gökhan abim isterdim ama dershane ve LYS sınavı var önümde. kaçamak affetmiyor malesef.
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
ama yarın nerde toplanılacaksa oraya gelebilirim
gökhan abim isterdim ama dershane ve LYS sınavı var önümde. kaçamak affetmiyor malesef.
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
ama yarın nerde toplanılacaksa oraya gelebilirim
16 BH 631
sen bana gelirsin akşam ara beni birlikte gideriz yeni mekana kardeşim
pazar pazar çalışılır mı ya boşver gitme bea ;p
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
yarın toplantıya gelecek olanlar için kısa bir hatırlatma: izmir yolundan çalı kavşağına dönüyorsunuz ilk lambalardan (küçük sanayi beşevler girişi) değil 2. Lambalardan (sol tarafta özhan ve aypark marketlerini göreceksiniz) sola dönüyorsunuz ve karaca fırınından sağa döndüğünüzde 50mt ileride yol üzeri solda saat 19:00da buluşmak üzere ii geceler mt...
arkadaslar kısmetse cumartesı bursada olacagım bu hafta sınavlar bıtıyor aksılık cıkmazsa buyuk ıhtımal katılacagım mondıal kn 150 aldım mct yı sattım henuz motoru ben test etmedım ama vekalet verdıgım arkadas muayeneye falan göturdu fren cubugu degısmesı gerekebılır
seni de akşam listeye ekleyelim mi kardeş?
Bu yolu ben daha önce yaptım,heralde otomotik vites ve koltuğu da bir okadar rahat gezi motoru kullandığımdan olsa gerek pek
yorulma nedir bilmiyorum.Hatta geçen gezidede siz yorulduk diyince pek şaşırdım peh...
Yalnız çarşamba toplantısına beni beklemeyin malumunuz,ev,iş,çocuk derken hafta arası ben pert oluyorum.sizin buluştuğunuz saatlerde yorgunluktan uyuya kalıyorum,çok şükür çocuğa fedakar babası bakıyor ben zıbanırken,bir aksilik olmazsa gezide görüşmek üzere...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sımdı bursada motorumu emanet ettıgım arkadas garajdan cıkartırken anahtarı dereksıyon kılıdınde unutmus o da kırılmıs yedek anahtarları almamıs aldııgmız adamdan o ıslerı halledebılırsek artı olarak da o arkadasım gelecek bır de fren cubugu sorunluymus onları halletırmeye calısıyorum cunku cumartesı bursada olacagım pazara da gezı var ınsallah hersey yolunda gıder . bende hem tanısmak ıcın hemde gezı ıcın cok ısteklıyım
sadece çınarcık mı? erikli yaylası falan diyordunz?
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
erikli yaylasını muyat26 söylemişti oraya daha sonra da yapabiliriz belki olmaz çoğunluk ok derse gidilir oraya da
rota ne şekilde olacak arkadaşlar. gemlik-kumla-armutlu-çınarcık-yalova-orhangazi-gemlik mi? bir de mangal falan yapıcakmısınız?
__To Be Or NoT tO be__
istediğiniz rotadan gideriz yola çıkacağımız zaman veya buradan görüşlerinizi söyleyin ona göre bişey yapalım. Mangal yapmak niyetimiz var ama karar yine çoğunluğun.
Enes hakkaten insan bi haber verir motor alacağını ıslatcaz die mi söylemiyorsun aga
gazcılarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
dukkanım var ikizler böreğin altında hemen
hyoyu yanına koyup bakacaksın demi
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-i...px?m=BURSA#sfB
hava bu şekilde gözüküyor. meteoya inanmayıp gelsem mi acaba geziye...
önce MZ251 gitti, sonra ACTİVA....
YENİSİ CBF 150
Alper abim sensiz olur mu gezi yaw hava kar yağsa da varım ben ama iptal edelim denirse de yapacak bişey yok
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
15.04.2012 ÇINARCIK GEZİ LİSTESİ GÜNCELLEME
01. Gökhans16cbr +1
02. N.tuncak
03. Ahmet93
04. Murat_112
05. Nail cbf 150
06. Alphertunga
07. Drumtoens Enes
08. Search16 Coşkun +1
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
dışarı turlamaya çıkan var mı?
16 BH 631
heyyyyyyyyyy bursa mt!!!!!!!! Hiç hareket yok mu. canlanın biraz lütfen
16 BH 631
çıktıkta sizi göremedik
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Turlamaya çıkarsan haberimiz olsun 151rsfa
Bilseydi Mecnun Honda sevgisini, sever miydi hiç Leyla zillisini...
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)