hoş geldin kemal ve asiz kardeşler. biraz da kendinizi tanıtsanız?...
freeman, regal raptor'dan gerçekten memnunum. bol nikelaj ve dizayn, aksesuar bolluğu gerçekten ilgili ilgisiz herkesi baktırıyor kendine. (hatta levent bey oldukça pahalı motoruna hiçkimsenin bakmamasına, benimkine ilgi göstermelerine çok bozuluyor)
tabii 250'lik ve fiyatının üzerinde artılarına rağmen 80'den sonraki müthiş vibrasyon ve ses rahatsız ediyor. başka şikayetim yok. (ben de 94 kiloyum. bir de arkama levent beyi oturtuyorum, çekiş hiç de fena değil. gerçi levent arka koltuğun çok küçük ve sert olduğunu, vibrasyon da eklenince insanın cinsel tercihlerini değiştiresi geldiğini söylüyor.)
ben makinamı çelik motordan aldım. ama şimdi bayiliği bıraktı, bir başkası aldı. henüz faal değil. motorumun beyni yanmıştı. çelik motor hemen kamyonet gönderip (tatil günü olmasına rağmen) kumyakadan motorumu aldırdı. bila bedel 1 gün içinde parçası gelip değiştirildi. garanti kapsamında hiçbir ücret alınmadı. distribütörü çok iyi. servisi de ferit usta (yani 10 numara).
metin kardeşim kel yaşlı. ona amca, baba, dede... diyebilirsiniz, ama ben henüz genç ve güzelim