geliriz tabikide çay içmeye.
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 15:22 ----------
gökhan abiden ses seda yok.
16 BH 631
hayırlı olsun abim.
---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:40 ----------
akşama geliyor musun abi kafeye?
---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
akşam ki toplantıya katılım yok galiba?
16 BH 631
süper olur 20 geç olur toplanması ile dokuzu bulur 19.30
16 BH 631
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
Akşam bana çay ısmarlamak isteyen var mı ))
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
benim motorda tamirde bende toplantıya gitmek için dükkana geldim o zaman öğrendim motor olsaydı gelip alırdım abi seni
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
istediğin çay olsun kaptanım
biz yeni mekandayız (kuter kafe) hadi mt 6 kişi mi var sadece...
06,05,2012 tarihinde bilecik veya karacabey boğaz turu yapmayı düşünüyoruz herkezin fikirini bekliyoruz
Arkadaşlar aranızda olta balıkçılığı ile ilgilenen varmı. Bahar geldi. Benim motordan sonraki en büyük hobimdir olta balıkçılığı. Mesela bu hafta sonu balıktayım. İlgilenen varsa takılsın peşime. Yanlız asla deniz olmayacak. Tatlı su balıkçılığı bendeki. Aynı tatlı su motorcusu gibi. Bende ikiside var.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
herkese slm bmw 650gs yedek parçası ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Ben Bilecik diyorum,Mezitler ve Bozüyükte harika manzaralar,daha sonra Pazaryeri kınık köyü çömleklerinin depolarına uğrayarak ugun fiyata hediyelik eşyalar ve Bilecik merkezde Şeyh Edebali (osmanlının manevi kurucusu)ve Yenişehir üzerinden dönüş güzergahımız dahil olabilir.Yinede farklı yer kararı alınırsa onada uyarım...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
29 Nisan Karamürsel Yolcu Listesi
1.Özcan1980
2.Murat112
3.Sedici
4.Zafer
5.İsmet Güzelcoşkun
6.
7.
8.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
birde kn nin pistonu ve karburatöru degıstıren bır akadas var 250 cc tek piston asagı yukarı 180 sanırım o hızları göruyormus karburatörude halıyle degıstırmıs ama ben orjınallıgını degıstırsemde bursada bu ısı sureklı yapan bırı bulmadan bu ıse kalkısmam normal devırlerde yakıt cok degılsede mahalle arasından ıse gıtmemek ıcın 4 km yol uzatıp otobandan gıdıyorum halıyle ınsanın ıcındekı hız tutkusnu burada doyurup normal yollarda sakınlgımı saglıyorum bırıncı olarak bu yuzden son surata takıntı yaptım bırde balıkesır olsun ızmır olsun fazla sıkıstırmadan 120 yı görursem motoru cok sıkıstırmadan 120 ıle uzun yol cekılır dıye dusunuyorum bır de motorun rahatlıgı yerınde olacak yolda
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)