Arkadaşlar hava berbat gösteriyor. Birde fabrikadan parçam halen gelmedi. (karbüratör) Öyle bir yakıt tüketimim varki heralde bana git gel 2 depo yetmez.(depo 18 lt) Benim gözüm kesmiyor arkadaşlar.
Arkadaşlar hava berbat gösteriyor. Birde fabrikadan parçam halen gelmedi. (karbüratör) Öyle bir yakıt tüketimim varki heralde bana git gel 2 depo yetmez.(depo 18 lt) Benim gözüm kesmiyor arkadaşlar.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
hava iyi gözükmüyor bende kayınço ve yeğen ranço denizotobüsüyle gitmeye karar verdik 9.30 da güzelyalıdan
Arkadaşlar selam, iyi forumlar
Elimde 2 adet feribot yolcu bileti var
01.03.2012-perşembe saat:18:00 Bursa-Yenikapı 12,00 TL
04.03.2012-pazar saat:20:30 Bursa-Yenikapı 12,00 TL
İstanbulda işim vardı iptal oldu. Biletler önceden alındığı için fiyatları uygun.
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
By casus16 at 2012-02-26
Maksat forum ölmesin
Yıldız Tepe haa(güzeldir bizim buralar)...
Dromtones daha çok gençsin mümkünse ölme(Ben nasihatımı yapıyımda...)
Bu arada istanbul gezisi benimde iptal ayın 10 unda Anadolu Liselerİ öğretmen kadrosu sınavına giricem,hem öğretmenlik,hem annelik,hemde öğrencilik malum(deli gibi inekliyorum... ),gidenlere iyi yolculuklar,daha güzel havalarda başka bir istanbul gezisi için görüşürüz umarım...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
fuara kimse gitmeyecek sanırım???
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Gökhan sende vaz geçme sakin. Ben kesin gelicem ama, motorlu motorsuz yarın kesinleşicek
Evet Bursa MT kimler geliyor yarın? Bu eskihisar-topçular feribot hattından motosiklet kaç paraya geçiyor yeni zam yapılmış galiba.
Fuar nasıldı arkadaşlar, gidecekler vardı sanırım. Güzelmiydi. Yolculuğunuz nasıl geçti. Motorla kaç kişi gitti. Paylaşında okuyalım.
cumartesi günü fuardaydım, geçen yıldan hiçbir farkı yoktu kalabalık hariç. Motorla ilgisi olanda ordaydı,elleri cebinde kalabalık yapmaya gelende vardı. Herkesin ortak noktası motorlara binmek olunca bu kalabalıkta stressiz motora binmek imkansız oluyor. bu yüzden motorlardan uzak durdum desem yalan olmaz. Hadi motorları geçtik alışveriş yapalım dedik indik aşağıya, fiyatlar fuara özel hafif kanırtıcı gibi geldi bana. fuardan sonra bayiye gitsek daha ucuz fiyatlara alacağımız şeylerde pazarlık bile yapmıyorlar. Fuarın tek iyi yönü, MT nin reflektörlü yeleği,castrolun buff u ve motosiklet net standındaki bir bardak su. Bi dahada gitmem fuara :(((
ayrıca dönüşte bir mekan keşfettik tam yenikapı iskelesinin orada Nargile severlere tavsiye ederim,pişman olmazsınız.
http://www.sombahar.com/corlulu-al-pasa-kulliyesi.htm
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Enes yeni motorun hayırlı uğurlu olsun dostum Allah kaza bela vermesin, tekerin düz bassın...
Fuara gitmek nasip değilmiş bu sene işim çıktı gidemedim... Seneye inşallah artçımla birlikte gideceğim. Bir gün buluşma ayarlayalım ne dersiniz? Havalar iyi gibi bu hafta.
cumartesi günü hava güzel olacak gibi,varmı planı olanlar?
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Hayırlı olsun Enes,Allah kazalardan belalardan muhafaza etsin...Bu arada bende araba aldım Fıat Fiorina (çocuk için) bu aralar 4 teker takılıyorum ancak asla motor keyfinin yerine geçemez,yalnızsam kesinlikle motoru tercih ediyorum...
Bu arada cumartesi sabah 10:00 da Ataevlerde sınava girip öğlen gibi çıktıktan sonra bende çok büyük çaplı olmayan bir motor gezisi için müsait sayılırım,hadi gelebilenlerle bişeyler ayarlayalım...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)