Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim makinadada biraz arıza vardı. Onu hallettim bugün test için otobana çıktım. Sıkıştırdım 15 dk. Ama parmak uçlarım dondu eldiven olmasına rağmen. Aşşağı taraftan baktımda, dağa yağan kar'ın üzerine güneş vuruyordu. Çok güzel bir manzaraydı. Salih abi geldi aklıma.
    Akıllarda Kalıcı olamk ne kadar güzel birşeymiş teşekkür ederim search16 kardeşim.....Manzarayı yakaladım ama makinem yanımda değildi malesef.bu pazar evin alışverişine adadım kendimi yapacak birşey yoktu ...inşallah önümüzdeki pazar herşey müsaİt olursa güzel manzaralı karelerde ve hayırlı bir gezide buluşmak umuduyla..
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    stilist16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM 125 - 2B --&- PRESTO PR-7 125cc
    presto pr 125-7a ve fym fy125-2b marka modelli 2 adet biraz hasarlı durumdaki motorlarım acil olarak satılıktır.. ilgilenenlerin bana ulaşması durumunda motorları görmesi mümkündür.. Geçici numaram:0538 765 27 61
    16 R 1201 / 16 R 0415 Basarmak zordur , kolaya kacarsan sonuç basitlesir, unutma yokuş asagıya inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir..
    Süleyman TÜFEKÇİBAŞI 0538 929 09 00

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Mudanyalı Hemşerim hoşgeldin,köy yollarını biliyorsan bizi Mirzaoba Dereköyden Tirilyeye çıkar...
    Stilist Bu mevsimde motor satışları pek ilgi görmüyor benim joyride hala bekliyor.Umarım senin kısmetin açılır.
    Ben diyorum ki haftasonu Tirilye de balık ekmek yapalım ama oraya Mudanya köy yollarından kahvelerde durup çay içerek ulaşalım,sonrada döner Mudanya üzerinden dağılırız...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    10 aralik ehloyet sinav sonucum beyler bayanlar trafik 88 ilk yardim 93 motor 100. ocak 7 de direksiyon sinavi. Az kaldi... İyi gunler...
    16 BH 631

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı 151rsfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 aralik ehloyet sinav sonucum beyler bayanlar trafik 88 ilk yardim 93 motor 100. ocak 7 de direksiyon sinavi. Az kaldi... İyi gunler...
    ,
    İşin zorunu yapmışsın. Hayırlı olsun

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ya arkadaşlar pazar günü için geri vites yapıyorum affınıza sığınarak;Çünkü 1 ocak,gerçi biz akşamdan geç saatlere kadar noeller kutlayıp ağaç süsleyen ,çorap asıp içine hediye paketi yerleştiren tipler değiliz(çok şükür)ancak eşim ailesiyle pazar için bana danışmadan farklı program yapmış mümkünse sonraki haftalara erteleyelim,değilse siz benim içinde gezip tozutun...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar pazar günü için geri vites yapıyorum affınıza sığınarak;Çünkü 1 ocak,gerçi biz akşamdan geç saatlere kadar noeller kutlayıp ağaç süsleyen ,çorap asıp içine hediye paketi yerleştiren tipler değiliz(çok şükür)ancak eşim ailesiyle pazar için bana danışmadan farklı program yapmış mümkünse sonraki haftalara erteleyelim,değilse siz benim içinde gezip tozutun...
    Hava meteorolojiye göre zaten yağışlı gösteriyordu.

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    merhabalar arkadaslar aranıza yeni katıldım mondial mct 250 var bendede su an denızlıde okuyorum . okul tatıle gırınce pazar gezisine kısmet olursa katılabılırım ancak hava biraz güneşli olursa daha iyi olur hepimiz için malum buzlanma ya dikkat etmeliyiz çoğu arkadaş lastikleri dişli oldugundan kullanılabilir oldugunu düşünüyor ama sunu da unutmamak lazım lastiklerin raf ömrü 5 yıl civarında hiç kullanılmasa dahi sertleşiyor ve tutunma azalıyor özellikle kışın motor kullanan arkadaslar mümkün mertebe lastiklerine dikkat etsinler en azından değiştiremeyen arkadaşlar da hızı mümkün mertebe geri plana koymalarında fayda var önemli olan sürüşün keyfini çıkarmak :D her sene motor şenlikleri oluyormus onu takip edip bursa grubu olarak güzel bir gezi secenegi daha oluşur , ayrıca arakdaşlar cigerleri korumak için kış yada yaz farketmez gögüs kafesini koruyucu kullanmak şart hiç birsey bulamıyorsak gazete koyalım en güzel basit ve etkili yöntem odur :D motor kıyafetlerinin kalitesini alamasakta dizlik yagmurluk ve hiç olmasa içlik giymek şart . malum kuryecilerde oluşan kireçlenme olayları sık sık rastlanır bir durum oldu , sonradan acısı çıkıyor.ruzgar denen şey günlük kıyafetlere işliyor. herkese kazasız günler dilerim saygılarımla ..

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Hoşgeldin dostum söylediklerinde çok haklısın bunları çoğu arkadaşımızın bildiğini tahmin ediyorum umarın uyarıların dikkate alınır yani aslında umarım hız konusundaki uyarılarını dikkate alabilirim inşallah en yakın zamanda seni de aramızda görmek dileğiyle...
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    hosbulduk arkadaslar ,motor gezilerinde yeni rotalarla keyifli günler bizi bekliyor bu yaz kısmet olursa motor şenliklerine katılmak şart oldu :D

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Bugün hafta sonu olaydı iyiydi 31 mayıs İzmir 15 haziran Sakarya motosiklet festivalleri kesinleşenler.Mayıs ayı civarı Bursa Enduro festivali de olur.Aksilik olmazsa bu yaz festivale doyacağım.

Motosikleti
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün hafta sonu olaydı iyiydi 31 mayıs İzmir 15 haziran Sakarya motosiklet festivalleri kesinleşenler.Mayıs ayı civarı Bursa Enduro festivali de olur.Aksilik olmazsa bu yaz festivale doyacağım.
    Motorcuya her güneşli ve vaktin müsait olduğu zaman festival . Yanlışmıyım

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Motorcuya her güneşli ve vaktin müsait olduğu zaman festival . Yanlışmıyım
    Doğru söylüyorsun ama festivallerde motora ve motorculuğa daha bir bağlanıyorsun.Dostum Sakarya'ya giderken senide alırız.Edremit'te tanıştığım abiler Karacabey'den geçer iken onlara katılacağım.

Motosikleti
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyorsun ama festivallerde motora ve motorculuğa daha bir bağlanıyorsun.Dostum Sakarya'ya giderken senide alırız.Edremit'te tanıştığım abiler Karacabey'den geçer iken onlara katılacağım.
    Müsait olursam katılmayı isterim tabi. Benim çalışma saatleri belli olmuyor. Sahi kaç doğumlusun. Nerede çalışıyorsun. Ben 82 liyim. Tofaştayım.

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Müsait olursam katılmayı isterim tabi. Benim çalışma saatleri belli olmuyor. Sahi kaç doğumlusun. Nerede çalışıyorsun. Ben 82 liyim. Tofaştayım.
    Bende 82 liyim.nestle'de sözleşmeli çalışıyorum.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Bursa İl Sağlık Müdürü Hakan BAŞ ve Bursa Enduro motosiklet klübü ile ortaklaşa düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza katılmak isteyenleri beklerim.

11.01.2012 Çarşamba günü "Çekirge İstasyon Kafede "( Vici barın karşısı) saat 19.00 da başlayacak organizasyon Kızılay tarafından gelen bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir.

Hadi şimdi bi liste hazırlayalım.

Kan Bağışı Kampanyası Listesi

1. Özcan COŞKUN
    2.
    3.
    4.
    ....
    19.
    20.
    ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Not: Eş,dost,arkadaş,akraba çağırabildiğiniz kadar kişi çağırabilirsiniz.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa İl Sağlık Müdürü Hakan BAŞ ve Bursa Enduro motosiklet klübü ile ortaklaşa düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza katılmak isteyenleri beklerim.

11.01.2012 Çarşamba günü "Çekirge İstasyon Kafede "( Vici barın karşısı) saat 19.00 da başlayacak organizasyon Kızılay tarafından gelen bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir.

Hadi şimdi bi liste hazırlayalım.

Kan Bağışı Kampanyası Listesi

1. Özcan COŞKUN
    2.
    3.
    4.
    ....
    19.
    20.
    ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Not: Eş,dost,arkadaş,akraba çağırabildiğiniz kadar kişi çağırabilirsiniz.
    2004 yılından beri fabrikada kızılayın gönüllü kan bağışçıyım. Yılda 2 defa düzenli olarak kan veriyorum. Herkezide gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    2004 yılından beri fabrikada kızılayın gönüllü kan bağışçıyım. Yılda 2 defa düzenli olarak kan veriyorum. Herkezide gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyorum.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O halde 1-sanem,2-Salihin artçısı,3-Gökhanın Kız arkadaşı,4- Gökhanın kankası Belgin tarafımdan ücretsiz gönüllü Scooter sürüş eğitimine hak kazanmıştır...Bu kampanyam zaman zaman farklı katılımcılarada uygulanabilir özellikte olup,sürüş anında çay servislerimiz mevcuttur...
    hocam sizin sym duruyor mu duruyorsa istediğiniz fiyat ve özellikleri nelerdir iyi akşamlar
    16 BH 631

Motosikleti
    CBR 250 R
    Bursa MT iyi yıllar, 2012 bize ucuz benzin,motorsikletleri gören sürücüler,tekerimizin düz bastığı günler,uzun yollar,bunların yanındada promosyon olarak sağlık,huzur ve üzerinde Atatürk olan kağıtlar getirsin.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler