Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Search 16 hiç senin önerini unuturmuyuz yalnızca bebeğin için gelecek olan misafirlerin seni gezinin yarısından etmemesi için önerini bir sonraya attık.
    Ben diyorumki bu pazarı atladıktan sonra haftaya perşembe 4-5 günlük hava tahmini belli oluyor...Baktık Pazar için açık ve güneşli gösteriyor,Hemen gezi güzergahını çıkarıp(Gidiş İzmir yolu karacabey Boğazı-Dönüş Tirliye Mudanya üzeri Bursa olabilir) yollara dökülelim.

Bu arada Pınarcım hadi sende en yakın zamanda katıl bize yalnız bırakma beni bayan motorcu olarak(geziye artçı olarak katılan diğer bayanlara içten ve samimi teşekkürler
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Search 16 hiç senin önerini unuturmuyuz yalnızca bebeğin için gelecek olan misafirlerin seni gezinin yarısından etmemesi için önerini bir sonraya attık.
    Ben diyorumki bu pazarı atladıktan sonra haftaya perşembe 4-5 günlük hava tahmini belli oluyor...Baktık Pazar için açık ve güneşli gösteriyor,Hemen gezi güzergahını çıkarıp(Gidiş İzmir yolu karacabey Boğazı-Dönüş Tirliye Mudanya üzeri Bursa olabilir) yollara dökülelim.

Bu arada Pınarcım hadi sende en yakın zamanda katıl bize yalnız bırakma beni bayan motorcu olarak(geziye artçı olarak katılan diğer bayanlara içten ve samimi teşekkürler
    hocam yalnızlık çekmeyin bende bir bayan artçı getireyim ..eşimden vizeli ne yapayım kendisi motosiklet sevmiyor ve binmiyor...
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı kirlisakal16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özcan kaptan ben gelseydim herhalde kesin lastiğim patlardı :D
    Hiç farketmez Haktan'ım,benimle yola çıkan yolda kalmaz bilirsin...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bende kayınpederden izin kopattırabilirsem kız arkadaşımı getiririm bundan sonra inşallah Belgin de motor alır kendisine hep beraber güzel gezilere akarız önümüzdeki sezon

lewane_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x max
    ben motosiklet elbisesi almak istiyorum alt üst nerden almamı önerirsiniz vede hangi marka fiyatı 400-500 civarı olur

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    motomaxda güzel indirimler oluyor o fiyatlara alabilirsin dostum
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Hocam ben sizi yalnız bırakmam merak etmeyin çok güzel oluyor gezilerimiz. herkese teşekkürler

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm fener köylü arkadaşlarımızdan bu 3.1 şiddetindeki kükremeden dolayı özür dileriz...
    aaaaaaa iyileşmişmi aslan. Okadar uzun süre kafeste yattıki biz öldü sandık. Hayırlısı olsun.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    O halde 1-sanem,2-Salihin artçısı,3-Gökhanın Kız arkadaşı,4- Gökhanın kankası Belgin tarafımdan ücretsiz gönüllü Scooter sürüş eğitimine hak kazanmıştır...Bu kampanyam zaman zaman farklı katılımcılarada uygulanabilir özellikte olup,sürüş anında çay servislerimiz mevcuttur...

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    arkadaşlar birçok yerde eklediğim ilanı burada da paylaşayım istedim.

http://www.motosiklet.net/forum/sati...m-chopper.html

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7124463/detay/
    mutlu son yoktur! hakan demirkapı

Motosikleti
    CBR 250 R
    1-4 marttaki motosiklet fuarı için ücretsiz bilet bulabileceğimiz internet adresi bilen varmı????
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bilen varsa bana da söylesin 5mart doğum günü hediyem olarak kabul edebilirim arkadaşlar

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Bursa Mt uyuyosunuz galiba aloooo kimler var hayatta olanlar bi yazsın bakiim yaa

Motosikleti
    CBR 250 R
    arkadaşlar şu kask için bluetooth cihazları varya onlarda almayı düşünüyorum. taaaaaa çinden sipariş edeceğim. ama ne kadar fazla sipariş edersem fiyatı biraz daha ucuzluyor. Bursa MT den kimler almayı düşünüyor bu cihazdan. http://www.dhgate.com/bluetooth-inte...375de556e.html bu adreste görebilirsiniz. yada başka sitelerden dahada uygun bulabiliriz.önemli olan toplu sipariş vermek. almak isteyenler buradan yada özelden mesaj atarsa sevinirim. Motora binmediğiniz zamanlarda kaskla evin içinde dolaşırkende faydası olur bu cihazın. 500 metre mesafesi var.
    muyatakdogan@hotmail.com

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Hava tahminine göre pazar hava yağışlı olabilir;Bu sebeple ben diyorum ki,uzun geziye karar vermeyelim fakat havanın durumuna göre 12-13.00 gibi Korupark'ta buluşup ya orda çay içelim yada hava iyiyse Nilüferköy,Ahmet köy Şehitliği,Gündoğdu,Kurşunlu,Umurbey, şeklinde bir yarım daire çizip köylerde çay içip evlerimize dönelim...

Muyat16 kulaklık acele lazım değilse hafta sonu bize detaylarını anlatır sonra sipariş verirsin...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    kulaklığa bende sıcak bakıyorum aslında murat aga hafta sonu da müsait olamaya bilirim ama ayarlarım bişeyler

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Motorda Artçı ile kask içi Ses iletişimi isteyenler
    MErhaba arkadaşlar,
    hemen hemen hepimizin ortak sorunu yüksek hızda giderken arkamızdaki yolcumuz ile birbirimize sesimizi duyuramıyor oluşumuz,başımı arkaya çevirmemizinde yüksek risk oluşturuyor olması.Buna çözüm olarak bende aselsan cobra telsiz vardı değerlendireyim dedim moto telsiz kitine 100 dolar istediler.Kulaklıklarına bakayım dedim adedi 30 TL*2=60 tl fena bir rakam değil ama kulaklığın mikrofon yerleşimi uygun değil.Farklı çözümler aradım ve buldum.Şöyleki sürücünün arkasına(monta)veya cebine küçük kibrik kutusu büyüklüğünde bir devre konuyor sürücü ve artçı buralardan kulaklık mikron bağlantısı alıyor.Ama bundada 2 problem var 1.si bu ürünle rçin malı ve çok cızırtı yapıyor rüzgarda ikincisi ise yine kulaklıkla yapılıyor kask içine montesi gerekli uğraşlı bir iş.

bende 30 yıllık elektronikçi bir abiye gittim durumu izah ettim.Eğer bu işe talep olursa kaliteli malzemelerden kask içine monte edeceğimiz hoparlör ve mikronu ile yine benzer bir devre kutusu ile bu işi hallederim ,eğer farklı motorlar ilede iletişim kurmak isterseniz ekstradan telsiz gibi ama mandalsız veya mandallı çalışacak 1-2km mesafeli bir fonksiyonda eklerim dedi. maliyeti de zannediyorum 50 TL dolaylarında olur fiyatın çok üstüne düşmedik.

Eğer buna ihtiyaç duyanlar ve olursa alırım diyenler var ise buraya yazsınlar talebi görüp kendisi ile iletişime geçeyim.Adapazarında kurtuluş elektronikte yapılacak ve garantide olacaktır.devre hali hazırda olmadığı için avantajlıyız yeni özelliklerde eklenebilir dizaynı bizim ihtiyaçlarımız doğrultusunda yapılabilir.

Arkadaşlar bunu bu sitede bir arkadaş yazmış. İşinize yarar diye düşündüm.

---------- Post added at 02:30 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

marmarasiste nicki arkadaş yazmış

Motosikleti
    CBR 250 R
    yarın hava yağışlı olacak gibi,bu haftayı es geçeceğiz galiba.
    muyatakdogan@hotmail.com

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    selamlar... bademli lambalarda motocafe diye bi yer gördüm karşıdan hareketli gibi duruyordu. giden gören var mı? gidilir mi ki? güzel yere benziyordu? http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...5726946/detay/
    16 BH 631

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Orası Al Yazmalım dizisinin çekim yapıldığı set ))
    Normalde kapalı,müşteri felan da kabul edilmiyor çünkü hiçbişey satılmıyor. :D
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler