Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Arkadaşlar ben işte olucam ama gezi rotanızı susurluk'a yöneltmenizi tavsiye ederim. Hafta sonu motokros yarışları var. Türkiye genelinden katılımcılar geliyor. Çok keyifli oluyor.

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

Rota detayını giden olursa yazarım.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    @özcan; kardeşim hiç haber vermiyosun , olmuyor böyle ama... neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın.

@DocGok; aramıza hoşgeldin. ben 3 yıl önce honda GS-1 eğitimine katıldım, ve inan ki faydasını gördüm. vakit (ve nakit) sorunu olmasa eğitim serisini 4. seviyede tamamlamak istiyorum. ben de eğitim gününün erken saatlerinde otobüsle gidip beyoğlunda bir otele yerleştim. sonra eğitim alanına gidecek servisin Taksim meydanından beni ve birkaç "acemiyi" daha almasıyla yola çıkıp güzergah boyunca tüm katılımcıları (14 kişiydik) toplayarak gebze'ye ulaştık. kahvaltılık atıştırma verilen bir salonda tanışma ve kaynaşma faslının ardından eğitim başlıyor. öğle yemeği fabrikada veriliyor, sonra akşama kadar eğitime devam. akşam da aynı servis aynı güzergahtan geri bırakıyor (veya istediğin başka yere). 2. gün de aynı şekilde. bu eğitimi küçümseyen insanlar var çevremizde ama sen onlara aldırma, en doğru şeyi yapıyorsun. motosiklet kullanan herkesin en az bir kez böyle bir "disiplin" görmesi lazım, öyle olmadığı için ortalık motorcu geçinen apaçi dolu! (şimdi yine yanlış anlaşılmasın; illa ki honda eğitimi demiyorum, ama eğitim şart. diğer yandan her eğitim gören de adamakıllı sürücü olmuyor maalesef. ama diyorum ki "eğitim şart")

@ufuk; şu gezi planını biraz daha ayrıntılarsan sevinirim; havalar da iyi olursa 4 motorlu bir grup getirebilirim yanımda...

arkadaşlar kafes vs. yapabilecek demir-kaynak işleriyle uğraşan tanıdığınız var mı? yeni motorum için demir kafes gibi birşeyler yaptıracam. çoğunuz biliyor eski motoruma evimin/gözümün önünde neler olduğunu; yeni motora yan bakan adamı yamultacam bu sefer, başım belaya girmeden bir çözüm bulmalıyım.
    özcan1980 bunu beğendi.
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Saat 12'de kent meydanı kafkas önünde buluşalım o zaman.

Gelenler
    Ufuk İnkaya
    Mustafa Yılmaz
    Mehmet Cin
    Özcan Çoşkun ( Belki gelecek )
    Hakan Baklawah ( +4 )
    Alper Tunga
    Murat_112

Yazan Olursa editleyeceğim arkadaşlar.

Güzergah: Gölyazı Yemek / Trilye Çay Kahve Muhabbeti / Mudanya Muhabbet / Dönüş olarak düşünüyoruz. Olmadı kent meydanında yeni rota belirleriz

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    C.tesi tüm gün kitap fuarında olacağımdan dolayı pazar gününü ev işlerine ve çocuğuma ayırmak zorundayım arkadaşlar...Benim içinde gezip tozutun...
    Dileyen katılsın derim.Zaten Mt de asla gruplaşma adam seçme diye birşey olmamalı.Zira Tüm motoseverlerin durağı burası,varsın gezide dileyen dilediğiyle muhattap olsun,yollarda ve gönüllerde buluşmak üzere...
    baklawah bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Sağolun hocam içten dilekleriniz için. Gönüller bir olsun yeter
    n_tuncak bunu beğendi.

orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Arkadaslar bursada isini iyi yapan motosiklet elektrikcisi varmi bildiginiz

Motosikleti
    Elektrik işlerinde tek isim var; Ferit usta. Ama şimdi yerini ve numarasını hatırlayamıyorum. Bir de Ferit usta yaşı olduğu için işin büyük kısmını motor sahibine yaptırıyor (şunu sök, şunu değiştir, bunu tak vs diyerek

Bey-Moto var elmasbahçeler'de, tam yolun ankara yolundan gökdere kavşağına dönerken sağda. oraya bakabilirsin.
    özcan1980 bunu beğendi.

orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Sorun degil ya soker takarim zaten isin zevki orda. bey-moto ile ferit usta ayni yer mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

Farkli yerler oldugunu ikinci okumamda anca anladim da bu ferit ustayi bulamazmiyiz daha ekonomik gozukuyor

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saat 12'de kent meydanı kafkas önünde buluşalım o zaman.

Gelenler
    Ufuk İnkaya
    Mustafa Yılmaz
    Mehmet Cin
    Özcan Çoşkun ( Belki gelecek )
    Hakan Baklawah ( +4 )
    Alper Tunga
    Murat_112

Yazan Olursa editleyeceğim arkadaşlar.

Güzergah: Gölyazı Yemek / Trilye Çay Kahve Muhabbeti / Mudanya Muhabbet / Dönüş olarak düşünüyoruz. Olmadı kent meydanında yeni rota belirleriz
    Tamam iyi olur deniz kenari ama yol bozuk degildir insaallah trilyede kazi ve yol acma calismalari vardi gitmeyeli baya oldu tabii.

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Arkadaşlar Susurluk gezi için iyi seçim ben orada olacağım.Mudanya,Trilye,Bursa üçgeninden sıyrılmak lazım artık.

Motosikleti
    Alıntı alphertunga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam iyi olur deniz kenari ama yol bozuk degildir insaallah trilyede kazi ve yol acma calismalari vardi gitmeyeli baya oldu tabii.
    Ben yaklaşık bir ay önce gittim. Trilye'de herhangi bir çalışma göremedim kardeşim. Bir tek mudanya rampasındaki lambaların orada çalışma vardı oda bitmiştir büyük ihtimalle.
    alphertunga bunu beğendi.

Motosikleti
    Planlarda bir değişiklik olabilir, son dakikada bunu yapmaktan nefret ediyorum ama maalesef başıma çok geliyor arkadaşlar.

Farklı gruplardan birkaç motorcu abimin yarın biraraya gelerek gemlik-kumla-narlı istikametine tur yapacakları; bir ihtimal yalova'ya kadar gidileceğine dair mesaj aldım. İlgili kişilere ulaşamadığım için ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle tura katılacak 4 arkadaştan ikisi (biri rahatsız diğeri motoru tamire verdi) katılamıyor, diğer ikisi artçılarıyla gelecek ama sizinle mi diğer grupla mı çıkacağız belirleyemedik.

Şimdi grup ve gezi planını bozmak istemiyorum ama sormak isterim; yukarıda yazılı arkadaşlar diğer grubun turuna katılmak isterler mi acaba? Hiçbir sakınca yok ve rahatsızlık duyulmamalı çünkü bir gruba bağlı gezi değil; ve kişiler de hatırı sayılır insanlar. Ben size daha önce söz verdiğim için niyetim size katılmak ama yeni motorumu almamda büyük emeği ve yardımı olan recep ve cemal abilerimin özellikle gelmeni istiyoruz şeklindeki mesajına kayıtsız kalamıyorum.

Şu ayrı gruplaşmalar yüzünden ikiye bölünecem bir gün... Gelişmeleri gecenin ilerleyen saatlerinde veya sabah yazarım. görüşürüz...

Motosikleti
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Susurluk gezi için iyi seçim ben orada olacağım.Mudanya,Trilye,Bursa üçgeninden sıyrılmak lazım artık.

Sezonu tam olarak açalım elbette sıyrılacağız bu üçgenden

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Planlarda bir değişiklik olabilir, son dakikada bunu yapmaktan nefret ediyorum ama maalesef başıma çok geliyor arkadaşlar.

Farklı gruplardan birkaç motorcu abimin yarın biraraya gelerek gemlik-kumla-narlı istikametine tur yapacakları; bir ihtimal yalova'ya kadar gidileceğine dair mesaj aldım. İlgili kişilere ulaşamadığım için ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle tura katılacak 4 arkadaştan ikisi (biri rahatsız diğeri motoru tamire verdi) katılamıyor, diğer ikisi artçılarıyla gelecek ama sizinle mi diğer grupla mı çıkacağız belirleyemedik.

Şimdi grup ve gezi planını bozmak istemiyorum ama sormak isterim; yukarıda yazılı arkadaşlar diğer grubun turuna katılmak isterler mi acaba? Hiçbir sakınca yok ve rahatsızlık duyulmamalı çünkü bir gruba bağlı gezi değil; ve kişiler de hatırı sayılır insanlar. Ben size daha önce söz verdiğim için niyetim size katılmak ama yeni motorumu almamda büyük emeği ve yardımı olan recep ve cemal abilerimin özellikle gelmeni istiyoruz şeklindeki mesajına kayıtsız kalamıyorum.

Şu ayrı gruplaşmalar yüzünden ikiye bölünecem bir gün... Gelişmeleri gecenin ilerleyen saatlerinde veya sabah yazarım. görüşürüz...
    Abi bana göre bir mahsuru yok sen nasıl istersen

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    @özcan; kardeşim hiç haber vermiyosun , olmuyor böyle ama... neyse hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
    "eğitim şart"
    arkadaşlar kafes vs. yapabilecek demir-kaynak işleriyle uğraşan tanıdığınız var mı? yeni motorum için demir kafes gibi birşeyler yaptıracam. çoğunuz biliyor eski motoruma evimin/gözümün önünde neler olduğunu; yeni motora yan bakan adamı yamultacam bu sefer, başım belaya girmeden bir çözüm bulmalıyım.
    Teşekkür ederim Hakan abi.Oluyomuş abi,olmuyo diye bişey yok

Alıntı orkunn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bursada isini iyi yapan motosiklet elektrikcisi varmi bildiginiz
    Gazcılar'da motorcu Kerem e git bi sor, ya oradadır ya da gelmek üzeredir.Eğer ulaşırsan ona kulak vermeni, söylediklerini can kulağıyla dinlemeni tavsiye ederim. Çünkü devamlı bişeyler anlatır, ama boş şeyler değil. 80 yaşında bir elektronik mühendisinin anlatacak çok şeyi vardır tabii ki

Farklı gruplardan birkaç motorcu abimin yarın biraraya gelerek gemlik-kumla-narlı istikametine tur yapacakları; bir ihtimal yalova'ya kadar gidileceğine dair mesaj aldım.
    Sen motoruna bin abi sabah,yola çık motor nereye dönerse rotanı o tarafa çevir bence.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    CBR 250 R
    susurluk fena fikir değil.15 defa gölyazı,trilye yapmaya gerek yok gibi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi 18-03-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17-03-2012 23:59 ----------

yarış 18 mart 10:45 de başlayacakmış. 9:30 gibi çıksak tost ve çay için vaktimiz olur.

http://www.ajansspor.com/motorsporla...i_basladi.html
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

murat_112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    arkadaşlar belirsizlik var galiba gezi için
    bizde iki motor çıkacağız yarın artık sabah tekrar bakarım konuya neresi uygunsa o tarafa çıkarız, bizimde aklımızdan kemalpaşa şelale geçiyo ama hayırlıaı bakalım..

Susurlukta fena fikir değil aslında
    Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..

Motosikleti
    Ben saat 12'de kent meydanında olacağım.

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Arkadaşlar bende katılmak istiyorumda malesef 16 24 çalışıyorum 16 ya kadar katılabilirim ne durumda şu an planlar ?

Motosikleti
    cıkıyorum ben kent meydanında bekleyeceğim

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    Kent meydanindayim kimse yok

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler