merhaba arkadaşlar, bursa grubunun etkinliklerini burdan takip edicez sanırım, yakın zamanda tolantı buluşma gezi vs. varsa görüşmek tanışmak dileğiyle..
merhaba arkadaşlar, bursa grubunun etkinliklerini burdan takip edicez sanırım, yakın zamanda tolantı buluşma gezi vs. varsa görüşmek tanışmak dileğiyle..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Fatih hayırlı olsun , Umarım tekerine taş değmez.Bende bakınıyorum yaz gelmeden çekeceğim güzel birşey r6 olabilir,Hyosung olabilir bakacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Hoşgeldin murat.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
haftasonu güneş sırıtmaya başlayacak arkadaşlar,yavaş yavaş çadırları açmaya başlayalım mı?
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
[QUOTE=Madv;2610964]Fatih hayırlı olsun , Umarım tekerine taş değmez.Bende bakınıyorum yaz gelmeden çekeceğim güzel birşey r6 olabilir,Hyosung olabilir bakacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
sağolasın abi. r6 yı büyük bi heyecan içinde bekliyorum.
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
haklısın abi.abi sen yeni mototsiklet mi aldın kawasaki kle 500 yazıyor?
16 BH 631
İyi akşamlar herkese..Adım Gökhan Görükle de oturuyorum.Doktorum Uludağ Üniversitesinde
İlk motorumu sipariş ettim arkadaşlar aranıza katılmanın heyecanını yaşıyorum
Hyosung (ST Kanuni) GV 250 Mayıs başında teslim alacağım bir terslik olmazsa
Bu arada Honda Eğitim Merkezi Güvenli Sürüş 1 eğitimine katılacağım 24 Martta daha önce giden var mı Bursa dan araçsız ulaşım nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz en yakın zamanda bir toplantı veya gezide görüşmek dileğiyle...
Herkese selamlar mustafa abi bu hafta sonu gölyazı ve trilye yapalım diyor. Ne dersiniz?
Oh derim,mis derim,mesai olmazsa gelirim derim
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bende katılabilirim, hem tanışmış oluruz..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
eşek fatih koca kafalı fatih, haftada iki kere geliyodun motoru aldın bi uğramadın barış kafeye geliyosun alt sokağa gelmiyosun, kazasız belasız kullan inşallah
Ninja
Evet arkadaşlar var mı pazar günü gelebilecek olanlar?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)