Gezi ne oldu arkadaslar, bilgi?
Gezi ne oldu arkadaslar, bilgi?
16 BH 631
merhaba arkadaşlar bugun susurluk motokros yarışlarına gittim. seneye sizede öneririm. gezinize katılmak isterdim ama gerçekten gölyazı ve trilye kasıyor beni. bence biz artık yalova ve ilçeleri erikli yaylası,delmece yaylası, balıkesir erdek bu gibi yerere hazırlayalım gezileri.gördüğümüz yerleri tekrar görmenin bir anlamı yok. yada kumla,narlı taraflarıda olabilir.havalar biraz daha düzeldiğinde iyi bir organizasyon yapalım.
buradan güzel bir an izleyebilirsiniz.
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150629853184958
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Gezimiz 5 motorla gerçekleşti. Artçılarla birlikde toplam 10 kişiydik. Güzel vakit geçirdik
Ben Bademli den onra daha fazla ilerleyemedim,aşırı trafik vardı.Sadece cross motorlu birisi tarladan paldır küldür ilerleyebildi.Mudanya yolu 5 şerit olmuş,bisiklet bile girmiyordu aralara.Motorun da acemisi olduğumdan daha fazla ilerleyemeyip geri dönmek zorunda kaldım.
Fotoları bekliyoruz...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
hafta sonları mudanya,trilye yolu stresten başka bişey yapmıyor insanda. o yüzden açılalım şöyle uzun yollara,motor kullanmanın zevkini çıkaralım. ben bekliyorum sizden uzun mesafe geziler,kamplı bile olabilir.çıkarız yayalaya bir gece kamp yaparız.mangal sucuk,hafif alkol,ateş başı muhabbet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
Türkiye'de olacak yarışlar hakkında bu linkten bilgi alabilirsiniz.
http://www.tmf.org.tr/takvim.asp
muyatakdogan@hotmail.com
Merhaba arkadaşlar bugün olan hafta tatilimi Forumdan Piyanist_irf İrfan abimize ziyaretle geçirdik Fotoğraflar
Herkez kazasız belasız yapmış gezisini ne güzel..
Bizde narlı armutlu çınarcık yalova dönüş yaptık, o güzergahı tercih eden çok vardı ama sürekli gruplarla karşılaştık
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
geçen hafta sonu gelemedim ama bu hafta sonu gelebilirim siz de müsaitseniz yapalım bir gezi kimler var beyler?
mudanya,trilye,gölyazı,oylat,eskikaraağaç,iznik haricindeki yerlere bir aksilik olmazsa varım.
muyatakdogan@hotmail.com
trafik olmasında neresi olursa olsun önemli olan beraberlik öyle değil mi?
Bu hafta sonunu bende ayarlayabilirim o halde planı yapalım;Search16 nın dediği bir yer vardı dağ yolunda,şuraya bir çıkış yapıp gündeme getirsin olmazsa başka yerler düşünürüz derim arkadaşlar...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Gokhan abim musaitsen su lexleri takalim bi ara ne zaman müsaitsen?...
16 BH 631
Hocam üzülerek söylüyorumki bana hak verirsiniz umarım, buraya belki ben birdaha gitmem. Nedeni ise geçtiğimiz pazar söğütalan köyünde (gitmeyi planladığım gezi rotası olan köy) kayvehanede bir cinayet işlendi. Medyada çokça bahsedilmiş olay. Suçıkan mevki dediğimiz alanda hazine arazisine kavak ağacı eken adam devletin bu alanı piknik ve mesire alanı yapmasına kızıp gece yatsı namazından sonra köy kahvesini pompalı tüfek ile taradı. İçinde iki kişi öldü. Ölenlerde benim öz dayılarım. Konu ile alakaları sadece köy azası olup kavakları kesmesi yönünde zanlıyı uyarması. Bu nedenle artık gidsim yok bu yere. Ayrıca bu pazarda mevlitleri var. Umarım beni anlarsınız.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Başın sağolsun dostum.Allah sabır versin. :(
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Allah razı olsun. Sağolun arkadaşlar. Vuran 65 yaşında herif. İçerde ölse neye yarar. İki can gitti bir aileden.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)