:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
İİ geceler abilerim nasılsınız bakayım.das kapitali olayında öle iki araştırma yapıp ilk bulduğum sıralamayı ufak bir okuma ile yazmış olabilirim affola. İlk defa burada duydum ama dokuz ışık bildiğimden yazdım harbiden.NEyse ii ezdiniz bizi ama neyse...
Cumartesi günkü pratik eğitimde bende bulundum arda abi benden önce gelmiş gitmiş kimseyi bulamayınca.Görüşmek başka zamana artıkın...Güzeldi valla souk hava özellikle sabah ii etkisini göstermiş.
Bayram görüşmesi işi büyük ihtimal ben yokum tek tatilim bayramda ozaman gezebilirim arkadaslar bırakmazlar beni...Okul açıldığından beridir zaten okul-dersane-ev hayatımın her yerinde...Genç abilerim kesinlikle size katılırlar ama..
Dün akşam evdeki iftar davetinden ötürü girmedim baya kaynatmışsınız...
AKIN FİDAN
SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER KOLAY GELE CÜMLETEN .........
İLKAY abi yahu bak kıymetini bil adamlar DUMAN'IN yavrularında bana vermediler nasıl akraba anlamadım neyse yavruyu biraz büyütte toplantılara getir gerçi digerlerine nezaran baya büyümüştür şimdi o neyse çok tatlılar ama ii bak heeee .
yahu gene ben belirliyeyim toplanma yerini
yok anam yok almıyom ne cbf nede cbr benim motora karşılık motorlu kayıf veriyolar 9,9 yamaha 2003 model kayıkta 4,25 boyunda motordan daha yeni tam benlik ikiside düşünüyom değişsemmi diye kafa kafaya adam haber bekliyo....
SATILIK 9,9 YAMAHA 2003 MODEL VE 4,25 KAYIK VAR 4,000 YTL İSTEYENE SUDAN UCUZ .......
NEYSE İFTAR VEYA DİĞER DAVETLERİNİZE KATILMAK İSTERİZ BİLGİNİZE BU SEFERE MOTORLA OLMASADA TOPLU TAŞIMA YOLUYLADA OLSA GELİCEZ AİLECEK .....................
Herkese günaydın.Hayırlı işler.
seflek ve ihtiyar abim.Söylediklerinize en güzel cevap susmak sanırım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
desene köpek ağzının tadını biliyor
Yahu doktorum, bu nasıl bir hayvan ki sen evinde besleyeceksin, ısırır mısırır. YARIN ÖBÜR GÜN ÇOLUK ÇOCuĞA KARIŞACAKSINIZ (rüyamda gördüm üçüzleriniz olacak inşallah)
Sevgili İHTİYAR,
Hadi seflek tamam, O burmalı tezgahtara bile biraz tuhaf bakmış Zaten o tipteki bir adamı başka türlü ikna edebilmesi mümükün değil gibi duruyor da, sen bari yapmasaydın yahu..
Bune demek şimdi? Hafiften bir kalaylama durumu mu var
Volkan, bak seflek'e sor, en iyi tekne hangi vede kimin teknesidir diye de, sonra al o tekneyi ( tekerleme gibi oldu ya)
Yahu hocam ne işin var senin günaydoğu da anlayamadım? Başka yer mi kalmadı?
Uğraşma ihtiyar uğraşma, O, o fiili (koymak) unutalı çok oluyor, bir tek tencereye yemek koymak ile sınırlandırmış kendini
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
[QUOTE=Mangal;465922]
Tatvan Güneydoğu'da değil Doğu Anadolu'da
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)