keramet ılıca bana 20km arkadaşlar. güzel bi yer. rahatlamaya geliyor insanlar. Ama ılıca en güzel mayıs ayında oluyor. Geçen hafta gittim daha sezon açılmamış. kimse yoktu.
keramet ılıca bana 20km arkadaşlar. güzel bi yer. rahatlamaya geliyor insanlar. Ama ılıca en güzel mayıs ayında oluyor. Geçen hafta gittim daha sezon açılmamış. kimse yoktu.
__To Be Or NoT tO be__
enes abimin yoğun teşvikleri üzerine daha spor görünümlü bir mont almaya karar verdim. linkteki montu gören duyan var mıdır acaba?
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...T-pmu1886.html
16 BH 631
Haklisin aslinda abi 4. Resimdeki şekli kes
16 BH 631
FOTOGRAFLAR İCİN TESEKKUR EDERİM GEZİ GUZELDİ ERKEN KACTİM AMA OLSUN
MALUM İŞE YETİSMEM HEREKİYORDU SAGLAM İSLANDİM AYAKKABİM BİLE SU DOLUYDU AMA EGLENCELİYDİ.
WALLA HOCAM SİZDE HAKLİSİNİZ BENLE FAZLA TAKİLAN YA KAZA YAPİYOR
YADA KAFAYİ YİYOR NE YAPALİM KADERİMİZ
YENİ KATİLAN ARKADASLAR ARAMİZA HOS GELDİNİZ
YOLLARDA VE GONULLERDE GORUSMEK DİLEGİYLE
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Sevgili eniştem alper kadar olmasada müsait olduğumda ekibe katılmanın keyfli olacağı şimdiden belli oldu ekip sıcak kanlì
Sagol kardes
security şu ixilin bir videosu vardı hani cbr 125 ile sen bulmuştun onu bir atsana buraya ben bulamıyorum.
Hoşbulduk gökhan eyvallah
Günübirlik gittim geldim.Çan'lıyım ben de Bayramiç yakın,bizim oradan geçiyorsunuz giderken
Yakıtı merak edenler için;
Gidişte 225 km. boyunca motorun hakkını vermek= 60 TL ( 150-180 km/h civarı)
Dönüşte 225 km. boyunca yolun hakkını yemek = 30 TL ( sabit 100 km/h)
56 saatlik uykusuzluğa rağmen hiç yorulmamak paha biçilemez...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
http://img585.imageshack.us/img585/5967/img0695ti.jpg
Anıların depreşti dii mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Yavaş gitmek bazen can sıkıyor ama elinin altındaki gücü bilmek süper birşey.Görükle civarında bi araba (2 erkek 2 kız) beni geçip,yavaşladı,geçip yavaşladı, bana bakarak gidiyorlar bi de. 100km/h ile gidiyorum.Tekrar geçeceği sırada ben de onlara baktım, ibre 200 e birkaç saniyede çıktı, ortalıkta araba felan yoktu :D sonra tekrar 100 e düştüm, yanımdan geçerlerken hiç bakmadılar bile
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Dadaşoğlu, Ahmanamra ve security 17 aramıza hoşgeldiniz
Forum canlanıyor mu ne yavaş yavaş ?
Bu arada Alper Tunga abi dün gece 20,20 civarı gazcılardan kent meydanına doğru döndün seslenecektim duymazsın diye seslenmedim abi. Bu arada çok gaz çekiyorsun eğer motor soğuksa iyi değil :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
alacağım bir mont ama çok bütçemde yok açıkçası. spor görünümlü olması birinci tercihim yeterki enes abi montum ile ilgi sussun.
16 BH 631
bir kere diline düşmüşsun onun kurtulman zor
paraya kıyıp repsol montu alacağım. aslında çok da pahalı değil 200 lira honda bayiinde
16 BH 631
http://www.motosuperstore.net/JOE-RO...G,PR-1429.html geçen gün dikkatimi çekmişti bak istersen
kimse yok mu
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)