarın yüklerim...
Delmece yaylası, Dipsiz göl, kent ormanı, çifte şelale.
hocam çok güzel bir anlatım olmuş bende bir iki satır yazmayı düşünüyodum ama siz benim yerimede yazmışsınız geziye katılan veya katılamayan herkeze teşekkürler bir daha ki gezilerde buluşmak dileğiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
abi büyük ihtimal gelirim ama yine bütçeye bakar
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
MT nin kadrolu fotcusu Salih ustam ve mehmet gemliiiiii nerede fotolarrrrr. hafiften çatlamaya başladık buradı.... gemlinin face sayfasınıda bulamıyoruz.... mağduruzda mağduruz,hem gidemedik,hem göremedik... :(((
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Motorcu Arkadaşlarımızdan Emre Yıldız ve nişanlısı müge mete gemlikte bu sabah kaza yapmış diye duyum aldık. Bilgisi olanlar buraya yazsın
Emre ise şevket yılmazdaymış mügeye nazaran daha iyiymiş kırıkları varmış. Bilgi aldıkça aktaracağım.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
şevket yılmazdayım şu anda emre abinin durumu iyi sayılır korkulacak birşey yok arkadaşlar...
Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum burdan inşallah en yakın zamanda dönerler aramıza.
Buyurun arkadaşlar ben önce davrandım yükledim fotoğrafları Buyurun linkten ulaşabilirsiniz.
Delmece Yaylası, Dipsiz Göller, Kent Ormanı, Çifte Şelale Gezimiz. 07/05/2012
güzel gezi yapmışsınız Mehmet kardeş bende gelmek isterdim ama benim cıbır gelmez o yollara
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
öğlen 11 civarında gemlikten bir arkadaşım haber verdi bu üzücü olayı. ben de doğruluğundan emin olabilmek için bu konuda (görevi gereği bu işlerin içinde olan) ali ubuz kardeşime haber verdim. onun vasıtasıyla yukarıda yazılı bilgilere ulaştık ve batu kardeşim sağolsun paylaşmış, ben mobilden siteye giremedim gün boyu.
ikisi de ne kadar az görüşmüş olsak da çok iyi, çok güzel insanlar. kendilerine acil şifalar yakınlarına da sabır diliyorum; inşallah güzel haberler alırız bundan sonrası için. dua edelim onlar için.
size de tekrar hatırlatmak istiyorum: şu lanet korumalarınızı takın!!! onlarla bile şansımız o kadar az ki...
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)