Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    hoş geldin kemal ve asiz kardeşler. biraz da kendinizi tanıtsanız?...

freeman, regal raptor'dan gerçekten memnunum. bol nikelaj ve dizayn, aksesuar bolluğu gerçekten ilgili ilgisiz herkesi baktırıyor kendine. (hatta levent bey oldukça pahalı motoruna hiçkimsenin bakmamasına, benimkine ilgi göstermelerine çok bozuluyor) tabii 250'lik ve fiyatının üzerinde artılarına rağmen 80'den sonraki müthiş vibrasyon ve ses rahatsız ediyor. başka şikayetim yok. (ben de 94 kiloyum. bir de arkama levent beyi oturtuyorum, çekiş hiç de fena değil. gerçi levent arka koltuğun çok küçük ve sert olduğunu, vibrasyon da eklenince insanın cinsel tercihlerini değiştiresi geldiğini söylüyor.)

ben makinamı çelik motordan aldım. ama şimdi bayiliği bıraktı, bir başkası aldı. henüz faal değil. motorumun beyni yanmıştı. çelik motor hemen kamyonet gönderip (tatil günü olmasına rağmen) kumyakadan motorumu aldırdı. bila bedel 1 gün içinde parçası gelip değiştirildi. garanti kapsamında hiçbir ücret alınmadı. distribütörü çok iyi. servisi de ferit usta (yani 10 numara).

metin kardeşim kel yaşlı. ona amca, baba, dede... diyebilirsiniz, ama ben henüz genç ve güzelim
    Freeman, ben Metin dede, genç ve güzel Cem kardeşim ne diyorsa doğrudur. Arkasına oturttuğu Levent Bey de ne diyorsa doğrudur. Şimdi sana son tavsiyem ; ne alırsan al ama arkana kimseyi oturma yanlış anlama ha, ben artçının titreşim sorunu yaşamamasını kastettim Cem'in dediği gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ASİZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende bursa dan bi adet asiz. motor hevesi yeni başladı. ne zmndır görmediğim ilkokul arkadaşımda da görünce gaza geldim babam da biras destekliyo gibi artık kısmet para toplayımda bi yamaha ybr 125 ile başlamayı düşünüyorum motorsiklet serüvenine. kısmet askerden sonrada R6 mı olur R1 mi bakıcaz
    [AS.İZ.]®

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    asiz ybr 125 güzel motor
    gittim baktım
    450+150(plaka masrafı) peşin
    geri kalan world karta 12 taksit 0 faiz
    150 kask 250 civarı mont
    yamaha start motorda
    ama benim gibi iriysen motor altında scooter gibi duruyor.
    er 5 güzel olur ama oda 6000 eurocuk

asiz ybr 125 güzel motor en azından yamaha
    genel okuduğum kadarıyla en problemsiz motorlardan biri
    fakat biraz küçük gibi eğer iri biriysen altında scooter gibi duruyor.
    yamaha start motorda 450+150 (plaka masrafı) peşin
    geri kalan world karta 12 taksit 0 faiz
    150 kask 250 de mont
    öğleden önce gidersen akşama plakayla birlikte teslim

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    Alıntı ASİZ adlı üyeden alıntı
    bende bursa dan bi adet asiz. motor hevesi yeni başladı. ne zmndır görmediğim ilkokul arkadaşımda da görünce gaza geldim babam da biras destekliyo gibi artık kısmet para toplayımda bi yamaha ybr 125 ile başlamayı düşünüyorum motorsiklet serüvenine. kısmet askerden sonrada R6 mı olur R1 mi bakıcaz

dostum nerde bu motorcu pesin fiyatina 12 taksit yapan yer
    magazayi soylede bi uğrayıp bakalım mondial de satıyormu burası ???

ASİZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi bende pek cüsse yok arkadaşta vardı ybr 125 şimdilik o beni keser daha ileriye doğru bakar araştırır uygun bişi bulurum ama büyük ihtimal yamaha olur

bide toplantı oldumu yakın zamanda
    olmadıysa yapalım ya ??? olmaz mı ???
    [AS.İZ.]®

seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı freeman adlı üyeden alıntı
    intenet sitesinde gazcılar motor diye bir yerden bahsediyor.
    beşyoldaymış.
    yarın gidip adam akıllı bakcam
    geçen gün baktım tam bulamadım yerini
    zannedersem bu çin işleri arsında en iyisi raptor.
    yaa freeman kardeşim ben boşuna mı konuşuyorum? çelik motorla gazcılar motor aynı. birbirlerinin alt kuruluşu. ve çelik motor yahut gazcılar motor artık regal raptor bayisi değil. şu an fiilen yeni bir bayi açılmadı. ama sanırım çelik motor bağlantı yapabilir. (şirketin sahibi süleyman dikilitaş'a avukat cem'in selamı var de. gereken bilgilendirmeyi yapar.) Hatta şimdi müsaitim, geliceksen ben de çelik motora gideyim.

ayrıca METİN AMCA SİZE BABA DİYEBİLİR MİYİM?
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    sevgili arkadaşlar sitemizde motor oyunları ile ilgi bir bölüm açtım bu bölümde oyun listeleri oyun hileleri vb şeyler eklenecektir herkes yardımcı olursa sevinirim
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14655

Motosikleti
    cbr 125
    slm beyler... ben de motor kardesliği icin tanısmaktan yanayım.. madem ki bursa dayız hepimiz madem ki motor sevdamız var, ee.. ne duruyoruz??
    eser_erim@hotmail.com
    slm dragstar)

Motosikleti
    yok
    tamam seflek abim kızma
    yanlış anlamışız.
    dediğniz doğru çelik ve gazcılar motor aynıymış.
    bizzat gittim gördüm yaşadım.
    raptor u bırakmışlar.
    kısmet işte.
    bende tam karşısında yıldırım motor var jinluncu orayla da görüştüm.
    sağolsunlar çok iyi davrandılar.
    motorlar güzel hoşuma gitti güven de verdiler servis parça vs.
    neyse kısmet

NOT:yamahacı merinostaki teknolojix in yanında.START motor.
    mondial falan yok sadece yamaha var.sadece ve ybr 125 e peşin fiyatına 12 taksit yapıyor.

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    kardeş sen jinlun'u boşver derim. ben de çelik motordaydım bugün. ne çok sorunlu adam geldi şaşarsın!

MNY46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Multistrada1200 , xt 660x
    bende varım her ne warsa... bursa mollaaraptan harbi motorcu 46 benim..

Motosikleti
    yok
    ne gibi problemler seflek abim.
    eee hangisini alcaz?:( raptor istedik bursada yok ne yazık ki
    yanlış bilmiyosam metin 67 de abimizde jinlun kullanıyor
    halbuki jinlun göz dolduruyodu.
    abi valla şaşırdım.
    hangisini alcam.

bursalı kardeşiniz olarak yorumlarınızı ve önerileriniz bekliyorum

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı IssaCNewtoN adlı üyeden alıntı
    slm beyler... ben de motor kardesliği icin tanısmaktan yanayım.. madem ki bursa dayız hepimiz madem ki motor sevdamız var, ee.. ne duruyoruz??
    eser_erim@hotmail.com
    slm dragstar)
    tanışalım kardeş. ben cem şeflek. avukatım ve 40 yaşındayım. (hangisi daha kötü bilmiyorum) dadyw regal raptor 250 cc kullanıyorum. ya sen?

Alıntı MNY46 adlı üyeden alıntı
    bende varım her ne warsa... bursa mollaaraptan harbi motorcu 46 benim..
    harbi motorcum sen de tanıtsan kendini biraz? (çocukluğumun bir kısmı mollaarapta geçmişti. eski bursanın güzel semti)

ne gibi problemler seflek abim.
    eee hangisini alcaz?:( raptor istedik bursada yok ne yazık ki
    yanlış bilmiyosam metin 67 de abimizde jinlun kullanıyor
    halbuki jinlun göz dolduruyodu.
    abi valla şaşırdım.
    hangisini alcam.

bursalı kardeşiniz olarak yorumlarınızı ve önerileriniz bekliyorum
    freeman kardeşim, şimdi çelik motor süleyman beyi aradım. siparişle regal raptor getirebileceğini söylüyor.

jinlun'u satan bayinin esnaflığına diyecek söz yok. 4x4 bir ağabeyimiz. lakin raptor bir gömlek üstün. bilhassa su soğutmalı olması üstünlük.

sen karar ver gerisi kolay. istersen ithalatçı www.sarikayalar.com dan bir bak.

benim motoru da inceleyebilirsin. mühim olan gönlüne yatması, severek kullanman...

Alıntı metin67 adlı üyeden alıntı
    Freeman, ben Metin dede, genç ve güzel Cem kardeşim ne diyorsa doğrudur. Arkasına oturttuğu Levent Bey de ne diyorsa doğrudur. Şimdi sana son tavsiyem ; ne alırsan al ama arkana kimseyi oturma yanlış anlama ha, ben artçının titreşim sorunu yaşamamasını kastettim Cem'in dediği gibi
    metin abi (baba dememe henüz izin vermediğin için abi) şu artçı lafını yanlış kullanıyoruz gibime geliyor. doğrusu grupla seyahatte son motora artçı deniyor diye biliyorum.

acaba kim bilen doğrusunu?
    hatta ben, kıyı bucak kaçıran ben ruhumu.
    sanki ne anlıyorum?
    ola ki, şeytana satacak kadar bile bende ondan yok!
    (ismet özel)

iyi de gitti hani. ne kadar kalçırıl olduğum da anlaşıldı bu şiirle

Motosikleti
    yok
    seflek abi bakmadığım internet sitesi gezmediğim forum kalmadı.
    regal raptor her yerde tek geçiliyo.
    metin67 abinin dediği motrovirus.com daki forumdaki arkadaşlar jinlun almayın diye başlık açmışlar.dün gördüm.
    anladığım kadarıyla motordan değil servisten yakınıyorlar.
    regal raptor un sitedeki fiyatı 3800
    bursada bayi olmadığı için gidip tam fiyat ve ödeme koşullarınıda öğrenemiyorum.
    saol abi

bu arada henüz tanışamadım heyacandan unuttum
    adım ilkay ceylan 25 yaşındayım
    pratisyen doktorum

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    hem de doktor! benim yaşımdakilerin arayıp da bulamadığı şey. acilen tanışmamız lazım. nerede görevlisin ilkay kardeş?

Hoşgeldin ve yandın :)

seflek abi bakmadığım internet sitesi gezmediğim forum kalmadı.
    regal raptor her yerde tek geçiliyo.
    metin67 abinin dediği motrovirus.com daki forumdaki arkadaşlar jinlun almayın diye başlık açmışlar.dün gördüm.
    anladığım kadarıyla motordan değil servisten yakınıyorlar.
    regal raptor un sitedeki fiyatı 3800
    bursada bayi olmadığı için gidip tam fiyat ve ödeme koşullarınıda öğrenemiyorum.
    saol abi

bu arada henüz tanışamadım heyacandan unuttum
    adım ilkay ceylan 25 yaşındayım
    pratisyen doktorum
    Öncelikle hoşgeldin, sonra da yandın arkadaşım. Sitemizin genç ve güzel yaşlılarından ( kızmaaaaa ) Cem ağbine yakalandın , artık siyatikten lumbagoya, epiklot kapakçığından fistul'e kadar ne kadar dertli işi varsa kontrol etmek durumundasın. Yanlız prostat kontrolu yaptırtmaz ona göre. Rektal tuşeye karşı allerjisi var
    Motor işine gelince, bu ucuz motorların hepsi aynı. Birinde olmayan dert diğerinde var, diğerinde olmayan dert öbüründe var. Vaktin varsa teker teker dene al bir tane. Yada gel benim jinluna bin( motor satılık bu arada, galeride), olmadı Cem ağbinin raptoru dene bir karar ver. yarışlara girecek halin yok ya. Al bir tane bak keyfine.

FANTASTICUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav bendede skolyoz var
    sitede doktorda varmış ne güzel

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı metin67 adlı üyeden alıntı
    Öncelikle hoşgeldin, sonra da yandın arkadaşım. Sitemizin genç ve güzel yaşlılarından ( kızmaaaaa ) Cem ağbine yakalandın , artık siyatikten lumbagoya, epiklot kapakçığından fistul'e kadar ne kadar dertli işi varsa kontrol etmek durumundasın. Yanlız prostat kontrolu yaptırtmaz ona göre. Rektal tuşeye karşı allerjisi var
    Motor işine gelince, bu ucuz motorların hepsi aynı. Birinde olmayan dert diğerinde var, diğerinde olmayan dert öbüründe var. Vaktin varsa teker teker dene al bir tane. Yada gel benim jinluna bin, olmadı Cem ağbinin raptoru dene bir karar ver. yarışlara girecek halin yok ya. Al bir tane bak keyfine.
    siyatik, lumbago, epiklot, fistül, prostat, rektal tuşe, .... abi bunlar ne yaa? annamıyom, çok gücüme gidiyo. hepsi ben miyim, ölcek miyim yani?

Motosikleti
    yok
    abilerim ben çekirge kalp ve aritmi hastenesinde çalışıyorum.
    bir derdiniz olursa elimden geleni yaparım.
    öncelikle cem abi metin abinin dedikleri içinde en tatsız olanı rektal tuşe yani makattan muayene.hemoroid(basur),fissür(çatlak),f istül(delik) ve en önemlileri prostat ve kalın barsak muayenelirinde kullanılan işaret parmağı nı kullanarak makattan yapılan muayenedir.
    yapan ve yapılan için sorundur.
    yapan kişi derdini anlatamaz yapılan kişide bu muayenenin değerini bilmediği için çekinir.
    abilerim yapılması gerekiyorsa mutlaka yaptırın.emin olun prostat ve kalın barsak kanserlerinde erken teşhisi sağlar ve hayat kurtarırır.
    siyatik :bel ve bacak ağrısı na sebeb olan ve siyatik sinire bası sonucu olan bel fıtığı türü.
    epiglot:adem elması.
    lumbalji: bel ağrısı.

motor konusu ise ayrın gitcem çelik motor raptor getir mi diye cem abi konuşmuş fiyat detaylarını servisini öğreneyim.ona göre bi kara vercem.
    metin abi haklısın sonuçta akla kara değil hepsinin bi derdi var.önemli olan dertlerini en kısa çözümleyebilceğimiz bi tane bulmak...

bu arada fantasticua kardeş skolyoz derecesine göre önemli problem olabilecek bir rahatsızlıktır.kontrollerini aksatma.

Sayın İlkay Ceylan,
    İlginiz için çok teşekkür ederiz.Bursa da kriterlerimize uygun bayi çalışmamız olmaktadır.Tahmini olarak 2ay içersinde sonuç alınacaktır bu konuyla ilgili tarafımızdan mail gönderilecektir.Saygılarımla

Sabiha TOKER

Halkla İlişkiler Ve Reklam Departmanı

SARIKAYALAR A.Ş.
    İzmir Asfaltı Üzeri 7.Km.
    Hacı Eyüplü Köyü Girişi
    DENİZLİ 20195 TURKEY
    Tel :+90.258.371 65 67
    Fax :+90.258 371 97 37

www.sarikayalar.com.tr

abilerim kardeşlerim bu mail yeni geldi.

Bak Cem , korkulacak birşey yok

abilerim ben çekirge kalp ve aritmi hastenesinde çalışıyorum.
    bir derdiniz olursa elimden geleni yaparım.
    öncelikle cem abi metin abinin dedikleri içinde en tatsız olanı rektal tuşe yani makattan muayene.hemoroid(basur),fissür(çatlak),f istül(delik) ve en önemlileri prostat ve kalın barsak muayenelirinde kullanılan işaret parmağı nı kullanarak makattan yapılan muayenedir.
    yapan ve yapılan için sorundur.
    yapan kişi derdini anlatamaz yapılan kişide bu muayenenin değerini bilmediği için çekinir.
    abilerim yapılması gerekiyorsa mutlaka yaptırın.emin olun prostat ve kalın barsak kanserlerinde erken teşhisi sağlar ve hayat kurtarırır.
    .
    İlkay,
    Bu Cem ağbimiz bu işlerden çok korkuyor. Bende kolestrol 400 ama korku morku yok. Neden? Çünkü bizim ailede yatarak ölen yok, aniden kalp krizi .. Bitii gitti ( Şaka yahu , Allah korusun),
    Ama Cem'in tam bir testten geçmesi şart. şöyle batın ve rektal bölgenin tam anlamıyla incelenmesi, hatta hatta gerekirse pankreasına kadar rektal tuşe ile muayene yapılıp, bu kez de çift parmak tuşe ile o bölgeden biyopsi amaçlı parça alınması da söz konusu olabilir
    İleride ki sorunlara karşı da yaşlı bir diş hekimi tarafından kolonoskopi de yapılabilinir (diş hekimi yapacak ama )
    Bu arada hadi bizde delilik var motor kullanıyoruz (kullanıyorduk daha doğrusu). Sen ne demeye bulaştın yahu , yıllarca okudun ettin, akıllanmadın mı hiç? Bu soruyu tanıdığım tüm motor kullanan dr.lara soruyorum -ki en başında Rentıp'tan Genel cerrah (kasap) Ruşen geliyor- oku oku kafayı yedik diyorlar. Doğru mu?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)

Bu Konudaki Etiketler