anladım 151rsfa sagolasın.ama yınede nerde kuruldugunu soylersen sevınırım.vaktım var gıdıp bır bakmak ısterım.sahıbındene bakıyorum zaten
anladım 151rsfa sagolasın.ama yınede nerde kuruldugunu soylersen sevınırım.vaktım var gıdıp bır bakmak ısterım.sahıbındene bakıyorum zaten
Hocam zafer mahallesinde ilkogretim okulunun karsisindaki halisahanin ora diyecegim ama komik bi adres olacak
16 BH 631
kısmet olursa koruparkta bizde olabiliriz....
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
151rsfa sağolasın yarın bır bakayım.İyi geceler.
selam arkadaşlar ben de uzun zamandan beri takip ediyordum ,üye olmak bu güne nasip oldu.. tabii fazla araştırma yapmadan başlangıç motoru olarak aprilia 125 aldım bilmiyorum iyimi yaptım tipi hoşuma gitmişti... yıllar önce motor kulanıyordum birkaç arkadaş izmir e falan gitmiştik ama tekrar debreşti motor hastalığı o rüzgarı yüzümde hissetmek ayrı bir duygu. araba ile ayda 10 -15 bin km arası yol yapıyorum 4 teker çok acayip sıkmaya başladı..arada gazımızı atmak için en azından hafta sonları araba ile gidemediğim yerlere çift tekerle gitmeyi düşünüyorum..umarım doğru düşünüyorumdur....
Kalbinin seni ısındırdığı her şey doğrudur kardeş motosiklet gibisi yok...
Eve daha yeni girdim 6 motor 8 kişi çok güzel bir gün geçirdik,Uluçınar'da Bursa'yı google earth hesabı seyrederek güne başlarkeni,
Barakfaki'den ara yollarda çok garip ismini duymadığımız köyler,köylerde horozlar ve tavuklar yer yer keçi sürüleriyle bütünleşip biraraya gelerekten ara ara toz bulutlarında kaybolarak gezimize devam ederkeni
Gölcük köyünde köyüyle bütünleşmiş bir yaşlı amcamız,
dönüşte Cumalıkızık'ta gözleme yerkende Doğuştan motorcu bir teyzemiz oldu.
Arkadaşların attığı fotoğraflarda sizlerde onlarla tanışacaksınız...Motorcu teyzenin Gökhan'a tepesinden bakarak "hıh sen motorcumusun"derkenki alay ifadesine hala gülüyorum
Geziden çok keyif aldım,güzel Bursa mı ve memleketimi tanımayı seviyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Aramıza hoşgeldin dostum gayet seri bir başlangıç olmuş bence doğru tercih umarım en yakın zamanda görüşüp muhabbetin startını vermek dileğiyle ;)
Bugün Salih abi, Nevin hocam, Muyat usta ve eşi, çılgın Zekeriya, Fethi amca, ben ve Eren kardeşim olmak üzere 8kişilik ufak bir gezi yaptık. Çok tozlu hafif hoplatmalı ama bir o kadar da zevkli bir geziydi yorgunluk mu çöktü ne ben yatar
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
ya hocam büyük kumla yolunda ne güzel viraja yatıyordum teyzenin tepemde durup "motorcumusun sen?" deyişi süperdi ama noluyoruz dedim bi ara
Hele bir önceki köy nasıldı tavuktan başka bişey olmayan köy korku filmi gibi ya teyze uzaktan bi görünüyo bi yok oluyo :D
hoşbulduk kardeş inşallah en yakın zamanda aranıza katılmak isterim
, motorum istanbul da bende de acemilik var, bu hafta içinde getirtmeye çalışıcam ,aksilik hafta sonu da yunanistana gidicem bir kaç günlüğüne umarım önümüzdeki hafta sonu karadan tanışma fırsatımız olur..benim de en büyük idealim,hafta sonları dağ bayır gezmek inşallah gurup içinde kafa dengi arkadaşlar çıkar o doğada güzel günlerin tadını çıkarırız..uzun kısa farketmez zaman müsait oldukça her koşulda, her yola varım..
Güzel geziydi,barakfaki yolları taştan sen çıkardın beni baştan misali biraz hoplamalı oldu. fotoları bekliyoruz Salih ustam
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
gezelim kardeşim senin sınav nasıl geçti? Farları da bu hafta hallederiz inşallah ;)
151rsfa kardeşim, awatarındaki motor senin sanırım, dün sabah saat 9,30 gibi eski fakülte kavşağında aynısından gördüm sürücüsü yerden
kaldırmaya çalışıyordu umarım sen değilsindir..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Fotodaki HRC, Fatih'te Repsol var...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar 15.04.2012 çınarcık gezisine kimler geliyor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)