planlar süper ilk gezimizi istanbula yapalım daha sonra tek tek her planı değerlendirelim buyaz kmlerin 100000 e dayanması lazım
planlar süper ilk gezimizi istanbula yapalım daha sonra tek tek her planı değerlendirelim buyaz kmlerin 100000 e dayanması lazım
fuarı düzenleyenlerden mail geldi,işte aşağıdadur.
Murat Bey
Honda Türkiye A.Ş. fuarda yer almaktadır.
Bilgilerinize,
Deniz Terzi
Dünya Fuar Yapım Ltd.Şti.
Beybi Giz Plaza Dereboyu Cd. Meydan Sk.
Kat: 2 D: 3-4 PK: 34398 Maslak/ İSTANBUL
T : +90 212 290 33 33
F : +90 212 290 33 31-32
GSM : 0533 629 60 40
www.dunyafuar.com.tr
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Panik yapmayın herkese yetecek kadar Honda olacak fuarda ))
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Habere bakın!!!
‘Sakin değil, dengesiz bir bahar geliyor’
Sözüne en çok güvenilen hava durumu yorumcularından, CNN Türk meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli: ”Geçen seneki kadar soğuk olmasa da sıra dışı bir bahar ve yaz geçireceğiz. Kışlıkları hemen atmamak gerek. Bir gün havuza girip ertesi gün hırka giyilebilir.”
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Gökhan sen bize biletmi ayarlıyacaktın ne. Benmi yanlış hatırlıyorum.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
bilet işini ayarlamaya çalışıyorum halen oraya kadar gidip de biletsiz kalmayalım parayla da birmek açıkcası zoruma gider biz bi toplanalım kaç kişi gideceksek ona göre bilet istiyim...
Biz araya bir Allah işi karışmaz ise geliyoruz. Murat yanlızmı geliceksin. Bir arkadaş eşli gelirse benimde eşim gelicek.
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Arkadaşlar bu arada çarşıda hesaplı fotoraf baskı yapan varmı bildiğiniz.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaşlar ben yalnız geleceğim,büyük ihtimallede arabayla gelmeyi düşünüyorum.İstanbul trafiğinde motor biraz riskli geliyor bana.çok fazla apaçi var makasları gerçekten korkutucu,E-5 te 120-130 gidiyosun kamyonlar selektör yapıyor.asfalt kuru olsa neyse, mevsim kış zemin ıslak olursa zor olur gibi geliyor.
muyatakdogan@hotmail.com
ben geçen sene hiç bir sıkıntı yaşamadım murat aga ama sen bilirsin benim sabrım istanbul trafiğine arabayla girecek kadar sağlam değil
Bende ya yalnız yada bir arkadaşla geleceğim ama bayan erkek belli değil daha. Fotoğrafçı bilmiyorum ya çarşıda...
Eşin kılık kıyafetine dikkat ettikten sonra gönül rahatlığıyla gidip fuarda dolaşabilir.Bu arada yapılan tüm gezi planlarınıza uyarım maksat yol yapmak olsun,hatta belki fuar günü sizinle gelir ancak "İstanbul Sokakları" takılırım,fakat İstanbul trafiği gerçektende motorsuz ne aracınla,ne taksiyle nede yaya çekilmez çünkü "istanbulu dinliyorum Gözlerim kapalı" ...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
siyah 125 li Ufuk kardeşim bugun akşam acemlerde arabamın yanından geçtin gittin,havalar yağmurlu. dikkat et kendine.
muyatakdogan@hotmail.com
hocama katılıyorum bende motorsuz olmaz arkadaş
3yıllık emektarımla son fotoğrafım.(yeni evinde)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bu parlayan güneş mi ???
muyatakdogan@hotmail.com
bana kalırsa sadece göz yanılması bu güneşse yazın bizi yakan ne?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)